Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Obsahy(1)

V neprobádané oblasti na úpatí Alp prochází skupina mladistvých delikventů speciálním vzdělávacím programem, který je má znovu začlenit do společnosti. Jeden z nich náhle zemře násilnou smrtí a nikdo netuší, co se stalo. Mladí lidé stojí před těžkým rozhodnutím – mají počkat, až zločin vyšetří úřady? Nebo raději utéct a vzít svůj osud do vlastních rukou? Po špatných zkušenostech s policií však nevěří, že s nimi bude zacházeno spravedlivě, a prchají do hor, na nejvyšší vrcholky Alp. Zdá se to beznadějné, dokud nenarazí na složitý jeskynní systém, kde se ukryjí před větrem, počasím i pronásledovateli. Tam si založí vlastní stát. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (7)

Kim (2021) (E01) 

Skupina mladistvých delikventov má podstúpiť skupinovú terapiu aby bol tento nepracujúci odpad spoločnosti, ktorý nie je schopný prispôsobiť sa životu a byť aspoň trochu prospešný pre spoločnosť je za peniaze pracujúcich ľudí na peknom výlete...a prvá nešťastná udalosť nenechá na seba dlho čakať...ak takýto príbeh ponúknete ako slasher má to niečo do seba, ako dráma sa to rozbehla mizerne. Jedinou výhodou je dabing. ()

Ron (2021) (E02) 

V liberálnej sračke sa - úplne nečakane - spomína feminizmus a dve matky jednej feministickej zakomplexovanej fúrie. ()

Marvin & Jessica (2021) (E03) 

V neofašistickej liberálnej sračke sa -úplne nečakane - objaví bububu katolícka výchova, šikana, zlá bububu zbraň a zdunenie sa z hubičiek. Inak je to riadna sračka a dej sa zasekol na mieste. Ale zdunenie sa musí byť, a bu bu bu katolícka manka. Liberáli sú tolerantný dovtedy, dokým ich dcérenka či syn neprivedie domov priateľa rovnakého pohlavia z geta. Potom je po liberalizme a decko dostane dobre cez pitchu. ()

Justin (2021) (E04) 

Je zaujímavé ako sa tvorcovia seriálov snažia vykresliť mladú zdegeneráciu ako inteligentné bytosti, ktoré riešia ťažké životné debaty na tému spravodlivosť a trest a porovnať to z ich storkami na Instagrame kde riešia to že sa boli nažrať v mekáči a aká bola vodnica. Hviezdička dole je pochopiteľne za ten kríž na chodbe v závere, ktorý bol potrebný preto aby táto sračka obsahovala dostatočné množstvo fašistických liberálnych nenávistných prejavov. ()

Lindi (2021) (E05) 

V tomto pokračovaní neofašistický liberálny odpad spoločnosti - úplne nečakane - ukáže prísneho bieleho otca rodiny, ktorá - úplne nečakane - nemá rada utečencov...aspoň Ronov osud zaujal, aj keď ten epický pád... ()

Can (2021) (E07) 

Aby liberálne vytieranie detských a mladých predpotopných mozočkov neostalo svojej povesti nič dlžné, v tejto epizóde sa objavia extremizmusisti, pochopiteľne belosi ktorí chcú odpáliť bombu počas príhovoru starostu. Tento mentálne zaostalý liberálny odpad si myslí že keď vo filmoch bude zobrazovať vymyslené teroristické útoky údajných fašistov ľudia zabudnú na skutočné teroristické útoky prevažne moslimských fanatikov. Co som však akosi nepochopil bol kód na trezore 2488...1488 sa asi aj momentálne zaostalému režisérovi asi zdalo priveľa... ()

Neustart (2021) (E08) 

Celkom vydarený záver, mladiství delikventi premohli militantnú skupinu...viac takýchto delikventov...ale treba uznať že to bola najlepšia epizóda v sérii s potenciálom na druhú sériu. Ktorú už asi riskovať nebudem. ()

Reklama

Reklama