Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Archivář dostane za úkol dát do pořádku sbírku poškozených videokazet a zjistí, že je filmařka natočila během vyšetřování nebezpečné sekty. (Netflix)

Recenzie používateľa jigsaw44 k tomuto seriálu (2)

Archive 81 (2022) 

Nudná dlhá zlátanina. (Kludne by z toho mohol byt jeden 2-2,5 hodinový film). Celkom sklamanie, nato, že to malo byť horrorové a že to má vyššie hodnotenie. Ani sa mi o tom nechce rozpisovať. Záživné to bolo ako 8 hodín pozerat na kynutie cesta, takže vobec. Nakoniec ten černoch pojde do roku 1994 za Melody (ktorá mimochodom vyzerá ako 30 ročná Helen Bohdan Carter, takže aspon jedno malé bezvýznamné pozitívum to má), ale on tam nechtiac zostane a ona sa vráti do súčasnosti (bez Samuela). (Mimochodom, všetky efekty tam vyzerajú ako z roku 1994.) Tá správkyňa je jej matka. Dalším sklamaním je, že je to celkom nuda a pritom výkonný producent je James Wan (uvedené v titulkách), a ten si tam dal niekoľko odkazov na svoje filmy, napríklad, že Melodyina kamarátka sa volá Anal bell, teda Annabell, a že sú 2 svety a pod. Mimochodom nie je vysvetlené, prečo sa to volá Archív 81. ()

Co se skrývá pod povrchem (2022) (E08) 

Zatiaľ čo predtým čakali ludia niekoľko rokov pri vyvolávaní Bubáka, aby padala kométa Cháron a pritom bol niekto obetovaný, tak tentokrát to vobec nebolo treba (Vážne? WTF!). Proste správkyňa (Melodyina matka), to fakticky mohla spraviť kedykoľvek, mala prístup aj k soške aj ku knihe, dokonca mala aj to cinkátko (bez ktorého by celý rituál nefungoval). Dan sa nakoniec vydá portálom do roku 1994, on tam nechtiac zostane a Melody sa vráti do súčasnosti (bez Samuela). Každopádne je konečne koniec tej prekombinovanej slátaniny. ()

Reklama

Reklama