Reklama

Reklama

Čarodejnice z Eastwicku

  • Česko Čarodějky z Eastwicku (viac)
Trailer

Obsahy(1)

V pokojnom provinčnom mestečku Eastwick žijú tri priateľky: Alexandra (Cher), Jane (Susan Sarandonová) a Sukie (Michelle Pfeifferová). Všetky tri sú rozvedené a túžia po mužovi svojich snov. A on naozaj príde. V jednu temnú noc sa prisťahuje do pánskeho sídla na okraji mesta tajomný cudzinec Daryl Van Horn (Jack Nicholson). Všetky podľahnú jeho čaru a jedna po druhej sa ním nechá zviesť. Dámy si konečne užívajú krásu, lásku a vzájomné priateľstvo. Ich raj však má jednu chybu - Daryl je diabol... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (348)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Tak teď už chápu proč mi rodiče nedovolily se na to koukat, kdysi jsem měl za to že se jedná o komedii o kterou se sice jedná ale dost černou. Humor je tu dán dost černým způsobem, a celej film působí dost temně, herci jsou geniální včetně Nicholsona kterej mi přišel že se do role nehodí a ze začátku mi přišel i naprosto obyčejnej ale postupem času jsem si ho dokonale oblíbil, a hrál na výbornou.Ostatní herci taky byly dobří a Jenkinse jsem litoval. Parádní film s pár nudnějšíma scénama. ()

Vodnářka 

všetky recenzie používateľa

Skvělý příběh a Jack Nicholson ještě odpornější než v Osvícení. Co víc si přát aneb nechutně zábavná herecká etudka pro Jacka, jehož šílené výrazy vás budou děsit ještě dost dní po zhlédnutí. Nezaostává ani herecké trio Cher, Susan Sarandon a Michelle Pfeiffer představující schopné ženy, které se nechají svést ďábelským charismatem a sebevědomím tajuplného cizince, a které pak se vším umem využijí jeho drsné metody pro svou záchranu. Hravé, vtipné, strhující! ()

Reklama

MJMilan 

všetky recenzie používateľa

Herecký koncert hned několik filmových hvězd. Tak se dá nazvat skvělé dílko o pekelném Jacku Nicholsonovi a jeho třech vyvolených. Rád bych tu upozornil na jednu věc, že být zapáchajícím, slizkým, vulgarním a přitom chytrým chlapem může být někdy daleko účinnější, než bát nažehleným libovým frajerem :-) ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Problémom tohto snímku bola pre mňa ústredná trojica herečiek. Nebavili ma. A druhým problémom bolo že som začal od polovice filmu nudiť. Jediné čo môžem pochváliť je kreácia na démona v podaní Jacka Nicholsona. Tie percentá v hodnotení by mali ísť čo najskôr o dosť nižšie, aby zbytočne nenalákali niekoho ďalšieho. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nicholson mohol hrať diabla aj bez slov, tá vizáž, tie grimasy, úsmevy, to všetko sedí ako čučo k žobrákovi a opäť ďalší dôkaz, že ide o jedného z naj hercov, čo sme tu za posledných 70 rokov vôbec mali. Inak som sa pri mnohých scénach aj nudil a vybrané ženy sú až na Michelle veru výberom buď z klobúka, alebo z núdze. Pobavil ma začiatok poľského popisu filmu: "Trzy niemłode już kobiety..." 😆 Haha, presne, už nemladé boli veru a keď raz Jack Nicholson uviedol, že mal obcujúci pomer s niekoľko tisíc ženami (iné pohlavia nespomínal), dúfam, že v zbierke určite nie je Cher alebo Susan, lebo zase odtiaľ potiaľ. S Pfeiffer sa potom neskôr ešte ovlčil, to vieme, a nevadí nám to ale netreba za každú cenu Descartovo Cogito, ergo sum meniť na Coito, ergo sum. ()

Galéria (76)

Zaujímavosti (38)

  • Testovacím divákům se nelíbil původní konec filmu, proto bylo natočeno ještě několik verzí. (Aknah)
  • V scéne so všetkými balónmi má Jack Nicholson obuté fialové a žlté tenisky, farby jeho obľúbeného športového tímu: LA Lakers. (Arsenal83)

Reklama

Reklama