Reklama

Reklama

Vo štvorici po Slovensku

(relácia)
  • Slovensko Vo štvorici po Slovensku vlakom

Obsahy(1)

Zábavný cestopis známych hercov z relácie Partička, ktorí objavujú krásy a tajomstvá Slovenska. (TV Markíza)

Recenzie (60)

Polcas 

všetky recenzie používateľa

Na tento cestopis som sa veľmi tešil,kedže túto štvoricu hercov mám celkom rád a takisto mám rád aj prírodu.Tešil som sa že sa dozviem niečo viac o slovenských pamiatkach.Ono to vyzeralo celkom nádejne,no ku koncu mi hrozne vadili tie na silu hrané a niekedy až trápne scénky.Rozhodne sa to dalo urobiť omnoho krajšie(viac prírody,viac pamiatok a menej sileného humoru). Edit: Za druhú sériu by si chalaňi (na čele s Danglom) zaslúžili po papuli. Trápne,nevtipné divadlo... ()

redwik 

všetky recenzie používateľa

Hlavne prvé 3 alebo 4 diely boli naozaj skvelé. Kto má rád Partičku tak si isto príde na svoje. Ba čo viac, môže sa dozvedieť o rôznych krásach Slovenska, o ktorých by inak nemal ani páru. Ja osobne som si vyhliadol pár miest, na ktoré by som sa určite chcel vo voľnom čase vydať. Skvelá zábava, viacero zaujímavostí, miestami však málo alebo naopak až príliš veľa humoru. ()

Reklama

liberita 

všetky recenzie používateľa

Partičku poznám a aj keď sa určite nedá považovať za prezentáciu inteligentného či hlbšieho humoru, na slovenské chudobné (aj finančne, ale hlavne mám na mysli ich dramaturgčnú stránku ) televízne pomery je to pomerne slušná zábava. Tv show Vo štvorici po Slovensku vychádza práve zo základov, na ktorých bola budovaná jej staršia sestra. Určite je to originálny a zaujímavý nápad ako Slovákom prezentovať to najlepšie čo doma majú a ani o tom nevedia prostredníctvom televíznych kamier, známych zabávačov a detektívnych indícií. Lenže počiatočné nadšenie po prvom dieli opadlo a zostal po ňom pocit pramálo využitého potenciálu a humorných vsuviek. Z konkrétnych zaujímavostí našej vlasti sa naozaj spomínajú väčšinou len tie, ktoré pozná skoro každý, možno preto sú priblížené len veľmi povrchne a oveľa väčší priestor sa venuje nezáživným konverzáciám hlavných protagonistov. No a taký Kemka je neskutočne na nervy lezúca trápna a nudná osoba, ktorú by som určite zo seriálu vyhodila (a nikomu by asi ani nechýbal). Hviezdička za nápad, za aspoň pár panoramatických záberov a za skvelého Lukáša Latináka. ()

dobso 

všetky recenzie používateľa

Takže hodnotím tohroročnú sériu (vlakom) Propagácia železničnej spoločnosti (odpad!) Výrazi ako hej zásuvka, vau aj vifina tu je a pod. To je hádam nonsens. Prečo neukážu realitu. Ku mne ako platiacemu zákaznikovi sa správajú ako k handre. Zhoršili spoje pre pracujúcich ľudí a zlepšili pre dôchodcov. Pribudlo množstvo zlých vozňov a žiaľ mám pocit, že študenti a dôchodcovia majú vo vlaku prednosť!. Ešte že je tu aj alternatíva! :) Železničná spoločnosť išla asi o 5 rokov vzad. Humor (odpad!) Je to vidieť, že je to hrané a nie spontáne. Hrozné a absolútne nevtipné. Slovensko! (***) Sa mi páči, že aspoň niektoré veci ma prekvapia a je ich vidieť v trošku inom uhle pohľadu ()

corona 

všetky recenzie používateľa

Ak propagácia mesta Modra spočíva v tom, že protagonisti idú na voze okolo Štúrovej sochy a všetci vykrikujú opileckým hlasmi 5x za sebou:"Ľudevííííííít, Ľudevííííííííít", prípadne prezentácia Bošáckeho mikroregiónu spočíva v tom, že si Kemka 15 minút nechce dať do druhej nohy v známej miestnej pálenici, tak to si radšej prečítam turistického sprievdcu a naštudujem mapu. Dosť často mám pocit že nepropagujú miestne pamätihodnosti (inak naštevujú len tie chronicky známe) ale svoje osoby. Žiaľ, Markíza opäť neprekročila svoj tieň. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (3)

  • Seriál vyšiel na 420,000 eur bez DPH. (Danny88)
  • K najčastejšie objednávaným jedlám hercov a filmového štábu patril vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou. Producent Dano Dangl zvládol na jedno posedenie dokonca trojitú porciu. (rogger)
  • Filmové štáby, ktoré sprevádzali hercov v televíznej zábavno-cestovateľskej šou Vo štvorici po Slovensku, precestovali spolu 11 tisíc kilometrov. (rogger)

Reklama

Reklama