Reklama

Reklama

Masaker v Texase

  • Slovensko Texaský masaker motorovou pílou: Nová generácia (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vilmer je notorický zabiják, který svou oběť vždycky nejdřív důkladně vystraší a pak ji zabije. Tentokrát se mu do rukou dostala skupina mladých lidí, kteří uvízli po autonehodě uprostřed noci na opuštěné cestě. Vilmer je expert svého oboru a zná stovky způsobů jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc trpěla. Ještě nikdo mu nedokázal uniknout (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (152)

Stocki 

všetky recenzie používateľa

Kdo touží vidět něco ECHT speciálního, tak přímo pro Vás si pan Henkel vycucal z prstu, který byl pravděpodobně hodně hluboko v temnotě tento FILM. Tento "masakr" by se dal jedním slovem nazvat také jako zhanobení. Jak jinak si vysvětlit, že "kožeňák" zde vystupuje jako takové nanicdílo a budižkničemu, že i hajnej vod Trautenberka měl větší koule. V celé famílii se to hemží sympatickými bytostmi, ale proč někdo v zápalu boje napíše do scenáře, že "kožeňáček" zde bude vystupovat jako zženštilý mullet lakující si nehty, který se právě chystá na vystoupení jako transvestita v klubu Modrá ústřice. Tok myšlenek (kokainu) pana Henkela při psaní tohoto díla musel být enormní. Bezesporu nejhorší díl celé série, který neměl nikdy vzniknout. ()

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Štvrtú časť hororovej série o "Koženej tvári" a jeho rodinke som veľmi dlho odkladal. Odrádzalo ma totiž šedý rámček a odpadové hodnotenia mojich obľúbených užívateľov. A ono je to nakoniec v pohode oddychové buranské hixploitation, ktoré plne zapadá do pôvodnej série Texas Chainsaw Massacre. Pre mňa osobne ešte o triedu lepšie ako pokazený druhý diel a na podobnej úrovni (možno trošku vyššie) ako trojka Leatherface. Zbytočne podhodnotený film, ktorému sa dostalo na môj vkus až prehnane veľa hejtu... 65 %! ()

Reklama

Paldiny odpad!

všetky recenzie používateľa

Chirurgicky presný útok, z ktorého vám bude zle. Úroveň scenára najvystížnejšie vystihuje replika ("Mám suprový nápad, čo keby sme sa teraz vybúrali a všetci v aute zomreli, napísali by o tom pesničku“) a podobných periel je tu neúrekom. Navyše nepochopíte jedinej scéne. Chlapík zabuchne dvere psychopatovi s puškou a ide na záchod. Je to smiešna, trápna, blbá a najmä do neba volajúca magorina, ktorá o horor či komédiu ani nezakopla. Do toho mdlá študentka Zellweger, McConaughey závislý na kofeíne a transvestita, čo bol kedysi Leatherfaceom. Predĺžená režisérska verzia musí byť sadomasochistické opojenie. A ešte niečo, film odhalí vraha Kennedyho. ()

elanista1 odpad!

všetky recenzie používateľa

Fakt nenachadzam slov, myslel som si ze som uz videl zle filmy, ale taketo nieco som teda este nikdy nevidel. Takyto odporny hnus, ktory pojem film ponizuje na najnizsiu uroven si nezasluzi ine hodnotenie ako odpad! Ono ten film sam seba zhadzuje nepochopitelnymi, ale fakt nepochopitelnymi logickymi lapsusmi a preto sa ani len naznakom neda brat vazne, cloveku sa fakt chce plakat a smiat zaroven, lebo toto niekto kto ma trocha sudnosti nemoze natocit. Trapne neherecke vykony /v znesitelnej miere je akceptovatelna len Zellweger/, odveci dialogy, neskutocna logika, neuveritelne spravanie postav, absolutne ziadne napatie. Skusme si nieco nacrtnut.. ste sami traja v lese, dvaja kamarati utekaju za autom, co urobite vy? Urcite sa rozbehnete sa nimi? Nie, ostanete tam stat uplne sam s baterkou, ktora vam uplne nahodou vtedy vyhori!.. Kluce od auta si samozrejme nechate zastrcene v aute.. Dalej, clovek vam ohmatava vlasy, pcha si ich pomaly do ust, vsimnete si to? Naco sa otocit.. Obet vam ujde do vlastneho domu a vy nemate od neho kluce, tak len stojite a cakate kym pride spolubyvajuci a otvori vam!.. Ste sam v dome, a viete ze to je dom vraha ktory vas nahana. Urcite sa budete snazit utiect? Nie, pojdete sa poriadne vymocit!..S istotou najhorsi film aky som videl. ()

ASSBURGER 

všetky recenzie používateľa

No áno ako horor nič moc ale predsa jednu hviezdu za Matthew McConaugheya preto že on tam zahral parádneho šialenca vážne ako šialenec vo filme vyzerá parádne. Ale táto časť na piču ona len zneuctila prvú časť z roku 1974 ktorá bola bez pochyby najlepším Texaským masakrom všetkých čias. Ale nie všetky filmu môžu byť dokonalé a tento rozhodne nie. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (10)

  • Film bol zakázaný na Islande a vo Švédsku. (Paldiny)
  • Barryho (Tyler Shea Cone) auto je Cadillac Sedan DeVille z roku 1981. (ČSFD)

Reklama

Reklama