Reklama

Reklama

Moje bláznivé dvojča

  • Česko Jack a Jill (viac)
Trailer 1

Adam Sandler sa predstaví v hlavných úlohách ako Jack a Jill. Jack Sadelstein, úspešný reklamný manažér, žil takmer dokonalý život, až na jednu výnimku, ktorá mu strpčuje život, a tou výnimkou je jeho sestra – dvojička Jill. Jack musí každý rok na Deň vďakyvzdania pretrpieť mučivú návštevu svojej sestry, ktorá mu za pár minút dokáže prevrátiť celý život hore nohami. Keď sa však z víkendovej návštevy stane mesačná, dvojičky spolu bojujú a hádajú sa tak, ako to dokážu len dvojčatá. A akonáhle začne byť jasné, že Jill nemá ani v pláne odísť, Jack začne robiť čokoľvek, aby Jill dostal tam, kde je mu jej prítomnosť najmilšia: na druhom konci sveta. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (439)

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Za posledních pár let jsme se bohužel moc dobrých komedií nedočkali. Navíc u dvojice Dugan a Sandler nikdy nevíte, jednou nahoře, potom dole. Je škoda, že tentokrát to tak úplně nevyšlo. Sandler sice zvládl obě role skvěle, ale scénář mohl být promakanější. Humor se naštěstí strále drží v poměrně inteligentní rovině a neshazuje se k laciným fórkům. Kromě pár kvalitních záchvatů smíchu jsem se nejvíce pobavila u reálných nahrávek na záčátku a na konci. 3*. ()

Stegr

všetky recenzie používateľa

Zlaté maliny 2012 - Nejhorší film, nejhorší herec v hlavní roli - Adam Sandler, nejhorší herečka v hlavní roli - Adam Sandler, nejhorší herec ve vedlejší roli - Al Pacino, nejhorší herečka ve vedlejší roli - David Spade, nejhorší herecká dvojice, nejhorší režie, nejhorší prequel, sequel, remake, nejhorší scénář, nejhorší herecký ansámbl... Film získal rekordních 10 zlatých malin... ()

Reklama

cukorek 

všetky recenzie používateľa

" Kto klame a kradne do pekla sa hrabe " jedna z podarených hlášok malého Garyho. Dvojica Adam Sandler a Nick Swardson ma opäť pobavila. Mexická, nesmrteľná starenka konzumujúca chilli mega papričky s jedným zubom a klasické odháňanie rukami zápachu vlastných prdov malo dobrý vtipný základ na ktorý sa časom ešte čo to nabalilo a konečný tanečný klip od Al Pacina zavŕšil bláznivú a uletenú komédiu. Stvárnenie ženy, alebo dvojitá úloha A. Sandlerovi veľmi nepristala, takže sa nečudujem ak niekomu tento film nesadne, ale ja som to poňal s istím náhľadom a nakoniec tomu podľahol. V hlave mi ostáva len jedna nezodpovedaná otázka, ako sa Al Pacino dal nahovoriť, alebo čo ho viedlo k tomu aby sa objavil v takejto bláznivej komédií. ()

IQ Tiqe 

všetky recenzie používateľa

Podobně trapný a nevkusný, jako když se za ženskou převlíkal Eddie Murphy. V půlce jsem to vypnul a dokoukal později - a dá se říct že zbytek nabízí aspoň nějakou zábavu: pidiroli Johnnyho Deppa, tlama při fotbale, papoušek, záchod, něco s Al Pacinem. Fakt jsem asi 3× vyprskl smíchy, ale to nemění nic na tom, že celý film je nebetyčná trapnost. # příběh 3 | hudba 6 | humor 3 | akce 3 | napětí 0 | pustil bych si znovu 2 ()

nirvana91 

všetky recenzie používateľa

Adama Sandlera mám rada a som aj za každú srandu ale zase všetko pozná svoje hranice.. Odtiaľ potiaľ.. Jack a Jill ju prekročili a nebolo to v dobrom slova zmysle. Moc prehnané fóriky a nereálne situácie (oslík s rozčapenými nohami, Jill na skútri v bazéne), iritujúca Jill. Ono ani nerobil problém Sandler prezlečený za ženu, ale tá sprostota, ktorá z postavy vyžarovala. Nechutnosť na n-tú. Homeless mi prišiel ako prijateľnejší človek. A nech sa len na Jill nesťažujem, tak tých creepy postáv tam bolo na mraky. Mexická babka mi až strach naháňala. Jackove deti boli tiež na hlavu. Teda toho adoptovaného som ešte ako tak chápala a aspoň mal rozum ale dcéra nemusela furt s bábikami sa pretŕčať a kopírovať ich štýl.. to bolo od nej dosť neštýlové (:D). Kate Holmes nemám rada ale tu prakticky nebola tak ju ani nejdem riešiť. Al Pacino - nemám slov.. A nakoniec, keď už idem zabrať do záberu Johnnyho Deppa tak mu aspoň navlečiem iné tričko ako s potlačou Justina Biebera!!! Toť vše z mojej strany. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (15)

  • Johnny Depp hraje společně ve filmu s Al Pacinem malé comeo při sledování basketbalového utkání. V závěrečných titulcích však není uveden.
    (Digi_cz)
  • Adam Sandler zlomil rekord Eddiho Murphyho v počtu nominací v jednom ročníku Zlatých malin. Díky filmům Jack a Jill, Bucky Larson: Zrozen být hvězdou (2011) a Zkus mě rozesmát (2011) byl jako herec, scenárista či producent postupně nominován hned na jedenáct sošek. nejhorší film, nejhorší herec (Adam Sandler), nejhorší herečka (Adam Sandler), nejhorší herSamotný film byl pak nominován v kategoriích nejhorší film, nejhorší herec (Adam Sandler), nejhorší herečka (Adam Sandler), nejhorší herec ve vedlejší roli (Al Pacino), nejhorší herec ve vedlejší roli (Nick Swardson), nejhorší herečka ve vedlejší roli (Katie Holmes), nejhorší herečka ve vedlejší roli (David Spade), nejhorší herecký tým, nejhorší režie (Dennis Dugan), nejhorší prequel, remake, spin-off nebo sequel, nejhorší filmový pár (A. Sandler a K. Holmes), nejhorší filmový pár (A. Pacinem a A. Sandlerem) a nejhorší scénář. Film současně získal také rekordních deset Zlatých malin z jedenácti nominací. Anticenu Zlatá malina dostal i oscarový herec Al Pacino, který hrál ve vedlejší roli sám sebe. (Dlee)

Reklama

Reklama