Reklama

Reklama

Clare (Rachel McAdams) miluje Henryho (Eric Bana) celý svoj život... Verí, že sú si súdení, hoci sa musia obaja vyrovnať s nedobrovoľnými dlhšími odlúčeniami - Henry totiž cestuje v čase (v dôsledku zriedkavej generickej anomálie, vďaka ktorej sa jeho život odvíja v neustále sa meniacich časových líniách, nad ktorými nemá žiadnu kontrolu)! Keď sa po prvý raz stretli, bola Clare ešte len dievčatko a Henry už dospelý muž – no ona už vtedy vedela, že on sa stane jej osudom. A hoci im kvôli Henryho cestám nikdy nebude dopriate niečo pre iných také samozrejmé ako „bežný stereotyp“, zaľúbia sa do seba, zosobášia sa a sú spolu veľmi šťastní. Teda aspoň do takej miery, do akej je to v ich neobvyklej situácii vôbec možné. Nad ich šťastím sa však začnú zbiehať mraky vo chvíli, keď Clare začne túžiť po dieťatku – dostavia sa totiž neočakávané problémy! A ešte je to čosi, čo oboch veľmi (a oprávnene) znepokojuje – ani jeden z Henryov, s ktorými sa Clare kedy stretla, nemal viac ako 43 rokov... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (639)

viperblade 

všetky recenzie používateľa

Předem upozorňuju, že knihu jsem nečetl. Ale film se mi líbil. Přes počáteční nedůvěru, kdy na mě prvních 20 minut působilo hodně zvláštně, se nakonec vyplatilo film nevypínat a počkat si pěkně až do konce. Pokud bych měl srovnávat, tak mi to nejvíc připomnělo Osudový dotek (tomu jsem dal 4 *). Jenže když se na to zpětně dívám, tak Zakletý v čase se mi líbil mnohem více. A taky aby ne, když Rachel téměř nesleze z plátna a je tak… jak je stupňování "nádherná"? Meganádherná? Ultranádherná? To nejde, prostě je skvělá, je krásná a já jdu dál, k Ericovi, který mi vždy ve filmech přišel takový nijaký, ale tady se našel. Co se snažím říct, je to, že tento film není dokonalý. Je jen dost příjemný a i má jediná výtka, že se neřeší příčina (proč vlastně cestuje, co se mu stalo, že cestuje časem?) ale důsledek (jak se vypořádává s cestováním v čase nejen on) byla tak nějak vyřešena. Takže suma sumárum mi vychází hodně pěkná romantika, kterou si určitě někdy rád zopakuju. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Mychael Danna: 1. Es Ist Ein Ros [0:51] ,2. I'm You Henry [2:30] ,3. Meadow [3:19] ,4. How Does It Feel? [1:59] ,5. Diary [1:21] ,6. Train [1:43] ,7. I Don't Feel Alone Anymore [2:22] ,8. Love Will Tear Us Apart - Broken Social Scene [4:44] ,9. Married To Me [1:04] ,10. Home [1:36] ,11. Do You Know When? [2:09] ,12. Testing [1:04] ,13. Alba [2:33] ,14. I Never Had a Choice [2:58] ,15. Who Would Want That [2:29] ,16. I Left Him Sleeping [1:30] ,17. It's a Girl [2:58] ,18. Five Years [2:03] ,19. Try To Stay [1:40] ,20. New Year's Eve [1:55] ,21. No Tracks In The Snow [1:48] ,22. See You Again [5:42] ,23. Broken - Lifehouse [4:47], ()

Reklama

novoten 

všetky recenzie používateľa

Zatímco sci-fi část mě zaskočila překvapivě výraznými logickými dírami, slepými dějovými uličkami a nedořešenou "mytologií" časových skoků, u romanticko-dramatické roviny jsem Schwentkemu zobal z ruky, Henrymu fandil a film pro sebe překřtil na Zakletý v lásce. Dlouho nikdo nebyl tak zbožňováníhodný jako Rachel McAdams coby Clare. 70% ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Velmi zaujimavy sci-fi film, aj ked romantika je tu na hlavnom mieste, ale to nic nemeni na tom, ze ma film krasne vtiahol do deja. Rachel McAdams je krasna a spolu s Ericom Banom ta laska proste fungovala a prial som im, aby boli stastni, takze akekolvek neprijemne prekvapenia som s nimi prezival. Premyslal som kazdu chvilu, ci je to ten starsi alebo mladsi Eric Bana, z ktoreho roku prisiel a do ktoreho sa zase dostal, zaujimava bola aj svadba, ci zmizne alebo nezmizne pred ocami navstevnikov, kedze zmiznutie nevedel ovplyvnit. Jednoducho toto su filmy, ktore ma velmi bavia a prekvapil ma aj Brad Pitt, ktory je podpisany pod produkciou filmu. Priznam sa, ze dlho som premyslal, ci dat 3 alebo 4*, ale nakoniec som sa rozhodol pre tu 4*. Nemecky reziser Robert Schwentke natocil aj thriller s Jodie Foster TAJOMNY LET (2005) o unose dcery v lietadle alebo aj akcnu komediu RED (2010) o byvalych agentoch CIA s Brucom Willisom, s Helen Mirren alebo s Morganom Freemanom. ________ Eric Bana - (Henry DeTamble) +++ Rachel McAdams - (Clare Abshire) +++ Michelle Nolden - (Annette DeTamble) +++ Arliss Howard - (Richard DeTamble) +++ Brooklynn Proulx - (Clare ako 6 a 8 rocná) +++ Stephen Tobolowsky - (Dr. David Kendrick) +++ Produkcia: Brad Pitt +++ ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Prijemny prekvapeni. Tema cestovani v case mam rad, ale tady neslouzi jako zaminka k nejakymu sci-fi a bere se spis jako takova nemoc a co to udela se vztahem hlavni dvojice. Takze je film prevazne romantika, ktera hodne hraje na city, ale zaroven takovou prijemnou formou a nesnazi se z cloveka nijak zdimat slzy. Proste takovej i pres dany tema prijemne civilni snimek, navic se skvelejma hercema, krome hlavni dvojky roztomily McAdams a paradniho Bana potesi i mala Hailey McCann, respektive jeji mladsi segra, ktery jsou si hodne podobny a hrajou obe prijemne. Je sice fakt, ze je film obcas dky tomu cestovani lehce zmatenej a sem tam se objevi i nejaka nelogicnost, ale to k tomu uz tak nak patri, takze ja jsem spokojenej. ()

Galéria (59)

Zaujímavosti (13)

Reklama

Reklama