Reklama

Reklama

Sexi Jexi

  • Česko Sexy Jexi (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Phil je závislý – od svojho mobilného telefónu. Nemá žiadnych kamarátov, osobný život ani žiadnu priateľku. Ale jeho status na Facebooku sa čoskoro zmení. Keď mu odíde starý telefón, kúpi si novší model s neočakávanou funkciou JEXI. Je to životná koučka a virtuálna asistentka v jednom. S jej pomocou si konečne začne užívať život a jeho závislosť na mobile postupne slabne. Lenže umelá inteligencia začne zrazu žiarliť a rozhodne sa svojmu majiteľovi poriadne komplikovať jeho milostný život... (Forum Film SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (63)

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Výrazný a sympatický Adam Devine je v podstatě jediný důvod, proč vůbec sledovat tento strašně hloupý a naivní pokus o romantickou podívanou, ve které se tvůrci snažili poukázat na současný problém vlivu mobilních telefonů na život lidí, speciálně pak na téma vztahů, což bych bral jako zajímavou látku, zvlášť pak s ohledem na to, koho vlastně Jexi vůbec představuje, jenže místo aby toho využili a přistoupili k tomu co nejoriginálněji a nejnápaditěji, tak raději veškeré karty vsadili na triviálnost, hloupost a především nesoudnost, narvané až po okraj tunou klišé a tak nesmysluplných scén a dialogů, že jsem se až chvílemi cítil za ně trapně. Ať se na mě tedy nikdo nezlobí, ale Jexi tak pro mě ve výsledku nakonec nečekaně nemile představuje skutečné scénáristické dno, kdy je alespoň dobré, že to je naštěstí tak krátké, neboť při delší stopáži bych se vážně už bál, jakých nesmyslů a nehorázností budou tvůrci ještě schopni, neboť tolik trapných momentů v jednom filmu snad ani nepamatuji, vrcholem budiž sex s mobilem, to působilo totiž už tak retardovaně, že jsem měl co dělat, abych to v tu chvíli definitivně nevypnul, což jsem jen tak mimochodem ještě u žádného filmu nikdy neuděl. Jexi je zkrátka fakt průser, který daného tématu absolutně nevyužil, nefunguje tu humor, romantika, emoce, prostě nic, je to jen hloupá a kýčovitá splácanina, s jedním z nejslabějších žánrových scénářů vůbec. ()

Henry007 

všetky recenzie používateľa

Dobrá premisa ještě neznamená dobrý scénář. Nápad s telefonem, který šikanuje majitele je super. Ze začátku filmu lze poznat, že tvůrci se snaží i o kritiku dnešní "online" společnosti, degenerované články typu "TOP 10 koček, co vypadají jako Ryan Gosling" a civící do krabiček v ruce místo toho, aby se bavili s dalšími lidskými bytostmi. S přibývajícími minutami se ale tento aspekt vytratil, což je škoda. Ku prospěchu filmu je, že nemá ani hodinu a půl, protože romantická linka není příliš nosná, vtipy se také postupně vytrácí a sází se zbytečně na vulgarity. Škoda, v perech lepších scénáristů se mohlo jednat o něco víc než jen o "OK" nenáročnou komedii na jedno zhlédnutí. ()

Reklama

Juto 

všetky recenzie používateľa

Romantická komédia o samotárovi, ktorý je závislý na svojom telefóne, ktorý sa zamiluje do pekného dievčaťa. Každopádne, čoskoro sa stal film viac hlúpym ako zábavným s neustálymi obscénnosťami a príliš urážlivými výrokmi (ktoré hoci hovorila žena, no zdalo sa, že to napísal muž). Je to viac o hlúposti a stereotypu, keď sa z nerda stáva cool frajer naháňajúci atraktívnu ženu. 5/10 ()

IceQueen 

všetky recenzie používateľa

V prvom rade chcem podotknúť, že ide o nenáročnú, sic ľahko mravokárnu zábavu. Sofistikovaný humor, morálne presahy alebo skryté intelektuálne odkazy nehľadajte. Mám dojem, že nízke hodnotenie môže byť čiastočne spôsobené tým, že film slúži ako taký malý výsmech časti obyvateľstva, ktorá bez svojho premúdrelého telefónu ani na hajzel nejde... a podaktorí sa tam našli (vo filme, nie v hajzli). Bože a zaoberať sa reálnosťou takéhoto dielka je sám o sebe vtip. Dokonca som sa párkrát zasmiala aj nahlas a to som potom schopná odpúšťať rôznorodé zbytočné vsuvky, spomeniem napríklad reklamu na nejakého v deji nepodstatného rapera. Takže my s JEXI sme v pohode. Ešte jedna vec, dievčatá, bacha na šuhajov, ktorí so sebou neustále nosia nabíjačku a pri častom nabíjaní svojho aparátu vyžadujú súkromie. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

S manželkou sme sa na tom teda zasmiali viac než dosť a to je účel komédie, takže fajn štyri hviezdy. Alexandra Shipp je sexi, Adam Devine správne potrhnutý, ale to v podstate v každom svojom filme a Jexi teda "válela"... Potešila malá úloha niekdajšieho Smallville Green Arrowa a samozrejme Peňa perfektný ako vždy aj na mikro priestore. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama