Reklama

Reklama

Guru Pitka je Američan, ktorého vychovali dvaja indickí duchovní - guru Tugginmypudha a guru Satchabigknoba. Dnes sa vracia do Spojených štátov, aby začal podnikať ako osobný kouč v oblasti medziľudských vzťahov. Jeho neortodoxné metódy sú však vystavené skúške po tom, čo musí vyriešiť ľúbostné problémy a následný profesionálny pád slávneho hokejistu Darrena Roanokea, ktorého opustila manželka Prudence kvôli jeho najväčšiemu rivalovi a úhlavnému nepriateľovi, spoluhráčovi Jacquesovi Grandeovi. Ak sa mu podarí spojiť Darrena s manželkou, len tak bude mať tím šancu vyhrať Stanleyho pohár. Guru Pitka sa cíti byť presiaknutý duchovnou múdrosťou a pustí sa do práce. Vydá na svätú misiu lásky a nechtiac sa sám zamiluje do svojej krásnej zamestnávateľky Jane... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (178)

Shit 

všetky recenzie používateľa

Na první pohled to je v podstatě strašná kravina, ale fakt naprostá, jenže ona mě to opět v docela hodně případech dokázalo výborně pobavit a to hlavně díky Mikeu Myersovi, ten je tak stupidní, děsně akční a vymýšlí jednu kravinu za druhou, že prostě dokáže strhnou i tim nejdebilnějším vtipem, co existuje, on jednoduše řekne ultimátní debilitu, začne se šíleně tlemit jak v Austinu Powersovi a já se musim prostě taky smát. Tohle má filmovou úroveň naprostýho odpadu, ale zábavnost je dobrá, když se chce člověk pobavit a nedělá chytrýho. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Daj si odchod. Aj s tým vankúšom.“ Nechcem nikoho uraziť, ale keď toto uvidí 87-ročný Slovák, veľký fanúšik verejnoprávnej televízie, bude zhrozený z bahna, do ktorého svet upadol a začne hlásať o konci sveta. Čo sa mňa týka, je to presne ten typ maniakálnej komédie, akú chcem vidieť s Mikeom Myersom. Ale hral aj v lepších. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Hneď zo začiatku treba povedať že Pitka nie je žiadny Powers. Zatiaľ čo Powers, bol elegán, gentleman a špión, Guru Pitka je len Guru. Na nový film s Myersom som čakal strašne dlho a je mi ľúto že som dostal priemernú snímku, ktorá je za prvé príliš rýchla takže má sklon byť miestami trápna a za druhé, vedľajšie postavy sú naozaj vedľajšie. Všetko sa sústreduje na Pitku a len na neho. Čo je škoda, lebo samotný Troyer ako coach je vtipný a scény s ním a s Pitkom sú naozaj podarené, Takisto Alba, ktorá má tu len peknú tváričku a sexi tanec na konci mohla dostať viacej priestoru, Kingsley ako Guru je geniálny ale jeho potenciál nevyužitý a Timberlake s vtipným prízvukom a posadnutosťou Celine Dion priamo volá po väčšom priestore. Myers si požičiava gagy s jeho predošlých filmov ale v novom háve nie sú až tak účinné ako bývali. Samozrejme že sa tu nájde veľa pamätných scén a myslím že po druhom pozretí nájdem aj nejaké perličky ako v prípade Powers trilogy, ale takto je to len obyčajný výplach , ktorý je celkom na úrovni, ale režisér dokašlal čo sa dalo a nechápem prečo na toto dali debutujúceho režiséra. Samotný Roach o prvom Autinovi povedal že to bol najkomplikovanejší film čo točil. A musíme uznať že jeho načasovanie vtipov bolo lepšie ako tu. Každopádne hudba sadla, niektoré vtipy tiež, herci v pohode, Myers ako scénarista a herec nesklamal a celkovo všetko treba vytknúť réžií. Pre Myersa mám slabosť ale dávam solídne 3. Plus posledná skladba - the Joker od steve millers band je prinajmenšom taká dobrá ako v tých rokoch sedemdesiatich. ()

Triple H 

všetky recenzie používateľa

"Keď som bol na odvykačke, dobodal som chlapa vidličkou za to, že mi vypil na hajzli schované čučo vyrobené z jabĺk a v pančuchách", škuľavý Ben Kingsley ako guru Vyhoňsihozrana, bitka s oštatými mopmi, "skoro som sa posral - myslím, že mám v gatiach horčicu", Justin "Le Coq" Timberlake ako francúz s megavtákom, Marishka Hagitei, zvuk hnačky imitovaný na pohári, guľky v cestíčku a pod. Kompilácia toho najdebilnejšieho, najhrubozrnnejšieho a extrémne nevtipného humoru akú som kedy od inak prvoligového komika videl. Tuto Myers nešľapol vedľa, ale, a poviem to explicitne, odskočil úplne niekam do riti. Herci to nemôžu zachrániť ani keby sa rozkrájali. Naozaj to myslel vážne, alebo mi niečo uniká? ()

Bat55 

všetky recenzie používateľa

Skutočne krásna Jessica Alba proste nestačí. Film prekypujúci neoriginalitou, trápnosťou a infantilnosťou. Film sa tvári ako veľká komédia plná srandy a humoru, ale opak je pravdou. Väčšina scén ma skôr otrávila a hoci ma to v niektorých scénach aj bavilo, záver filmu na hokejovom zápase ma dorazil. Mám rád komédie, mám rád aj zvrátené a infantilné veci, no nemám rád tento film. Mike Myers mi nikdy nebol sympatický. "TradeMark" :) Trapošina! /15%/ ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (10)

  • Ve filmu se ve finále NHL o Stanleyův pohár setkávají týmy Toronto Maple Leafs a Los Angeles Kings. Ve skutečnosti se však tyto kluby ve finále nikdy nesetkaly. (Lembi4)
  • Víťaz 29. ročníka Zlatých malín v kategóriach: Najhorší film, najhorší mužský herecký výkon (Mike Myers), najhorší scenár (Mike Myers a Graham Gordy). (KazzaK)
  • Mike Meyers zatelefonoval Justinovi Timberlakemu a nabídl mu roli v tomhle filmu. (ČSFD)

Súvisiace novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (viac)

Reklama

Reklama