Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Archivář dostane za úkol dát do pořádku sbírku poškozených videokazet a zjistí, že je filmařka natočila během vyšetřování nebezpečné sekty. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (3)

Wellspring (2022) (E02) 

Keď už nič iné tak aspoň zlá ruská matrioška a pochopiteľne čo to sa ujde aj kresťanstvu...stále výborná atmosféra ale dej napreduje veľmi pomaly, takým tempom z toho mohol byť radšej dvojhodinový film a nie tak dlhý seriál. ()

Děs v kostelních lavicích (2022) (E03) 

Bububu kresťania, nepomohli jej jeptišky, druhej nepomohol pán farár...to určite by jej pomohla promovaný klinický psychológ Mgr. *********(odtiaľ potiaľ, meno nechajme tak). ktorá prekladá vodku s lexaurínom a potom uteká pred policajnou hliadkou...väčšiu pomoc ako vyštudovaný psychológovia poskytne človeku aj major Kuře či Kudláková...tá dementná snaha vykresliť za každú cenu v zlom svetle iba jedno jediné náboženstvo je tak neskutočne kontraproduktívna že človeka vytáča už aj smska so žiadosťou na pomoc Ukrajine od akejkoľvek charitatívnej organizácie. Aj kresťanskej. ()

Převozník (2022) (E07) 

Atmosféra epizódy by sa dala vylepšiť čiernobielým spracovaním udalostí z roku 1924, som presvedčený že by to v divákoch zanechalo lepší dojem. ()

Reklama

Reklama