Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tesne pred Vianocami oznámi Ivane (Tereza Kostková), ktorá žije len pre rodinu, jej manžel Martin (Marián Miezga) vec, ktorá jej zničí sviatky, a o ktorej vie len ich spoločná kamarátka Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička. Tá sa ako jediná z partie nevydala a nemá deti. Žije sama, ale udržiava pomer so svojim šéfom Filipom (Martin Hofmann). Ďalšia z partie Ela (Andreea Vasile) je známa televízna moderátorka, ktorá vedie harmonický život s prekladateľom kníh Andrejom (Ondřej Sokol) a ich desaťročnými dvojičkami, kým sa nečakane neobjaví jej bývalá láska Dávid (Ján Koleník). Partiu uzatvára majiteľ reštaurácie Vlado (Pavel Bartos), ktorý sa po rozvode s Vierou (Soňa Norisová) druhýkrát oženil s mladšou Broňou (Dominika Morávková). Po skúsenostiach z predošlého vzťahu si neželá, aby jeho žena pracovala, tak Broňa robí všetko pre to, aby sa o jej pracovných aktivitách nedozvedel. Ela jej v tom pomáha. Spleť tajomstiev, koré majú medzi sebou nielen páry, ale aj samotní priatelia, sa začne ešte viac zamotávať, keď sa na Adrianu obráti premiérova manželka (Petra Vajdová) a chce svojho muža (Jaroslav Plesl) opustiť v čase predvolebnej kampane... (Continental film)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (145)

Korpy22 odpad!

všetky recenzie používateľa

Další totální přešlap Marty Fernecové, který nemá hlavu ani patu. Omlouvám se, ale tenhle film by měl shořet v ohni pekelném. Řachanda, Všechno nebo nic a teď tohle? Skoro 2 hodiny vlekoucí se balast, bez jakékoliv skladby scén. Bez jakéhokoliv náznaku linky. Jen pár scén, pár přátel naházených na jednu hromadu a z toho má vzniknout příběh. Herecké výkony? Muže být snad něco ještě více afektovaného? Kostková, Miezka, Rohoz a Bartos tomu zatloukli poslední hřebíčky do rakve. Tenhle film v rakvi odsouvám ke kremaci a doufám, že mě nebude strašit v nočních můrách, to bych totiž nikomu nepřál. ()

zrudicka 

všetky recenzie používateľa

Film to mohl být docela dobrý, nebýt toho příšerného dabingu, který mě iritoval od začátku do konce. Opravdu nechápu, proč třetinu hlavních postav hrají Rumuni. Co mi ale hlava nebere více, je proč se obsadí slovenští herci, kteří se pak předabují do češtiny. Pak nemá mladší generace mít problém porozumět slovenštině. ()

Reklama

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Samozrejme ako je zvykom tu na CSFD,ceske a slovenske filmy su uz vopred odpisane,ale u mna nie,mne sa to celkom pacilo,ono to ani nie je komedia,mozno len z malej casti,skor je to taka zalezitost o vztahoch,rodine ci zivote,cize nieco dolezite pre ludsku rasu,jedine,co neznasam z duse,ked Slovaci dabuju Cechov alebo naopak,to mi pripada chore,to ako keby americania dabovali anglickych hercov,neviem,kto toto vymyslel,ale bol to urcite kus ko*ota,takze za mna styri hviezdy...:-) ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Marta Ferencová pre mňa ako režisérka nikdy nevynikala, no jej predošlé filmy, ktoré robila s Evitou aspoň trošku mali nejaký režijný a kvalitatívny štandard. "V Lete Ti Poviem Ako Sa Mám" je však schopné tento štandard ešte podliezť a tak tu máme komédiu, ktorá sa kvalitou radí skôr medzi snímky ako "Věčně Tvá Nevěrnáalebo "Chlap Na Střídačku". Niečo, čomu by som chcel dať moje najnižšie hodnotenie, no má to aspoň nejaké kvality. Vďaka tomu to nie je absolútna strata času ako bolo "Zoufalé Ženy Dělají Zoufalé Věci", no ak mám byť fér, ďaleko od toho tento film nemá. Mám taký pocit, že vo svete Evity Twardzik každý chce s druhým len chrápať, alebo byť neverný, alebo byť tak neskutočne sprostý a žijúci vo svojej bubline, že prehliadne úplne všetko čo sa deje. Nikto tu nič nechápe, film má veľmi málo scénok, ktoré pôsobia skutočne a úprimne (najlepší moment je podľa mňa scénka, kde Danu Rogoz sekne v krížoch, nevie sa ani len postaviť a Martin Hofmann jej musí pomôcť posadiť sa na záchod aby sa vyčúrala. Ostatné momentky sú divné, často trápne, nechápete na čo sa dívate a miestami sa dokonca aj v tom scenári celkom strácate. Okrem toho tu máme dve rumunské herečky, ktoré boli dosť okato predabované a neviem čo som si z toho filmu mal odniesť. Je to pre mňa absolútny výstrel, kde Evita si môže robiť čo chce, a svoje publikum si nájde. Je jedno jak zlé to bude. Popravde však poviem, že čiste len z fascinácie by som si asi radšej pozrel znovu Luciu Vondráčkovú v "The Perfect Kiss". Toto je totiž neskonalá nuda a trapas. S pár dobrými momentkami, ktoré by ste spočítali na prstoch jednej ruky. Hodnotenie: D- ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Občas si říkám, že být český herec může být celkem fajn. Nemusíte se nijak snažit, natáčení máte jen jako dovolenou, dostanete se na hory nebo k moři, chlastate a žerete a výsledek nikoho nezajímá, jen aby se to zaplatilo. A to se bohužel většinou stane. Další z nic neříkajícich českých produkt placementů, které jsou pro Ferencovou standardem. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (4)

  • Premiéru filmu na televizní stanici TV Nova sledovalo přes 659 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)
  • Scéna v sále, kde se nachází klavírní křídlo Petrof, se natáčela v hotelu Imperial v Karlových Varech. (soarka)
  • Natáčelo se v Bratislavě a v obci Malé Borové (Slovensko). (SONY_)

Reklama

Reklama