Reklama

Reklama

Pørni

(seriál)
Trailer
Nórsko, (2021–2022), 8 h 57 min (Minutáž: 28–32 min)

Hrajú:

Henriette Steenstrup, Vivild Falk Berg, Gunnar Eiriksson, Johanna Mørck, Nils Ole Oftebro, Jon Ranes, Ebba Jacobsen Öberg, Ulrikke Hansen Døvigen (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(18)

Obsahy(1)

Pørni (Henriette Steenstrup) je matka samoživiteľka. Rozvedená štyridsiatnička, na krku s troma deťmi a otcom, ktorý, ako sa ukáže, skrýval jedno šokujúce tajomstvo. A okrem toho sa stará ako sociálna pracovníčka ešte o niekoľko dalších desiatok detí zo sociálne slabých a problémových rodín, takže je neustále pod tlakom. Aké má Pørni tajomstvo, aby pod všetkým týmto náporom neskolabovala? (sochoking)

(viac)

Recenzie používateľa sochoking k tomuto seriálu (3)

Til barnets beste (2021) (S01E01) 

Tak som si myslel, že som videl už všetko, ale po tomto úlete musím hned k prvej epizode napísať komentár, aby som na ňu jednoducho nalákal. Tieto emocie sa musia zdieľať spoločne. Tu človek nevie, aké prekvapenie ho čaká každú minútu. Celý čas mi padala sánka! Treba vidieť na vlastné oči. ()

Kan vi la være å snakke om barn? (2021) (S01E02) 

Bál som sa trochu, že jednotka vyčerpá všetky extrémy, ale dvojka potvrdila, že nie! Priatelia z Norska snád nepoznajú žiadne tabu hranice. ()

Season 3 (2022) (S03) 

Trojka Pørni má slabý rozjazd. Po druhej epizode som myslel, že to vymažem. Vrátil som sa dnes k tomu po nejakom čase, nech to už mám rýchlo za sebou, kedže epizody su len do pol hodiny dlhé a prvé dva sezony som už videl. No a pravá šou začína od tretej epizody a potom už len graduje! Henriette Steenstrup ako tvorkyňa seriálu a herečka v hlavnej úlohe si fakt nedáva servítky pred hubu. Dialogy sú znovu jedna perla za druhou a občas som nevedel, či sa mi sníva! Kľudne by som privítal aj štvorku. Výborná dramédia , v ktorej nájdme snád všetky emocie, ktoré existujú. ()

Reklama

Reklama