Reklama

Reklama

Vo štvorici po Slovensku

(relácia)
  • Slovensko Vo štvorici po Slovensku vlakom

Obsahy(1)

Zábavný cestopis známych hercov z relácie Partička, ktorí objavujú krásy a tajomstvá Slovenska. (TV Markíza)

Recenzie (60)

redwik 

všetky recenzie používateľa

Hlavne prvé 3 alebo 4 diely boli naozaj skvelé. Kto má rád Partičku tak si isto príde na svoje. Ba čo viac, môže sa dozvedieť o rôznych krásach Slovenska, o ktorých by inak nemal ani páru. Ja osobne som si vyhliadol pár miest, na ktoré by som sa určite chcel vo voľnom čase vydať. Skvelá zábava, viacero zaujímavostí, miestami však málo alebo naopak až príliš veľa humoru. ()

insurgentes odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto musí být nějaký skrytý sociologický výzkum. Například na téma "na jak strašnou píčovinu se ještě lidi vydržej koukat". Nebo "je možné udělat celebrity i z naprostých hereckých a lidských nul?" Nebo "zkusíme vymyslet formát ještě debilnější než vyvolení, superstar a seriál ulice dohromady". To přece nemůžou myslet vážně. Že ne! Ty vole štípněte mě, ať se probudim! ()

Reklama

stolista 

všetky recenzie používateľa

Česká Partička mě prozatím míjí (nevím,jestli je to dobře, nebo to stojí za zkouknutí..), ale tohle je docela fajn cestopis po Slovensku. Jasný, je to dělaný televizí, takže to má ten nádech "reality show".. ale dá se to. Taková příjemná 40minutová oddychovka a člověk se něco přiučí o bratrech sousedech. ()

Polcas 

všetky recenzie používateľa

Na tento cestopis som sa veľmi tešil,kedže túto štvoricu hercov mám celkom rád a takisto mám rád aj prírodu.Tešil som sa že sa dozviem niečo viac o slovenských pamiatkach.Ono to vyzeralo celkom nádejne,no ku koncu mi hrozne vadili tie na silu hrané a niekedy až trápne scénky.Rozhodne sa to dalo urobiť omnoho krajšie(viac prírody,viac pamiatok a menej sileného humoru). Edit: Za druhú sériu by si chalaňi (na čele s Danglom) zaslúžili po papuli. Trápne,nevtipné divadlo... ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

"Vo štvorici po Slovensku" - Zábavný cestopis slovenských hercov, ktorí objavujú krásy a tajomstvá svojej vlasti. To by celkom šlo. Lenže... to by musel tým našim krásnym Slovenskom putovať niekto úplne iný ako toto quarteto blbečkov z trapnej "Partičky". Lukáš Latinák nestojí za veľa, ale toho aspoň ešte ako tak znesiem. Zato zvyšnú trojicu Miezga, Klemka a Jakab nemôžem ani len cítiť. O ich hereckých kvalitách som vždy silne pochyboval, nikdy sa mi nepáčil ich humor a po zhliadnutí niekoľkých dielov tejto relácie sa mi sprotivili aj ako ľudia. Odpad! ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (3)

  • Seriál vyšiel na 420,000 eur bez DPH. (Danny88)
  • K najčastejšie objednávaným jedlám hercov a filmového štábu patril vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou. Producent Dano Dangl zvládol na jedno posedenie dokonca trojitú porciu. (rogger)
  • Filmové štáby, ktoré sprevádzali hercov v televíznej zábavno-cestovateľskej šou Vo štvorici po Slovensku, precestovali spolu 11 tisíc kilometrov. (rogger)

Reklama

Reklama