Reklama

Reklama

Cry_Wolf

  • Slovensko Krutá hra (viac)
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Spolužáci Owen, Dodger a Tom jsou členy místního Klubu lhářů. Jednoho dne je nedaleko školy nalezena zavražděná mladá žena. Partička kamarádů roznese fámu, že vrah, který si říká "VLK" se chystá znovu zaútočit. Situace se však zvrtne v okamžiku, kdy začnou mizet osoby, které předtím označili. Nikdo z nich neví, kde končí pravda a začíná lež. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (184)

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Pohodový teenage horor o partii spolužiakov, ktorí si vymyslia fiktívneho vraha a bavia sa tým, že ľudí presviedčajú o jeho existencii a robia si z nich žarty. Nebol by to ale správny horor, keby sa to nejako nezvrtlo, a tak sa objavuje skutočný vrah, ktorý lační po krvi... Uchádzajúci film, založený na známom príbehu o pastierovi ovcí, ktorý si dva razy vystrelí z dedinčanov, že na ovce zaútočil vlk, lenže keď príde skutočný, už mu nikto neverí... Prekvapivo ma to celkom bavilo, keď dôjde na vyvražďovačku, je rýchla a účinná - akurát samotné vraždy príliš dobre nevidíme. To je zámerom kvôli "geniálnej" pointe, ktorá netuším, či je natoľko rafinovaná, alebo zo mňa robí debila, ale úplne som ju nežral. Inak O.K. 60% ()

drackula 

všetky recenzie používateľa

Herecké výkony stačili na stárnenie tupých rozmaznaných decák, ktoré nevedia čo od dobroty. Nápad ako taký sa dal spracovať aj lepšie, ak by absentovali neustále režisérske prešlapy. Ak by film viac využil potenciál maskovaného vraha a urobil z toho obyčajný slasher bez „duchaplnej“ a „šokujúcej“ zápletky, mohol z toho byť zaujímavý béčkový filmík pre nadšencov žánru. Takto je z toho iba úbohý odvar zo zaujímavého nápadu, ktorí ako film odložím do sekcie z nálepkou : „Ach jaj !“ 30 % ()

Reklama

Desperado 

všetky recenzie používateľa

Milé hororové prekvapenie, ktoré sa tvári trochu inak než v skutočnosti je. V tomto prípade však forma takéhoto "klamania telom" nie je vôbec na škodu. Okrem dobrého nápadu má slušné tempo, dynamickú kameru a taktiež nečakanú (aspoň pre mňa) pointu. Toto všetko presvedčivo prevalcuje negatíva ako napr. inšpiráciu z Vreskotov, či niektorých slabých hercov. Pre mňa palec hore. ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

veľmi priemerná tínejdž vyvražďovačka, ktorá svoju priemernosť mierne prekoná v závere (nerád predzrádzam závery a preto to tu nebudem rozvádzať) - ak to chcete brať ako horror, tak ten to rozhodne (najmä kvôli vzrastajúcej žánrovej konkurencii) rozhodne nie je. všetko je to v tomto type filmov o tom, dať zhruba zaužívanej a osvedčenej štruktúre nejaký primárne nevšedný alebo neotrelý nápad, ten však postupom filmu, keď si ho už človek osvojí, doznie ako nejaký prvotný impulz a človek sa už len "prenudí" alebo prebrodí k záveru sket všetky tie zaužívané formálne klišé - pripomína to príliš dlhý beh cez prekážky. a podobné to je aj s týmto filmom. svetlý okamih (aj keď použitý v jednom z pokračovaní Vreskotu) bol pri scéne v sprche. ()

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Zo začiatku má film celkom pôsobivú atmosféru, no po pár minútach sa akosi vyparí fuč. Vo filme nás sprevádzajú absolútne nezaujímavé a nesympatické postavy, ktoré sa v každej chvíli chovajú veľmi iracionálne. Vrah bol nezaujímavý, chýbal mu ten správny šmrnc, maska bola nudná a svojím nepremysleným plánom sa neraz sám dostal do slepej uličky. Na druhú stranu som sa pri filme bavil, hudba sa mi páčila, herečky boli pekné a možno by som mu dal aj o hviezdu viac, no "nečakané" rozuzlenie na konci tomu dalo korunu. Podľa tých komentárov súdim, že som jediný, ktorý sa musel nad záverečným rozuzlením poškriabať po hlave a odčítal som ho v podstate už hneď? ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo na univerzitě v Richmondu. (Lajty)
  • Jeff Wadlow dostal šancu natočiť svoj celovečerný debut po tom, čo v roku 2002 vyhral milión amerických dolárov na filmovom festivale Chrysler Million Dollar. (misterz)

Súvisiace novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (viac)

Reklama

Reklama