Reklama

Reklama

Klangor

(seriál)
Trailer 1
Poľsko, 2021, 6 h 25 min (Minutáž: 44–57 min)

Scenár:

Kacper Wysocki

Hrajú:

Arkadiusz Jakubik, Maja Ostaszewska, Wojciech Mecwaldowski, Aleksandra Popławska, Magdalena Czerwińska, Maciej Musiał, Katarzyna Gałązka (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Za záhadných okolností  sa stratí násťročná dcéra väzenského psychológa Rafala Wejmana (Arkadiusz Jakubik) v malom poľskom pobrežnom mestečku. V rovnakom čase uniká z väzenia súdne trestaný, mentálne postihnutý, vrah Emil Knapik (Konrad Eleryk), ktorý bol Wejmanovým pacientom. Polícia vedená komisárkou Dankou Schulze (Magdalena Czerwinska), bývalou milenkou Wejmana, pre nedostatok dôkazov tápe vo vyšetrovaní, a tak sa Wejman rozhodne pátrať na vlastnú päsť. Avšak rodinná kríza vyvolaná náhlym zmiznutím mladej Gabrisi (Matylda Giegzno) sa medzi Wejmanom, jeho ženou Magdou (Maja Ostaszewska) a druhou dcérou Haniou (Katarzyna Galazka) začína značne prehlbovať. (sochoking)

(viac)

Recenzie používateľa sochoking k tomuto seriálu (3)

Klangor (2021) 

Klangor je slušná depka. Atmosférou niekde medzi severeskými krimi a komunistickou Nemocnica na okraji mesta. Tú Nemocnicu mi evokovalo slušne depresívne ságo, ktoré hrá v každej epizode. Mimochodom, za spomenutie stojí kamera, ktorá vyvoláva celý čas paranoju ako sviňa! Akoby vás niekto tretí  v jednom kuse špehoval. Nepríjemné! Rozhodne seriál, ktorý doporučujem vidieť a ktorému ako celku musím (a chcem) dať plný počet! ()

Episode 1 (2021) (E01) 

Klangor sa rozbehol v duchu severskej psychologickej krimi drámy. Dej sa odohráva v prímorskom mestečku v Polsku niekedy v zimnom období, takže o pochmúrnu atmosféru a náladu nie je núdza. Arkadiusz Jakubik hrá väzeňského psychologa, takže je v kontakte s dosť vyšinutými postavičkami. Jeho žena Magda musí kvôli práci byť na čas v Nemecku, takže chlapík sa navyše stará o svoje dve tínedžerské dcéry sám. Máme rozbehnútú rodinnú záležitosť, pracovnú s nie veľmi lákavého prostredia a do toho bombastický krimi záver prvej epizody. Uuu... Poliaci vedia, ako na mňa! ()

Episode 3 (2021) (E03) 

Temné, depresívne a so záverom, ktorý vás núti si hned' pustiť následnú epizodu! ()

Reklama

Reklama