Reklama

Reklama

Väzni v krajine duchov

(festivalový názov)
  • USA Prisoners of the Ghostland (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

V pohraničnom meste je z väzenia prepustený bankový lupič (Nicolas Cage) na popud Guvernéra (Bill Moseley), ktorému uniesli adoptovanú vnučku Bernice. (Sofia Boutella) Guvernér ponúka väzňovi slobodu za jej získanie späť. Bandita je spútaný v koženom obleku a na splnenie úlohy má len tri dni, nakoľko je spútaný v koženom obleku, ktorý sa po 72 hodinách sám zničí. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (62)

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Šion Sono, ty darebák jeden. Nebudem zavádzať, som jeho veľkým fanúšikom ale tiež sa pasujem za obeť ktorá do toho išla s nadšením ako" nový bláznivý film Nicolasa Cagea na spôsob Mandy" a  zostal som príjemne šokovaný. To, že ide o film tohto japonského blázna som sa dozvedel až v záverečných titulkoch. Počas filmu som mal pocit, že miestami je to také Sonoidné ale nenapadlo ma, že by to mohlo byť naozaj. Snímka nemá veľmi lucidný dej. Ide o surrealizmus ktorý v sebe síce ukrýva jednoduchú zápletku ale je utopený v takom šialenom balaste, že drvivá väčšina tých ktorí si to pustili a možno dopozerali len nechápavo krútia hlavou... Preto je hodnotenie na csfd tak nízke. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pokus o extrémne štylizovanú variáciu na Mad Maxa a dobrodružstvá Snake Plisskena. Napriek tomu, že to bolo lacné a odohráva sa to v rôznych polorozpadnutých kulisách, vidno, že režisér má technickú stránku v ruke. A pred nejakými 15timi rokmi, čo som od neho videl tri filmy, točil šialené filmy, ktoré ponúkali aj nejakú myšlienku na zamyslenie. Toto je ale prázdny štylizovaný trash, ktorý by chcel len baviť. No a mňa teda vôbec nebavil. Ani raz som sa nad tými volovinami nezasmial a akcie tu je prekvapivo minimum. Dokopy tak 5 minut. Sem tam niekto vystrelí a párkrát tam švihnú katanou. O hereckých výkonoch sa tiež nedá hovoriť. Všetci sa tam len nejak divne tvária a celý čas majú jeden výraz. Jeden bodík dávam za určitým spôsobom zaujímavý vizuál, ale inak je to strata času a fakt málokomu to sadne. 1/10. ()

Reklama

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Zábavná zmatlanina bez ladu a skladu, která mohla být skutečně skvělá, kdyby tvůrci film líp promysleli.  Místo toho se tahle japonská verze Útěku z New Yorku natočená v Troma stylu odehrává v nefunkčním světě, kterej působí dojmem, že do něj filmaři naplácali všechno, co našli ve skladu kostýmů a ojetin. Ale jako zábavná jednohubka to obstojí. Cage samozřejmě bombasticky over the top, tak jak ho máme rádi. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

čekat od kombinace Šiona Sona a Mikuláše Klece normální film by bylo naivní,ale tohle je chvílemi moc i na ně dva a většinu času je to jedno velké bizarní WTF,kde se kupí scény bez ladu a skladu a snaha o to pochopit aspoň část je zhola zbytečná.Narozdíl od jiných podobně divných filmů z tohoto kult nebude a vlastně je to celkem škoda,protože jsou tady i světlé momenty,které mě dost bavily a díky nim sem měl chvilku chuť dát PoG alespoň tři hvězdy...40% ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Sono je vzhľadom na svoje podaktoré snímky z minulosti, rešpektovaným tvorcom podivných projektov, ktoré povedzme, ďaleko prekračujú očakávania bežného konzumenta. Čo sa "Prisoners of the Ghostland" týka, je to film, ktorý je prepchatý lacným bizárom bez originálnej myšlienky, ktorý sa snaží všemožne zaujať a následne tak šokovať, avšak vo výsledku pôsobí skôr nudne. Čo narobíme .. aj majster tesár sa niekedy utne. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (3)

  • Film byl, navzdory původnímu záměru natočit jej v Mexiku, natočen v režisérově rodné zemi, tedy v Japonsku. (WernerDMZ)

Reklama

Reklama