Reklama

Reklama

Sexi Jexi

  • Česko Sexy Jexi (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Phil je závislý – od svojho mobilného telefónu. Nemá žiadnych kamarátov, osobný život ani žiadnu priateľku. Ale jeho status na Facebooku sa čoskoro zmení. Keď mu odíde starý telefón, kúpi si novší model s neočakávanou funkciou JEXI. Je to životná koučka a virtuálna asistentka v jednom. S jej pomocou si konečne začne užívať život a jeho závislosť na mobile postupne slabne. Lenže umelá inteligencia začne zrazu žiarliť a rozhodne sa svojmu majiteľovi poriadne komplikovať jeho milostný život... (Forum Film SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (63)

Bozvav 

všetky recenzie používateľa

V podstatě děsná ptákovina, u které jsem se naprosto úžasně bavila. JEXI by potřebovalo tak 98% lidí na planetě. Já ne, neb můj "hloupý mobil" akorát tak telefonuje a esmeskuje a mizerně fotí. Sociální sítě nepěstuji, ale když vidím ty mraky blbů, jak pořád civí do mobilu, tak Jexi by byla na místě. Vtipné, milé a zábavné. Za mne 90% - nadsazuji, ale fakt zábavné. ()

Henry007 

všetky recenzie používateľa

Dobrá premisa ještě neznamená dobrý scénář. Nápad s telefonem, který šikanuje majitele je super. Ze začátku filmu lze poznat, že tvůrci se snaží i o kritiku dnešní "online" společnosti, degenerované články typu "TOP 10 koček, co vypadají jako Ryan Gosling" a civící do krabiček v ruce místo toho, aby se bavili s dalšími lidskými bytostmi. S přibývajícími minutami se ale tento aspekt vytratil, což je škoda. Ku prospěchu filmu je, že nemá ani hodinu a půl, protože romantická linka není příliš nosná, vtipy se také postupně vytrácí a sází se zbytečně na vulgarity. Škoda, v perech lepších scénáristů se mohlo jednat o něco víc než jen o "OK" nenáročnou komedii na jedno zhlédnutí. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Film o debilovi závislom na mobile, ktorým si nechá riadiť život, aby nakoniec zistil, že on dokáže byť debilom vlastne aj bez mobilu. Krásne poučné s minimom naozaj vtipných situácií a nefungujúcej romantickej chémie. Náladu zvýšia len vsuvkové feeling good piesne, ale to nezvráti ten hnusný pocit z toho, ako si tam idiot fotí vtáka alebo anál. ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

"Jsem tvůj špinavý telefonek." U mě by Jexi neuspěla, nesnáším, když na mě věci mluví, takže bych jí to udělal do vstupu na sluchátka  a poslal ji do prdele. Ač Jexi fakt zábavně hlásí, nabyl jsem dojmu, že potenciál nebyl využit ani z poloviny a příběh se zbytečně stáčel na stranu klasické romantické komedie, což mu uškodilo. Potěšila Charlyne Yi. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Asi každý, kto videl Her (Oscar za najlepší pôvodný scenár v roku 2014), si spomenul práve na tento originálny a zaujímavý kúsok. Princíp filmu Jexi je prakticky veľmi podobný, akurát v menej dramatickom a viac komediálnom prevedení. Ale aj keď ústredná téma bola do veľkej miery vykrádačkou Her, tak musím uznať, že film ma bavil a komediálnu esenciu tomu dodávali predovšetkým nápadité a vtipné dialógy (hoci niektoré boli zbytočne teatrálne). A čo sa deju týka, aj tam bolo z času na čas zbytočné tlačenie na pílu a niektoré veci boli fakt infantílne a prvoplánové, ale našťastie ich nebolo až tak veľa. Koncept filmu bol teda predovšetkým zakorenený v tej komédii, takže za mňa napokon celkom fajn. Adam Devine má veľmi príjemný herecký prejav (teda na filmy takéhoto typu). Len škoda, že Rose Byrne v tomto celom účinkovala len v hlasovej forme. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené