Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deň matiek sa nezadržateľne blíži a matky (a otcovia) ho budú prežívať každý svojím spôsobom. Na každého však čaká množstvo prekvapení.... Sandy (Jennifer Aniston) sa spamätáva z rozvodu s manželom, ktorého ulovila podstatne mladšia. Snaží sa zachovať si nadhľad a nestratiť samú seba. Miranda (Julia Roberts) je známa televízna celebrita, ktorá svojej kariére obetovala rodinu. Stále viac si uvedomuje, že v živote síce dosiahla všetko, ale vlastne sa o to nemá s kým podeliť. Jesse (Kate Hudson) žije v harmonickom vzťahu, ale vďaka predsudkom svojich konzervatívnych rodičov s nimi vôbec nestýka a ich existenciu zatajila aj manželovi. Neohlásená rodinná návšteva jej tak môže spôsobiť isté komplikácie. Bradley (Jason Sudeikis) pred rokom zostal sám s dvoma dcérami v teenagerskom veku a práve sa potýka s problémami, ako im nahradiť matku a zároveň odolávať útokom zo strany množstva dobromyseľných mamičiek, ktoré o neho prejavujú záujem. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (28)

Trailer 2

Recenzie (142)

venison 

všetky recenzie používateľa

Žádné velké umění jsem od prvoplánové citově vyděračské komedie "Svátek matek" neočekávala.. Hlavní lákadlo pro mě byla ženská trojka - Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts - která se takhle zajímavě sešla na plátně.. U filmu jsem si krásně odpočinula, zarelaxovala, vypnula a mnohdy i pobavila, takže svůj účel to splnilo.. Nejvíce potěšila scénka s Julií Roberts a Hectorem Elizondo s odkazem a "Pretty Woman" :-) Rozhodně zapomenutelné, místy nemístné, ale jinak vcelku i milé - koukatelný průměr.. ()

Gaia.M 

všetky recenzie používateľa

Budu se opakovat, ale já prostě miluju tenhle typ filmů, kde sledujeme několik dějových linek, vícero lidí a některé se třeba prolínají, jiné ne. Mám to prostě ráda. Kamarádka mi onehdy povídá, jak to všechno stíhám, že ona se ztrácí, netuší, kdo je kdo, kdo je s kým, co, proč, jak.. Já to miluju :) A když je tam ještě tak skvělé obsazení, tak je to pecka. Mně se to moc líbilo. ()

Reklama

Petule3 

všetky recenzie používateľa

Rozhodovala jsem se, jestli dám tři nebo čtyři hvězdičky, protože jsem to viděla tak na 3 a půl. Nakonec teda ale za čtyři, protože jak se mi to rozleželo v hlavě, přijde mi, že film má hloubku a je v něm skryto spoustu pravd. Oceňuju, že to nebyla klasická romantická "američovina", ale vtipno-smutná, dobře obsazená komedie, která si nehraje na nic většího, než na co má. A tentokrát, nikdy bych neřekla, že já si tohle pomyslím, byla nejslabší Jennifer. První role, kde nebyla nejkrásnější, nejúžasnější a nejsympatičtější...taky už nám holka stárne. I přesto, moc fajn film a na konci scénky z natáčení, to já miluju :). ()

Handle 

všetky recenzie používateľa

No, nechce se mi tomu věřit, po traileru jsem si říkal, že půjde o průměrnou a spíše trapnou podívanou. Hodnotím teda v rámci žánru, samozřejmě to je jednohubka, která vám během pár dní rychle vyšumí z hlavy, ale prostě jo, líbilo se mi to. Julia Roberts i Jennifer Aniston dokonce i dost slušně hrají, Jennifer Aniston mě i nejednou rozesmála. Spíš silné tři, ale za to milé překvapení... :) ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Posledny natoceny film od rezisera Garryho Marshalla /Pretty Woman, Frenki a Dzony/ je aspon slusnou, priemernou, dobre odsypajucou komediou. Riesia sa pomerne dolezite veci ako spamatanie sa z rozvodu, dalsia zenska dosiahla vsetko co chcela, ale nema sa s kym podelit o majetok, dalsia riesi predsudky svojich rodicov, lebo zije nie podla ich predstav. Celkom slusne ako namet na film. Pre mna bola najlepsia herecka Jennifer Aniston /Rocker 2001, Marley a ja 2008 a Zkus me rozesmat 2011/, dalej slusne hrala aj Kate Hudson /Maly kousek nebe, my dva a kren/. Juliu Roberts /Pretty Woman, Hra Penez/ nepovazujem za dobru herecku, o vysinach takej Grety Garbo moze len snivat, nema na nu. Olyphanta /Vreskot 2, Die Hard 4/ som prezil, ale svoje si odohral, ovsem, nic extra to zase nebolo. Zase ale Olyphant nemal na konte nic schopne od roku 2007, a to z toho roku mal len Die Hard4, preto mi nevadil. Od prirodzenia som dobrak. Marshallove komedie boli a su pre mna prilis sterilne a sablonovite, akokeby si nasiel niekedy po roku 1990 sablonu a podla nej tocil filmy. Bez invencie, bez lepsich napadov, bez experimentovania. Aspon ze sa rozlucil slusnym, priemernym filmom : 69 % ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (5)

  • Zhruba v polovině filmu sedí Miranda (Julia Roberts) v restauraci, kam za ní přijde Lance (Hector Elizondo), který jí na závěr rozhovoru řekne, že „má teď tu správnou salátovou vidličku“. Jedná se o odkaz na film Pretty Woman (1990), kde si spolu zahráli. (J.A.K.)
  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Georgia a trvalo od 18. augusta 2015 do septembra 2015. (MikaelSVK)

Súvisiace novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (viac)

Reklama

Reklama