Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deň matiek sa nezadržateľne blíži a matky (a otcovia) ho budú prežívať každý svojím spôsobom. Na každého však čaká množstvo prekvapení.... Sandy (Jennifer Aniston) sa spamätáva z rozvodu s manželom, ktorého ulovila podstatne mladšia. Snaží sa zachovať si nadhľad a nestratiť samú seba. Miranda (Julia Roberts) je známa televízna celebrita, ktorá svojej kariére obetovala rodinu. Stále viac si uvedomuje, že v živote síce dosiahla všetko, ale vlastne sa o to nemá s kým podeliť. Jesse (Kate Hudson) žije v harmonickom vzťahu, ale vďaka predsudkom svojich konzervatívnych rodičov s nimi vôbec nestýka a ich existenciu zatajila aj manželovi. Neohlásená rodinná návšteva jej tak môže spôsobiť isté komplikácie. Bradley (Jason Sudeikis) pred rokom zostal sám s dvoma dcérami v teenagerskom veku a práve sa potýka s problémami, ako im nahradiť matku a zároveň odolávať útokom zo strany množstva dobromyseľných mamičiek, ktoré o neho prejavujú záujem. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (28)

Trailer 2

Recenzie (142)

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Prý se to dle obsahu zapíše do historie romantických komedií na další desetiletí. To je strašnej blábol. Z mýho pohledu naprosto zbytečnej film, kterejch ale je spousta. O tom, jak kdo slaví den matek, u nás se to slaví snad jen kytkou. Přitom nabušený ženský obsazení. Jennifer Aniston v jejích letech, Kate Hudson a Julia Roberts, ta sice měla špatnou postavu, ale ten její úsměv. Prostě to nebylo ani romantický, ani vtipný. Takový všední problémky pár lidí, kdy se člověk občas pousměje, ale žádnej zázrak, naopak se na to hodně rychle zapomene. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Nemôžem si pomôcť, ale ja jednoducho milujem podobné filmy. Oni sú síce dejovo, hodnotovo a intelektuálne jednoduché, ale zároveň hrajú na citovú strunu, príjemne sa na ne pozerá a človek naozaj vypne. V kombinácii so skvelými komediálnymi esami, ktoré sa tam stretli, to vyšlo naozaj super a ja som sa slušne zabavil. Julia Roberts síce asi v najzbytočnejšej roli svojho života, ale nevadí, slabé štyri hviezdy si to zaslúži. 70 % ()

Reklama

Petule3 

všetky recenzie používateľa

Rozhodovala jsem se, jestli dám tři nebo čtyři hvězdičky, protože jsem to viděla tak na 3 a půl. Nakonec teda ale za čtyři, protože jak se mi to rozleželo v hlavě, přijde mi, že film má hloubku a je v něm skryto spoustu pravd. Oceňuju, že to nebyla klasická romantická "američovina", ale vtipno-smutná, dobře obsazená komedie, která si nehraje na nic většího, než na co má. A tentokrát, nikdy bych neřekla, že já si tohle pomyslím, byla nejslabší Jennifer. První role, kde nebyla nejkrásnější, nejúžasnější a nejsympatičtější...taky už nám holka stárne. I přesto, moc fajn film a na konci scénky z natáčení, to já miluju :). ()

zdeny99 

všetky recenzie používateľa

Vyloženě snobský film zaměřený pro ženské obecenstvo. Honosné domy s obrovskými zahradami, značková móda a ženy na mateřské, které jsou od rána do večera zaneprázdněni prací na instagramu, tweetováním a povídám si přes skype, že si ani nevšimnou, že jejich dítě jí písek s psími hovínky... I když je film právě pro ženy, tak bohužel takto ukazuje dnešní společnost. Teď je jen názor, zda v tom uvidí, že tohle je špatně anebo naopak se v tom ještě více shlédnou a zasní se, že by tak také chtěly žít. [4665. hodnocení, 128. komentář, 58%] ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Velmi příjemný oddechový film po náročném dni. Svátek matek nám nabízí veselou podívanou na několik skvělých hereček a herců. Jennifer Aniston byla vážně skvělá a jsem ráda, že si opět zahrála po boku Jasona Sudeikise. Přesto filmu něco chybí. Film "Na sv.Valentýna" se mi líbil daleko více, tady jsem nebyla úplně spokojená s koncem filmu, ale přesto film bude určitě velmi oblíbený a mě se to líbilo. ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (5)

  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Georgia a trvalo od 18. augusta 2015 do septembra 2015. (MikaelSVK)
  • Zhruba v polovině filmu sedí Miranda (Julia Roberts) v restauraci, kam za ní přijde Lance (Hector Elizondo), který jí na závěr rozhovoru řekne, že „má teď tu správnou salátovou vidličku“. Jedná se o odkaz na film Pretty Woman (1990), kde si spolu zahráli. (J.A.K.)

Súvisiace novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (viac)

Reklama

Reklama