Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenzie (2 069)

plagát

Madagaskar 3 (2012) 

Animácia sa mi v týchto filmoch nikdy veľmi nepáčila, ale zvieracie postavy sú sympatické a divák im fandí. Čo sa týka deja, je to čistý chaos.

plagát

2 dni v Paríži (2007) 

Žánrom asi najbližšie komédii o mladom páre, ktorý na výlete riešia svoj vzťah. Film je plný humorných situácií, za ktoré môžu kultúrne rozdiely a bývalí frajeri hlavnej hrdinky.

plagát

Smrtonosná pasca 3 (1995) 

Najlepší diel zo série Die hard a ikonická rola Brucea Willisa. Vo filme sa stále niečo deje, hlavní hrdinovia sú v behu a riešia hádanky. Výborný záporák a kopa hlášok.

plagát

Správa vo fľaši (1999) 

Poctivá romantika, ktorá miestami nudí. Hlavných hrdinov zvedie dohromady list vo fľaši, ktorý vyplaví more. Príbeh sa odohráva v neopozeranom prostredí plachetníc. Najviac sa mi páčil svojrázny dedko.

plagát

Ošetrovateľ (2011) 

Príjemný rodinný film, ktorý sa možno bude páčiť aj deťom kvôli hovoriacim zvieratkám. Romantická linka je predvídateľná. Najlepšia scéna je gorila v bare. Milá nenaročná zábava.

plagát

Keď Harry stretol Sally (1989) 

Konverzačná romantická komédia, v ktorej sa mnoho rokov hlavní hrdinovia stretávajú ako kamaráti a vymieňajú si múdra o vzťahoch a s€xe. Mne to až také vtipné neprišlo a prekvapenie, že nakoniec skončia spolu ma nenadchlo. A Meg má celý film hrozné vlasy.

plagát

Prezidentka (2022) 

Nezaujímavý a nereálny romantický príbeh medzi prezidentkou a bežným človekom. Aspoň postavy sú zahrané sympaticky.

plagát

Kong: Ostrov lebiek (2017) 

Atmosféra vojny vo Vietname je výborná a vtiahne do deja. V ňom postavy putujú ostrovom a bojujú s obludami. Podarené efekty. Tom a Brie sú prekvapivo nevýrazní. Kong je koniec koncov kladná postava a sympaťák. Návrat domov dojme.

plagát

Výkupné (1996) 

Napínavý thriller o únose chlapca bohatým rodičom. Film zaujme výborne obsadenými hercami a zvratmi v poslednej tretine. Najlepšia scéna je finále pred výkladom.

plagát

Najkrajší rok môjho života (2020) 

Dráma o tínedžerskej romanci, v ktorej je hlavná hrdinka smrteľne chorá. Pár sa snaží so situáciou vysporiadať a užívať si život. Napriek téme a smutnému koncu ma film za srdce nechytil a nudil ma. Herci priemerní.