Reklama

Reklama

Matt Cordell (Robert Z'Dar) býval poctivý policista až do té doby, než ho nespravedlivě odsoudili a poslali do vězení v Sing-Singu mezi kriminálníky, které sám předtím stíhal. Ti ho příšerně zohyzdili a zavraždili. On poté ožil a vraždil v ulicích bez rozdílů. Nyní potřetí je jeho stopa naplněná krví až po okraj. Kouzelníka Voodoo nenechá ani nachvíli v klidu. Podaří se detektivu Forrestovi (Robert Davi) šíleného policajta konečně zlikvidovat navždy? (Hamer Film)

(viac)

Recenzie (70)

Jimmi 

všetky recenzie používateľa

Zail Maniac cop 3 by mohol mat podtitul "Zlatanina". mam pocit ako keby tvorcovia olutovali ze Matta Cordella v 2ke pochovali a ked ho potrebovali dostat naspat do 3 tieho dielu vymysleli totalnu voodoo blbost...co vobec nezapada do "universa" prvych dvoch dielov.Ale aby som len nekrivdil..najdu s aj pozitiva...perfektny skreklavi hlas tipka s brokovnicou v lekarni a stale coolovy Robert Davi z dvojky. Posledna nahanacka bola tiez dost dobre zmaknuta ale ako aj pri votrelcoch 3 ka nieje to co boli 1tka 2 ka. ()

Jello Biafra 

všetky recenzie používateľa

Tretia a záverečná časť série o vyšinutom policajtovi tentoraz pripomína skorej niektorý diel zo série Friday the 13th. Aj tu totiž hlavný záporák opäť vstáva z mrtvých a je skoro nezničiteľný. Tentoraz sa snaží zaviesť spravodlivosť na krivo obvinenej policajtke. Totálne béčkový sequel je smutnou bodkou za celou sériou a myslím že je len dobre že týmto dielom sa to celé skončilo. Vo vedlajšej úlohe narkomanského lupiča sa tu objavuje Jackie Earle Haley (Rorschach z filmu Watchmen). ()

Reklama

Wacoslav1 odpad!

všetky recenzie používateľa

Poslední a nejdebilnější díl této naprosto zbytečné slasherové trilogie ve které nestojí za nic ani jeden z dílů a s každým dalším je to větší zoufalství. Cordell se mi prostě nelíbí a ničím si mě nezískal. Aspoň, že tenhle díl byl poslední a nenatahovali to utrpení dál. I tak jsou tři díly týhle srajdy víc než je přijatelný.0% ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Prečo nepoužívaš tlmič?“ – „Milujem zvuk streľby.“ Z Maniac Copa alias Matta Cordella sa v trojke (po vzore Michaela Myersa v Halloweene 6: Prekliatí Michaela Myersa) stáva nesvojprávny šašo v službách okultných sfér. Nepremýšľa; je len tupým vykonávateľom trestu. Dej je navyše na 80% situovaný do stereotypnej nočnej nemocnice á la Halloween 2, čo tiež nie je plus. Do tretice to (inak snaživé) duo Lustig/Cohen prehnalo, lebo dej je prehnane komplikovaný (woodoo, korupcia, médiá) a pritom hlúpy. Cordell prvých 30 minút nikoho nezabije, následne sú vraždy zbytočne bizarné (vyhodí chlapa do vzduchu a kým letí, vytiahne kolt a niekoľkokrát doňho strelí ako kovboj do melóna). Povinné akčné finále je potom už len niečím, čo treba pretrpieť a byť rád, že plus mínus výborne rozbehnutá hororová séria skončila treťou časťou. ()

choze 

všetky recenzie používateľa

Už ve dvojce našel Cohen Cordellovi nezvyklého parťáka a teď mu rovnou přihrál roštěnku, což byl podle mého originální a zajímavý nápad, který bohužel zůstal nevytěžen a my neuvidíme párek maniakáních poldů v akci. Akčnost dvojky je zapomenuta a zůstalo u průměrného slasheru (nakolik se v jednotlivých motivech a scénách Cohen vykrádá a nakolik jde o trademarky série, toť otázka), který povyšuje cool zabiják a dobrý protihráč opět v podání spolehlivého Roberta Daviho. Taky bych si dokázal představit lepší zakončení série a souhlasím, že cpát tam to woodoo nebyl nejlepší nápad, ale zas tak špatné, jak tu mnozí tvrdí, to není. Stačí kouknout na pozdější Cohenův/Lustigův počin, STRÝČEK SAM. A k tomu tu máte cameo Teda Raimiho. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (1)

  • Cordell (Robert Z'Dar) zabije ve filmu 11 lidí. (slatkac)

Reklama

Reklama