Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Halloweenskou noc George Miller (Dennis Lipscomb) skočí ze střechy hotelu, jelikož chce spáchat sebevraždu. Ale je zachráněn a přežívá. Na psychiatrii se o něj stará mladá Dr. Jennifer Curtisová (Leslie Wing) a vrací mu jeho vůli žít. Nicméně trpí hroznými nočními můrami. Doma v novinách zjistí, že jeho sny, ve kterých nutí ostatní lidi, aby se zabili nejkrutějšími způsoby, se zdají být skutečností. (JasonCZ)

(viac)

Recenzie (8)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Neznámy film, ako vidím aj pre hororových fanúšikov a je to smutné, lebo by si viac pozornosti určite zaslúžil. Príbeh je jednoduchý, ale zato celkom energický a svižný. Bodycount je malý, ale s vraždami sa dosť vyhrali. Je to niečo medzi Poltergaistom a Sawom. Najviac ma fascinoval vizual, bol farebný, niekedy tak drzo neohrabaný, ale v konečnom dôsledku celkom zaujímavý. Je tu pre niekoho problém v dĺžke filmu, ale mne nevadila, žiadne prehnane nudne časti som tu nezbadal. Ale čo mi veľmi vadilo bolo znázornenie zlého Georga, ktorý bol s tým výrazom, smiechom a mimikov viac na smiech, ako na ponurosť. Dalo by sa z tohto námetu vytrieskať viac, ale tento režisér nezvolil celkom dobru taktiku a na výsledku je to aj vidieť. Trocha nadhodnotím, myslím si, že aspoň za snahu si to aj zaslúži. Slabé 4*. ()

Nivenx 

všetky recenzie používateľa

Klasický osmdesátkový horor kde mě sice nic nepřekvapilo, protože scény a pointa filmu není nějak obzvlášt' překvapující. Myslím si že Retribution by si rozhodně zasloužil větší pozornost, protože je to celkem zábavné a rozhodně to nenudí. Viděl jsem mraky odpadů, kterým je klazena větší pozornost jak těmto kouskům. 55% ()

Reklama

topi 

všetky recenzie používateľa

Oj, tohle bylo příšerně natahované, dlouho se mě nestalo, že bych musel film dát na dvakrát. Tady se to bohužel přihodilo, stodesetiminutová verze byla opravdu nekonečná. Podprůměrný horůrek o týpkovi, kterému se zdají noční můry, ve kterých on vystupuje jako vraždící maniak a neví, jestli jsou ty mordy jeho zásluhou. Je v péči psychiatričky, ta se mu snaží ze všech sil pomoci a do příběhu vstupuje další dějová linie...No, budu rád, když se mi snímek brzo vypaří z hlavy, což nebude určitě dlouho trvat. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Kvalitný osemdesiatkový horor, ktorý ma zaujal predovšetkým slušnými krvavými scénami. Veľa ich síce nebolo, ale keď už k nejakej došlo, tak to za to stálo. Hlavný hrdina je bezpochyby talentovaný, ale viac mu pasovala rola outsidera ako posadnutého maniaka, keď sa mal totiž tváriť vážne, tak pôsobil komicky, a tie svietiace oči a neustály rehot mu tiež veľmi na presvedčivosti nepridali. Efekty boli tiež dobre zvládnuté, aj keď nepriniesli nič nové, pretože blikajúce svetlo a poletujúce predmety som už videl mnohokrát. Navyše mi opäť vadila prepísknutá stopáž, najmä v druhej polovici to zaváňalo nudou. Príbeh je však určite zaujímavý, atmosféra tu bola tiež, takže dajme tomu, ako celok to ušlo. Je to jeden z tých kúskov, ktoré takmer nikto nepozná, a aj keď nijako neohúria (aspoň v mojom prípade), určite by si zaslúžili väčšiu pozornosť. ()

ink flo 

všetky recenzie používateľa

Nečekaně kvalitní 80s objev v podobě originální kombinace revenge filmu s horrorem o posedlosti. Hlavní hrdina je sympaťák a vypadá jako Ben UFO, bydlí v hotelů plném divných lidí, který stráží pudl ve slunečních brýlích, je do něj zamilovaná krásná mladá prostitutka v madonnovském "Who Is That Girl?" outfitu, se kterou hulí jointy a chodí na výstavy neonových objektů a vůbec je to celý dobře švihlý, pestrobarevný a s poctivou pulp patinou. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama