Reklama

Reklama

Taxi Driver

(seriál)
  • Južná Kórea Mobeomtaeksi (viac)

Série(2) / Epizódy(32)

Obsahy(1)

Akčný a napínavý seriál, ktorý čerpá námety aj so skutočných udalostí v Kórei. V okamihu, keď sa niekomu svet otočí chrbtom a nič sa mu nezdá fér, je tu pre neho taxi-služba Deluxe-taxi. Pravdaže sa nejedná o hocakú spoločnosť. Pokiaľ túži niekto po pomste, najme si túto skupinu ľudí a rýchlo svoju pomstu dosiahne. Deluxe-taxi pracuje anonymne a pomerne rýchlo, pričom platba za ich služby môže byť prijatá všelijako. Hlavnými hrdinami sú vodič taxíka - bývalý vojak (Lee Jee-Hoon), mladá šikovná hackerka (Pyo Ye-Jin), opravári a mechanici (Jang Hyuk-Jin a Bae Yoo-Ram) a majiteľ a „mozog“ všetkých operácií (Kim Eui-Sung). (Eawy)

(viac)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (4)

Taxi Driver (2021) 

1.seria: Po par dieloch s rychloposuvom som to zabalil a neskor si pozrel serialovy recap. Tym som sa uistil, ze som konal spravne a nestracal este viac casu. V skratke: Naivna somarinka o tom ako roznoroda a radoby-vtipna skupinka "vykonava spravodlivost". Predstavte si juho-korejsky kresleny komix prevedeny do serialovej podoby. Hlupucke, idealisticke a naivne. Skvadra je typicka pre JK kinematografiu, "tazky sympatak", ranena inteligentna ctitelka a nekompromisna zastupkyna statnych zloziek, ktora ma zabezpecit "iskrenie". Obcas su vsak v uplne odtrhnutej verzii seba samych. V zrychlenom rezime som preletel par dielov, ale uroven je stale rorvnako nizka. Mladsie publikum sa vsak moze pobavit. Ostatny;m neodporucam. Chabe dvojhviezdie. 30% ()

Season 1 (2021) (S01) 

Naivna somarinka o tom ako roznoroda a radoby-vtipna skupinka "vykonava spravodlivost". Predstavte si juho-korejsky kresleny komix prevedeny do serialovej podoby. Hlupucke, idealisticke a naivne. Skvadra je typicka pre JK kinematografiu, "tazky sympatak", ranena inteligentna ctitelka a nekompromisna zastupkyna statnych zloziek, ktora ma zabezpecit "iskrenie". Obcas su vsak v uplne odtrhnutej verzii seba samych. V zrychlenom rezime som preletel par dielov, ale uroven je stale rorvnako nizka. Mladsie publikum sa vsak moze pobavit. Ostatny;m neodporucam. Chabe dvojhviezdie. 30% ()

Episode 1 (2021) (S01E01) 

Zatial to posobi hlupucko, skratkovito a nelogicky. Korejsky Punisher pre nastrocnych. :) Este jednu cast tomu vsak dam. ()

Episode 2 (2021) (S01E02) 

USA produkcia ma svoje komixy a toto bude jeden tych kreslenych od korejskeho tvorcu, ktory dostal serialovu podobu. Okrem zaverecneho "sprdu" sebavedomej vysetrovatelky neponukla epizoda nic zabavne. ()

Reklama

Reklama