Reklama

Reklama

Vo štvorici po Slovensku

(relácia)
  • Slovensko Vo štvorici po Slovensku vlakom

Obsahy(1)

Zábavný cestopis známych hercov z relácie Partička, ktorí objavujú krásy a tajomstvá Slovenska. (TV Markíza)

Recenzie (60)

insurgentes odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto musí být nějaký skrytý sociologický výzkum. Například na téma "na jak strašnou píčovinu se ještě lidi vydržej koukat". Nebo "je možné udělat celebrity i z naprostých hereckých a lidských nul?" Nebo "zkusíme vymyslet formát ještě debilnější než vyvolení, superstar a seriál ulice dohromady". To přece nemůžou myslet vážně. Že ne! Ty vole štípněte mě, ať se probudim! ()

stolista 

všetky recenzie používateľa

Česká Partička mě prozatím míjí (nevím,jestli je to dobře, nebo to stojí za zkouknutí..), ale tohle je docela fajn cestopis po Slovensku. Jasný, je to dělaný televizí, takže to má ten nádech "reality show".. ale dá se to. Taková příjemná 40minutová oddychovka a člověk se něco přiučí o bratrech sousedech. ()

Reklama

corona 

všetky recenzie používateľa

Ak propagácia mesta Modra spočíva v tom, že protagonisti idú na voze okolo Štúrovej sochy a všetci vykrikujú opileckým hlasmi 5x za sebou:"Ľudevííííííít, Ľudevííííííííít", prípadne prezentácia Bošáckeho mikroregiónu spočíva v tom, že si Kemka 15 minút nechce dať do druhej nohy v známej miestnej pálenici, tak to si radšej prečítam turistického sprievdcu a naštudujem mapu. Dosť často mám pocit že nepropagujú miestne pamätihodnosti (inak naštevujú len tie chronicky známe) ale svoje osoby. Žiaľ, Markíza opäť neprekročila svoj tieň. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Vazeni normalizacni sudruhovia, klobaskovi inzinieri, moralne autority, uspesni - i menej uspesni - absolventi VUML, lokalne nazorove autority, spolupracu s STb aktivne popierajuci agenti, nasrane feministky, militantni katolici, mentalni invalidi, odpadisti, jednohviezdickovi uzivatelia, samozvani psychologovia a zakomplexovane a zamindrakovane nuly. Po dlhom case sa konecne objavila relacia, ktora kupodivu ma co ponuknut. Tak napriklad krasu hor, kotlin, nizin a sidel SR, dobre dialogy a v neposlednom rade aj kus zabavy. Samozrejme, tento humor casto nie je z hlav ucinkujucich, ale z kadejakych filmov, a dokonca je miestami sileny a obcas nudi. Nic to vsak nevadi, dialogy sa nemusia brat smrtelne vazne, mozu byt dokonca aj odlahcene. Ucinkujuci mi extra nevadia, ale zase nie som ziadny ich megafanda. Takze slusnych 77 % ()

unagi 

všetky recenzie používateľa

Jednoznačne sa musím tešiť z tohoto TV programu. Dôvod? Dnešná civilizácia má trend sedieť pred telkou a kukať na blbosti. Veď čo nám iné môžu ponúknuť na Slovenských TV staniciach? A táto blbosť aspoň ukazuje krásne zákutia Slovenska o ktorých bohužial ani nevieme. Konečne sa dozvedáme o našom území aj z gauča našej obývačky a pri zapnutej debilite ako to už máme radi. Naši herci nestoja za veľa, ale zase mi ani nevadia a dakedy sa aj zasmejem...dakedy! ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (3)

  • Filmové štáby, ktoré sprevádzali hercov v televíznej zábavno-cestovateľskej šou Vo štvorici po Slovensku, precestovali spolu 11 tisíc kilometrov. (rogger)
  • Seriál vyšiel na 420,000 eur bez DPH. (Danny88)
  • K najčastejšie objednávaným jedlám hercov a filmového štábu patril vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou. Producent Dano Dangl zvládol na jedno posedenie dokonca trojitú porciu. (rogger)

Reklama

Reklama