Reklama

Reklama

Tak blízko

(seriál)
  • Veľká Británia Too Close

VOD (1)

Epizódy(3)

Obsahy(1)

Forenzná psychiatrička dr. Emma Robertsonová (Emily Watson) nadväzuje zvláštny a nebezpečný vzťah s Connie Martensovou (Denise Gough), ženou obvinenou z ohavného zločinu, ktorá však tvrdí, že si na nič z toho nepamätá. (Arsenal83)

Recenzie používateľa Arsenal83 k tomuto seriálu (4)

Tak blízko (2021) 

Seriál je silný v určitých pasážach a má svoje psycho momenty, ktoré som ale nechcel vidieť. Nemám rád bláznivé výkriky šialencov ani detí. A tiež mal seriál aj iné momenty, ktoré som už naozaj vôbec nemusel vidieť: sexuálny život dôchodkyne Watson. To bolo výrazné opozitum estetiky. Inak psychologická dráma, ktorá sa chvíľami hrá na thriller, ale tá chvíľa zmizne tak rýchlo ako peniaze zo štátne kasy pod vedením Matelka. ()

Epizoda 1 (2021) (E01) 

Zatiaľ depresívne a čakám, či za z toho vykľuje aj nejaké prekvapenie. LGBT zastúpené, môžeme si odškrtnúť. Výrok: "Ako funguju ostatní? Prečo na ulici nevidím plno zničených ľudí?" Zaujímavá fráza na zamyslenie. Ćlovek svoje bôle skrýva. Čo skrýva hlavná postava zatiaľ netušíme. ()

Epizoda 2 (2021) (E02) 

Postavy sa rozvinú, odkalia sa nové skutočnosti, škoda len, že v druhej polovici stráca celý diel dych. Bolo to ale oveľa intenzívnejšie než prvá epizóda. No len nejaký silný záver môže vytiahnuť seriál z priemeru. ()

Epizoda 3 (2021) (E03) 

Silný záver z hľadiska postavy, kde som to až tak nečakal. Inak veľmi rušivá časť, veľa kriku, halucinácii, depresie a besu. ()

Reklama

Reklama