Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • Slovensko Prci, prci, prcičky 2: Pikantné pokušenie (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim Levenstein (Jason Biggs), sympatický Kevin Myers (Thomas Ian Nicholas), športovec Chris „Oz“ Ostreicher (Chris Klein), intelektuál Paul Finch (Eddie Kaye Thomas) a frajer Steve Stifler (Seann William Scott) majú za sebou rok „pôstu“ na univerzite - a pred sebou letné prázdniny! Prenajatý dom na pláži dáva každému z nich nádej na skvelý sex. Ich túžba po aspoň jednej búrlivej sexuálnej noci je taká veľká, že prijmú aj brigádu, len aby si zarobili nejaký ten dolár na prilepšenie, a tým si zvýšili svoje šance. Lenže správny sex praktizujú minimálne dvaja a v tom je i tentoraz problém. O dievčatá, ktoré by mali pochopenie pre ich hobby je totiž núdza a chlapci to s nimi majú skrátka ťažké... Jedinou nádejou je dlho a starostlivo pripravovaná párty, ktorá sa však i tentoraz vymkne ich kontrole - a nikto na ňu nepríde! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (489)

Kejdlo 

všetky recenzie používateľa

O poznání horší než jednička. Tam kde byla síla vyprávění a lehkého střídání vztahových kapitolek, tady se těch scének "hodné zapamatování" příliš neudálo. Sranda je to ale pořád slušná. Jen jsme se prostě nikam vyrázněji neposunuli, ač nám Jimova parta tvrdila něco jiného. Tři a půl. Uvidíme s čím příjde trojka. 7/10 ()

adams89 

všetky recenzie používateľa

Po megaúspěchu prvních Prciček by byla rozhodně škoda, nevyužít jejich potencionálu na další díl. Oproti jiným odstrašujícím případům se tohle pokračování docela povedlo a o nějaké ostudě se netřeba bavit. Velkou výhodou pro natáčení bylo jistě to, že žádný z původních herců svou účast na filmu neodřekl, a tak jsme mohli opět s naší starou známou sestavou naplno prožívat vtipné situace kolem vztahů, lásek a sexu dnešní generace teenagerů. Naše čtyřka už sice problém jménem Panictví vyřešila, to ale ani v nejmenším neznamená konec tělnotekutního humoru a cool hlášek. Nelíbilo se mi jen, že můj velký favorit Oz dostal tentokrát o poznání méně prostoru a třeba takový Finch naopak až moc. Pro starší diváky to bude jen další jedna z mnoha nechutných hovadin, mladí se ale při ní skvěle pobaví.70% ()

Reklama

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Prvý diel bol predsa len "prvý diel", ale dvojka sa mu minimálne vyrovná. Pre mňa je aj trochu "atraktívnejšia", lebo jednotku som už videl veľakrát, pričom toto ešte riadne "napozerané" nemám. Ale ešte teraz vo mne doznieva ten neovládateľný smiech, ktorý som zažíval pri pozeraní. Svižné, zábavné, minimálne nechutné... Čo viac si priať? ()

Pítrs85 

všetky recenzie používateľa

I když už za dvojkou nestojí bratři Weitzové (kteří mimochodem natočili v té době skvělou komedii Jak na věc), dá se říct, že pokračování American Pie ještě o fous předčilo svého předchůdce (i když ten pro mě zůstane už navždy nepřekonán). Střední školu vystřídala ta vysoká, ale Jim, Oz, Kev, Posera a hlavně Stifmeister zůstali pořád těma bláznama, tak jak je máme rádi. Sice už ne tolik ztřeštěný, ale spíše pohodový film, doprovázený, jak jinak, skvělou muzikou. ()

Melies 

všetky recenzie používateľa

4 / 10 Pokračovanie tínedžerského hitu, ktoré si síce so svojim mladším bratom nezadá v počte krások na meter štvorcový, ale fakt, že už ide len o mlátenie prázdnej slamy, sa zakryť jednoducho nedá - a úporná snaha tvorcov nasilu a za každú cenu narvať do scenára čo najviac vtipných momentov tomu práve príliš nepridáva. Navyše, ak sa vám prvý diel zdal nadnesený a nereálny, tak American Pie 2 radšej ani nepozerajte - keby sa každá ženská správala rovnako ako v tomto filme, populačná explózia by už nebola otázkou budúcnosti. Alebo žeby to tak v USA chodilo? ()

Galéria (117)

Zaujímavosti (24)

Reklama

Reklama