Reklama

Reklama

Vo štvorici po Slovensku

(relácia)
  • Slovensko Vo štvorici po Slovensku vlakom

Obsahy(1)

Zábavný cestopis známych hercov z relácie Partička, ktorí objavujú krásy a tajomstvá Slovenska. (TV Markíza)

Recenzie (60)

Wargoo 

všetky recenzie používateľa

Čakal som trošku iný formát, niečo na spôsob Beara Grylsa (myslím kameru), a všetko je to také moc "umelé", ale čo sa spoznávania môjho krásneho Slovenska týka, tak sa teším na ďalšie diely. Niektoré hlášky boli ozaj vtipné. Napokon, uvidíme čo prinesie pokračovanie. (Juraj Kemka o smrti Štúra: "Som ti hovoril, že v Modre zmodrel !") :)) ()

Billie777 

všetky recenzie používateľa

Miluju slovenskou Partičku, partičkovský humor a miluju čtveřici těchto herců. Já jsem se bavila skvěle, moc mile se na to dívalo ale přiznám se, že kdyby v tomhle pořadu účinkovaly jiní herci než tyhle chalani z Partičky, tak by touha vidět tenhle pořad byla menší. Já je prostě žeru! No ale navíc jako Češka to beru i tak, že se díky tomuto pořadu také dozvím něco víc o Slovensku, ktoré je naozaj krásne. :) ()

Reklama

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa

5*je hlavně za první sérii, která je na 10*, je geniální, a považuji jí v rámci TV zábavy za jednu z nejlepších věcí, které jsem viděl, jelikož jsem se smíchy válel skoro po celou její dobu. Čtveřice chalanů Jakab + Kemka + Latinák + Miezga tady ve své sehranosti dokázala předvést to nejlepší v rámci svého humoru, který praktikují na slovenských obrazovkách již mnoho let. __________________________________________________________________________________________________ Škoda jen, že v dalších sériích se už Dangl klasicky utrhl ze řetězu, a začal do formátu cpát různé další věci jako trpaslíky, po zrušení Partičky také hry z ní, které sem vůbec nepasovali, a taky humorné situace už působili oproti první sérii dost uměle. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

"Vo štvorici po Slovensku" - Zábavný cestopis slovenských hercov, ktorí objavujú krásy a tajomstvá svojej vlasti. To by celkom šlo. Lenže... to by musel tým našim krásnym Slovenskom putovať niekto úplne iný ako toto quarteto blbečkov z trapnej "Partičky". Lukáš Latinák nestojí za veľa, ale toho aspoň ešte ako tak znesiem. Zato zvyšnú trojicu Miezga, Klemka a Jakab nemôžem ani len cítiť. O ich hereckých kvalitách som vždy silne pochyboval, nikdy sa mi nepáčil ich humor a po zhliadnutí niekoľkých dielov tejto relácie sa mi sprotivili aj ako ľudia. Odpad! ()

TheNext 

všetky recenzie používateľa

Na slovenske pomery, veľmi podarená show, 4 skvelý zabávači na cestách po slovensku predstavujú všetky kúty slovenska kam sa môže človek vydať na túru. Všetko v rámci slušnosti a slušného inteligentného humoru, keď že v dnešnej dobe je to ako prírodný ukaz niečo takéto zbadať na TV obrazovkách, najmä po tom čo tu straší Farma kde nebola ani jedna epizóda bez hádok a nadávok, a o Hotely Paradise ani nehovorím, alebo Extremné rodiny (robiť si srandu z postihnutého chlapca je fakt úbohe) . Táto štvorica si jednoznačne zaslúži 5 hviezdičiek. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (3)

  • Filmové štáby, ktoré sprevádzali hercov v televíznej zábavno-cestovateľskej šou Vo štvorici po Slovensku, precestovali spolu 11 tisíc kilometrov. (rogger)
  • Seriál vyšiel na 420,000 eur bez DPH. (Danny88)
  • K najčastejšie objednávaným jedlám hercov a filmového štábu patril vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou. Producent Dano Dangl zvládol na jedno posedenie dokonca trojitú porciu. (rogger)

Reklama

Reklama