Reklama

Reklama

Masaker v Texase

  • Slovensko Texaský masaker motorovou pílou: Nová generácia (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vilmer je notorický zabiják, který svou oběť vždycky nejdřív důkladně vystraší a pak ji zabije. Tentokrát se mu do rukou dostala skupina mladých lidí, kteří uvízli po autonehodě uprostřed noci na opuštěné cestě. Vilmer je expert svého oboru a zná stovky způsobů jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc trpěla. Ještě nikdo mu nedokázal uniknout (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (152)

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Každému, kto videl originál Masaker je jasné, že tu ide o remake a nie o žiadne pokračovania (i keď sa to na začiatku tak tvári). Matthew McConaughey je strašný a je najhoršou časťou filmu. A TO FAKT! No a naopak najlepšou je Renée. Je krásna, vie kričať, vie bežať - čo viac si priať. Scény v lese sú príjemne atmosferické, ale celý film doprevádza len chaos. I Leatherface už nie je, čo býval v jednotke, i keď v "kostýme" ženy je celkom strašidelný. ()

ASSBURGER 

všetky recenzie používateľa

No áno ako horor nič moc ale predsa jednu hviezdu za Matthew McConaugheya preto že on tam zahral parádneho šialenca vážne ako šialenec vo filme vyzerá parádne. Ale táto časť na piču ona len zneuctila prvú časť z roku 1974 ktorá bola bez pochyby najlepším Texaským masakrom všetkých čias. Ale nie všetky filmu môžu byť dokonalé a tento rozhodne nie. ()

Reklama

habertek 

všetky recenzie používateľa

Náhodou to nebylo zase tak hrozný jak to podle zdejšího hodnocení vypadá! Jo je to blbost! Jak už jsem psal u dvojky Texaský masakr a horor-komedie? E-e teda...to k sobě očividně nějak nejde ani při druhém pokusu. To museli byt v začátcích kariéry Renée a Matthew asi hodně zoufalí, když šli do tohodle filmu. Nejvíc mi tam asi vadilo ztvárnění Leatherface! Z ,,dsného" zabijáka tam udělali nějakého ukňouraného chudáka, poseroutku a co bylo nejhorší tak jakousi transku! Ale tak některé vtipné scény zabírali, sem tam se dostavovala chvílemi hororvá atmosféra, která však byla v mžiku něčím pokažena, ale rozhodně se na to dalo podívat! Aspoň jednou určitě! 39% ()

Mordenroth 

všetky recenzie používateľa

Videl som aj horšie filmy, ako bol tento. Pravdu povediac, keď som ho videl prvý krát, dosť sa mi páčil. Doteraz som však nepochopil dve veci: 1/Kto bol ten nechutný chlap v limuzíne? 2/Kto bola tá žena na konci v nemocnici? Asi som divný, ale naozaj to nechápem. Myslím, že celý film stojí v podstate na hercoch v hlavných úlohách, ale predovšetkým na výbornom Matthewovi McConaugheyovi, ktorý už vtedy dokázal, že má skvelý potenciál. Škoda, že neskôr nedostal viac takýchto záporných úloh. ()

elanista1 odpad!

všetky recenzie používateľa

Fakt nenachadzam slov, myslel som si ze som uz videl zle filmy, ale taketo nieco som teda este nikdy nevidel. Takyto odporny hnus, ktory pojem film ponizuje na najnizsiu uroven si nezasluzi ine hodnotenie ako odpad! Ono ten film sam seba zhadzuje nepochopitelnymi, ale fakt nepochopitelnymi logickymi lapsusmi a preto sa ani len naznakom neda brat vazne, cloveku sa fakt chce plakat a smiat zaroven, lebo toto niekto kto ma trocha sudnosti nemoze natocit. Trapne neherecke vykony /v znesitelnej miere je akceptovatelna len Zellweger/, odveci dialogy, neskutocna logika, neuveritelne spravanie postav, absolutne ziadne napatie. Skusme si nieco nacrtnut.. ste sami traja v lese, dvaja kamarati utekaju za autom, co urobite vy? Urcite sa rozbehnete sa nimi? Nie, ostanete tam stat uplne sam s baterkou, ktora vam uplne nahodou vtedy vyhori!.. Kluce od auta si samozrejme nechate zastrcene v aute.. Dalej, clovek vam ohmatava vlasy, pcha si ich pomaly do ust, vsimnete si to? Naco sa otocit.. Obet vam ujde do vlastneho domu a vy nemate od neho kluce, tak len stojite a cakate kym pride spolubyvajuci a otvori vam!.. Ste sam v dome, a viete ze to je dom vraha ktory vas nahana. Urcite sa budete snazit utiect? Nie, pojdete sa poriadne vymocit!..S istotou najhorsi film aky som videl. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (10)

  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené