Reklama

Reklama

Pěkná divočina

(seriál)
  • USA Adventure Beast
Trailer

VOD (1)

Epizódy(12)

Obsahy(1)

Vtipný a zároveň vzdělávací animovaný seriál o odvážném zoologovi, jeho nebojácné neteři a bojácném pomocníkovi, kteří spolu objevují svět a zachraňují divoká zvířata. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (13)

Pěkná divočina (2021) 

Mierne vzdelávací a strašne málo vtipný animák z produkcie Netflixu, doplnený o ešte menej vtipné vsuvky skutočných protagonistov kresleného seriálu určený pre deti a teenagerov, ktorí by si určite prírodopisný dokument nepozreli. Pridajme k tomu obrovskú dávku korektnej agitky a smutnú správu že táto blbosť bude mať ešte minimálne jednu sériu. Teda, ak bude mať lepšiu sledovanosť aspoň v štátoch nacistických, ktorého publiku je predovšetkým určená. ()

Příroda nemá ráda blbce (2021) (E01) 

Aby tento projekt deti a stredoškolákov zaujal (hádam neočokávate od teenagera že bude sledovať prírodopisný seriál či dokument so skutočnými zvieratami) vznikla táto Netfix animovaná sračka, ktorá síce obsahuje niekoľko faktov z ríše zvierat v Etiópii, ale...Ale vojenský generál je celý paf z postavy bývalého výsadkára (aspoň buzerantov treba presvedčiť aby vstúpili do americkej armády, snáď tam nájdu svojich), počas vojny v Kambodži nabehne Bradley do vojenského stanu zachrániť tigra, zatiaľčo tam černošský lekári operujú biele dieťa zranené vo vojne (vo vojne v Kambodži), Dietrich spomína na študentské teplé časy a vyšportované telo a pochopiteľne Bonnie spomenie drogy. Ešte aj do takejto 17 minútovej sračky museli súdruhovia z Netflixu narvať svoje korektné sračky. ()

Rodičovství je riskantní (2021) (E02) 

Niekoľko zaujímavých faktov o mláďatách a ich rodičoch z prírody s často opakovanými vetami o tom aké je rodičovstvo ťažké, že postavy nikdy nebudú mať deti a že Bonnie sa nechá oplodniť iba bisexuálnym mimozemšťanou. Ostáva dúfať že liberálne deti si ponaučenie vezmú k srdcu a ďalších liberálnych trollíkov nevyrobia.. ()

S láskou to není jen tak (2021) (E03) 

Zopár vtipnejších momentov sa objavilo, ale - úplne nečakane v liberálnom fašizme -  je biely muž úplne neschopný a čuduj sa svete. úplne nečakane, je Bonnie teplá jak radiátor počas zimy v Oymyakone či Jakotsku... ()

Přežijí jenom ti, co se bojí (2021) (E04) 

A kto z racionálne zmýšľajúcich ľudí postrehol, že k liberálnemu orgazmu chýbalo spomenúť Ježiša a pochopiteľne jediné náboženstvo, z ktorého majú Netflixáci traumu ten sa dočkal, dokonca aj Amen. Ktovie ako sa cíti ochranár zvierat keď vidí náučný animák v ktorom ochranárka prírody, mladá sebavedomá fena mláti zvieratká... :-D. ()

Žijeme na queer planetě (2021) (E05) 

Bradley sa zúčastnil v televíznej show v ktorej opísal niektoré zo zvierat v ktorých existujú homosexuálne páry. Tak nejako do ich liberálneho konceptu nezapadá tých zvyšných odhadom 8 miliónov druhov, ktoré queer LGBT nie sú...a zo vtipu že sa Bradley potí ako mníška na pláži som sa skoro došťal, rovno cez čiernu dieru vo vesmíre na random liberálny priteplený ksicht... ()

Nikomu nevěř (2021) (E06) 

V šiestej epizóde sa autorom podarilo prekročiť vlastný prah, odosbniť sa od agitky Netflixu a ajhľa junáci, najlepšia, pomerne vtipná epizóda... ()

Zlo je přirozené (2021) (E07) 

Nuž, niekto z Netflixu má riadnu slabosť na tučniaky. Trtkajú mŕtvu samičku, trtkajú chlapa a v seriály Bonding to bolo ešte o čosi lepšie vyšperkované...okrem toho Dietrich si nadáva do belochov, to rasisti z Netflixu v predchádzajúcich epizódach zabudli spomenúť. Okrem toho je typickým sériovým vrahom, pretože je beloch. 8-ročný Ind (pravdepodobne beloch :-D) Amardeep Sada zabil tri mladšie deti, Luis Garavita sa priznal k vražde 139 detí, odhaduje sa že ich bolo vyše 300. Bol to typický juhoamerický snedý beloch...Mukosi Freddy Mulaudzi, ktorý zabil 13 ľudí je tiež typickým belochom čiernej farby pleti. A takto by sa dalo pokračovať do nekonečna. Pozitívnou správou je, že iba ľudia rozlišujú čo je dobré a čo je zlé a nato prišiel aj Netflix, zvieratá iba nasledujú svoje pudy a inštinkty. Takže keď nejakému liberálovi rozkopete hlavu je to Váš prirodzený inštinkt :-D. ()

Příšery jsou skutečné (2021) (E08) 

Toto bola viac menej už úplne mimo, aj keď o tom že sa so zvieratami obchoduje niet pochýb. Poučné je aj spláchnutie mloka do hajzlu, epizódu však do hajzlu poslala rasistická poznámka liberálnych neonacistov z Netflixu a to síce hispánsky aj afroamerický obyvateľ Louissiany opisujú monštrum ako poveru, kým biela staršia žena ako inak svojho manžela. Ní grci a aromáci majú do nohy slušné rodiny, to iba biely ľudia sa občas pohádajú...liberálny skurvený fašistický proamerický hnoj... :-D ()

Buď líný, nebo to aspoň zkus (2021) (E09) 

Leňochod pri požiari lode bol jedným z najlepších momentov celého seriálu a priam neuveriteľne vyznieva fakt že sa tu spomína Rus a nie v zlom svetle. Síce musí to byť Rus, nie Marokánec, Alžírčan či Grék, ale nie je vykreslený ako hrozba. Tak to je od Netflixu obrovský pokrok. ()

Život je drsný (2021) (E10) 

Púštna epizóda tiež patrí k tomu lepšiemu v tomto seriály, ale opäť sa rasisti z Netflixu nezapreli. K prežitiu im ostáva iba čokoládova tyčinka a aj tá predstavuje pre liberálku Bonnie problém - je biela. ()

Nakrm bestii (2021) (E11) 

Asi najvtipnejšie v tejto epizóde mali byť nápisy pozor na pedofilov a Alpy, pravdepodobne švajčiarske kvôli syrom, takže dej bol zasadený niekde do kantónov Fribourg, Jura, Vaud, Valais, Neuchâtel, a Ženeva. ()

Zvířata nikdy nezmlknou (2021) (E12) 

Úplne nečakane arogantní muži (pochopiteľne biely) z Kanady a milučká, kakaová alfasamica z Filipín... :-D. ()

Reklama

Reklama