Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Kozy, bobry a iné zvery

  • Česko Prci, prci, prcičky: Spolek Beta (viac)
všetky plagáty
Trailer

Kto by si bol pomyslel, že čas tak rýchlo plynie... No je to neodškriepiteľný fakt: Erik (John White) a jeho najlepší kamarát Cooze (Jake Siegel) už pomaly dospievajú, a tak je najvyšší čas, aby začali chodiť do internátnej školy! Zrejme veľmi neprekvapí, že si vyberú tú, ktorá má legendárny študentský spolok Beta – jeho prezidentom totiž nie je nik iný, ako Erikov bratranec, legendárny Dwight Stifler (Steve Talley)! Okrem „klasického“ problému – s kým sa dajú dokopy (keďže Cooze je, ako vždy, nezadaný a Erik len prednedávnom dostal kopačky) – a neľahkých úloh, ktoré musia splniť, ak sa chcú stať plnohodnotnými členmi spolku Beta, však Erik, Cooze, ich nový kamarát Bobby (Nic Nac) a sám Dwight musia čeliť aj ďalšej obrovskej výzve: súboju s konkurenčným spolkom GEK, ktorého členovia sú najväčší „šprtáci“ na škole! Víťaz získa lákavú výhru – sídlo porazeného... No aby to všetko nebolo až také deprimujúce a vážne, nemôžu chýbať nekonečné študentské večierky, plné neodolateľných spolužiačok (temer) bez zábran... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (338)

2-Xtreme 

všetky recenzie používateľa

Prcičky sa každým dalším dielom prepadávajú do hlbokej žumpy sračiek. V duchom som veril, že to môže byť lepšie než posledná "Naked Mile" ale mýlil som sa. Je to asi na rovnakej úrovni. Je tam všetko čo bolo i v prvých prcičkách len je to podané, úchylne, nechutne, trápne a celé to dopadlo tragicky. Nechápem, kto platí tie filmy, alebo americká mládež je natolko stupídna, že si to kupuje a dáva zarádam tým magorom čo točia tieto sračky? Verím, že toto nebol posledný diel a že z toho bude nechutá nekonečná serie, v ktorej budú nakoniec vystupovať aj deti bratranca Dwighta Stifflera. Fuck this American Pie! ()

SarumanKo 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý extrémne účinne prekrví rozkroky nadržaných teenagerov a zároveň im tak odkrví mozog, že prestanú vnímať jeho neuveriteľnú primitivitu. S pôvodnými a jedinými Prcičkami, ktoré uznávam, to chvalabohu či bohužiaľ, nemá nič spoločného. Pardon, až na oslnivú prítomnosť Eugena Levyho. (2/10) ()

Reklama

Mr.Nigga 

všetky recenzie používateľa

Už Wedding nemělo ty správné "koule", bohužel Beta house... co vlastně? Filmu chybí dějová linie, ústřední charakter a smysl pro krásu. Ovšem, všechny modelky jsou šíleně sexy, ale filmu chybí kráska nejen fyzická, ale i duševní. Plnění úkolů uchazeči o členství je nemastné-neslané, v podstatě jen škrtají tabuli a divák si má akci domyslet. Další je Řecká Olympiáda, bohužel i když dobře zpracovaná, bez charakterů, kterým by divák fandil, ztrácí napětí a všichni stejně víme, jak nakonec dopadne. Nemůžu říct, že je pro mě American Pie: Beta House přímo zklamáním, ale taktéž není tím pravým Jablkovým koláčem jako první dva díly. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa

Povrchné aspekty teenegerského filmu ako divoké párty plné nahých žien, alkoholu tečúceho potokom a nezabudnuteľných momentov, večné trápne okamihy, ale aj sympatickí hrdinovia sú dodržané, samozrejme, pohybujeme sa v plytkých vodách, kde má ten najhlbší charakter rozmery stokrát videného milého, správneho sympaťáka, no škoda, že humoru nebolo viac, tento je zásadne len prvoplánový a na každý vtip zabúdate s ďalším glgom piva, s ktorým je tento film jednoznačne omnoho lepší. Minulá časť mala nejaký, ako tak hodnotný cieľ od začiatku, tu niečo také chýba, len táto rivalita sa snaží mať väčšie rozmery než tá minulá, no súperi nebudia ani rešpekt, ani pobavenie, ani odpor. Všetko sa deje neuveriteľne povrchne rýchlo, kde všetko, čo mohlo byť trochu vážne a trochu viesť dej, je zabité nejakým nepodareným vtipom. ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Bavil jsem se nad přehršlí vtipů, anebo snad mám u komedie filozofovat?! Na to mě neužije a komedie od toho nejsou. Horší je, když se film pyšní nálepkou "komedie", a já to sleduji s "busterkeatonovskou" tváří. To se mně stává skoro pořád. Má to jen vtipné klady a je jich ve velkém měřítku, než v posledním kino pokračování série. Klady: Je to "teen" komedie, nic víc se zatím hledat nedá a ani se nenajde. Zápory: 0. 100% ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (12)

  • Keď scenárista filmu Erik Lindsay svoj hotový scenár predstavoval Universalu, rovno z fleku im hneď na úvod povedal, že kultový Zverinec (1978), ktorému sa film podobá, neprekonajú, a skúsi ísť vlastnou cestou. (Real Tom Hardy)
  • Producenti museli herce vyškolit v rozepínání podprsenky jednou rukou, aby to byli schopni předvést při soutěži spolku Beta. (HappySmile)
  • Keď štvorica oficiálne vstúpi do spolku Beta, začne v pozadí hrať melódia "Faber College Theme" od Elmera Bernsteina, čo je vlastne hlavná zvučka filmu Zverinec (1978). (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama