Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nočná mora sa vracia. Po vyčíňaní v hoteli Blackwell je telo Jacoba Goodnighta prevezené do mestskej márnice, kde sa tiež nachádza skupinka študentov medicíny. Nikto z nich, samozrejme, ešte netuší, aká hrôza na nich v tomto dome mŕtvych čaká. Pomätený psychopat Jacob vstáva z mŕtvych a boj o život sa môže začať. (FromHell)

Recenzie (91)

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Podobne ako pri prvom filme o Jacobovi Goodnightovi sme boli svedkami príbehu, ktorý sa dal očakávať. Jacob sa po prevoze do márnice preberie práve na pitevnom stole a nakoľko opäť uvidí skupinku mladých ľudí dopúšťať sa hriechov, rozhodne sa konať. Pokračovanie maratónu hororov počas dušikového víkendu ma doviedlo aj k tomuto príbehu, ktorý skalných fanúšikov takýchto slasherov nesklamal, ale ani nijako zvlášť nenadchol. Michael Myers, Victor Crowley, Jason Vorhees či Leatherface majú ďalšieho konkurenta a možno by to chcelo týchto týpkov postaviť proti Avangerom. Minimálne ako scifi-horor-komédia by sa to uchytilo, aj keď fanúšikovia záporných postáv by sme boli určite za. To Marvel family by s tým určite mala problém. ()

Bobik9 

všetky recenzie používateľa

O mnoho horší než první díl, který se mi velmi líbil. Začátek je naprosto nijaký a dokud se tam nezačne více objevovat Kane, tak je to skutečná nuda. Neoriginální vyvražďovačka s nezajímavými herci (snad kromě Katharine Isabelle). Není to napínavé a hlavní hrdina je nesympatický a nechcete mu fandit. Jsem velký fanoušek WWE Studios, ale poslední dobou se na tyto menší filmy nedá koukat. ()

Reklama

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Musím uznať, že z práce Soska sisters je cítiť nesporné zanietenie pre hororový žáner a ich filmy nie sú márne. Máme tu nekompromisného psychopata, veľkého ako stodola, ponuré prostredie márnice, v ktorom si parta pripitých teenagerov dá so zabijakom neplánované rendezvous a zopár nevyhnutných drsných zabití. See No Evil 2 v zásade spĺňa všetky atribúty poctivej slasherovej zábavy a radím ho k tým lepším vyvražďovačkám z ostatných rokov. ()

hladass 

všetky recenzie používateľa

Po docela obstojné jedničce docela kvalitativní sešup směrem dolů... Film plynule navazuje na první díl, z opuštěného hotelu se se zdánlivě mrtvým Jacobem přesuneme do márnice, kde pár zaměstnanců pořádá večírek... A už tady začíná průser... Než dojde k první vraždě je třeba přetrpět velké množství naprosto zbytečných dialogů, s první vraždou divákovi dojde, že tentokrát se o gore jatka jednat nebude... Což je hodně špatně, protože samotný film nemá nic moc co jiného nabídnout... O atmosféře se nedá mluvit, prostředí prázdné nemocnice zůstalo silně nevyužito, vraždy jsou nenápadité a ne moc krvavé, vrah se jako kouzlem vždy zjeví na tom "správném" místě a celé to působí, jako by se sestry Soskovy, silně inspirované druhým Halloweenem, snažily stvořit nového Michaela Myerse... Což se jim samozřejmě povést nemohlo, jen tak film vypadá ještě hloupěji... Takže ztráta času a na jiné filmy této sesterské dvojice se asi nepodívám... ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Amy je študentkou medicíny, ktorá praxuje v márnici. Po skončení služby by veľmi rada oslávila svoje narodeniny. Plán plný zábavy narúša dovoz tela Jacoba Goodnighta, brutálneho sériového vraha. Nakoľko je zábava v nedohľadne, priatelia jej pripravia prekvapenie priamo v práci. Tá sa však po krátkej chvíli mení v krutý boj o život. Jacob sa preberá zo "záhrobia" a pokračuje vo svojom krviprelievaní. Kvalita slasher snímkov sa pozná podľa prevedenia gore, originality mordovačiek či násilia. Toto je "Alpha a Omega" tohto subžánru. Tušil som, že je niečo zlé hneď od začiatku, keďže sa režisér neustále vracal k záberom z prvej časti. Neviem čo si od toho sľuboval, ale v dvojke neuvidíte okrem pribúdania mŕtvol či neustáleho jačania a pobehovania po chodbách nemocnice takmer absolútne nič (či škrtenie mám pokladať za niečo výnimočné?). Mne osobne sa jednotka páčila, no za tento výtvor by si "Simpsonovci" zaslúžil pár faciek. Nech si o mne každí myslí čo chce (!!), ale toto je zabitý potenciál pokračovania príbehu o zabijakovi s hnusným ksichtom. Pochmúrne prostredie, občasná atmosféra sú taktiež nenávratne v prdeli. Ale viete čo pribudlo?! Emocionálny prvok, v podobe dvoch súrodencov ktorý si ešte aj v čase prenasledovania vraha za chrbtom vykrikujú svoj "narušený" vzťah. Väčší pocit zadosťučinenia fanúšika hororu by divák dosiahol pri sledovaní "30 prípadov majora Zemana". Už sa teším na tie komentáre, aká že to vymakaná pecka spatrila svetlo sveta. "See no Evil 2" je prepadák jak "Nuda v Brne" - 30%. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (6)

  • Sestry Soskovy si udělaly malé cameo, při úvodních titulcích na začátku filmu jsou vidět dvě mrtvoly, to jsou právě Jen a Sylvia. (Polgedney)
  • Během úvodních titulků, kde leží vedle sebe dvě ženské mrtvoly, si střihly cameo role režisérky filmu Jen a Sylvia Soskovy. (Spidey3)

Reklama

Reklama