Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keby šlo všetko podľa plánov drogového baróna Barilla (Willem Dafoe), v Mexiku by onedlho malo dôjsť k zmene vládnej moci – s výdatnou pomocou generála Marqueza (Gerardo Vigil) totiž plánuje zosadiť úradujúceho prezidenta krajiny (Pedro Armendáriz Jr.)! Správy o tom sa medzičasom doniesli aj agentovi CIA Sandsovi (Johnny Depp), ktorý sa rozhodol angažovať bezmenného Mariachiho (Antonio Banderas). Charizmatický gitarista má zhýralého generála zabiť – ale až po tom, ako ten splní svoju zlovestnú úlohu! Sands veľmi dobre vie, prečo si na túto špinavú prácu vybral práve Mariachiho... Ten má totiž s generálom Marquezom ešte nejaké nevybavené účty: práve generál je totiž zodpovedný za smrť jeho milovanej Caroliny (Salma Hayek) a ich spoločnej dcérky! Pochopiteľne túži po pomste. A ak si popritom privyrobí ešte aj zopár dolárov... Prečo nie? Kým Barillo a Marquez intenzívne pokračujú v príprave útoku, ani temný muzikant nezaháľa: požiadal totiž svojich niekdajších spoločníkov a verných priateľov Lorenza (Enrique Iglesias) a Fidea (Marco Leonardi), aby ho podporili a pomohli mu. Dve otázky však stále viac a viac vystupujú do popredia: aké sú vlastne skutočné Sandsove motívy a čo presne chce svojimi sprisahaneckými plánmi dosiahnuť? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (471)

nash. 

všetky recenzie používateľa

Namachrované přeplácané prázdno, které ani Johnny Depp jako svérázný agent nenaplnil. Spousta velkých gest, rádoby bizarních postav a klišé, to vše utopeno v nezáživné chaotické kaši, která se hrne jako z pověstného hrnečku, nevyvolává však paniku, ale spíš lhostejnost. Selma Hayek se tu navíc jen mihne, i když v jediné slušné scéně, kterou je útěk v řetězech. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa najlepší Rodriguezov film, ktorý utrpel len svojím koncom, tam to šlo zbytočne do neprehľadnej streľby a krvi, inak dve tretiny filmu sú špičkové. Len v málo filmoch sa objaví taká plejáda hercov, niektorí sú skvelí, iní len známi a potom je Enrique Iglesias. Film treba brať s nadsádzkou, bez tejto vlastnosti ide hodnotenie automaticky dole. Pretože scenár a všetko to čo vidíme na obrazovke je veľmi prehnané. Už len situácia, kde začnú strieľať na Banderasa a Salmu Hayek a oni z postele vyjdú rovno komplet oblečení a obutí, on v neporušenom obleku a ona v štekľoch... A potom tam na balkónoch stvárajú také kúzla, že fyzika nechápavo gúľa očami. Ale ak to nebudeme brať príliš vážne, potom je film pobavením. ()

Reklama

Niktorius 

všetky recenzie používateľa

Rodriguez si určitě chtěl jen tak zablbnout a docela neřešil, že tvoří lacině vypadající film přeplacáný jak dějovými kličkami tak množstvím postav. Chudák samotný Mariachi smutně stojí v té hromadě revolucionářů a agentů na samotném pozadí a výjma co(o)ltovních přestřelek do jeho osudů neosudů nahlížíme jen tak z rychlíku. Nejzajímavější personou je bezpochyby Deppův agent Sands, vyskytující se ve většině opravdu zajímavých scén, které Tenkrát v Mexiku naštěstí obsahuje a ačkoliv jsou rozmělněny spoustou slabčích momentů, zažerou se pod kůži natolik, že nelze třetí filmový n/z/ářez desperáda s hudebním sluchem bez uzardění poslat do podprůměru. PS: Rodriguez se sice rád chlubí, jak jednoduše a levně své filmy natáčí, ale myslím, že už to občas vážně přehání - digitální výbuchy a nevzhledné klíčování připomínají současný akční odpad a záběry poloprofesionální (?) handy kamerou vypadají hnusně bez ohledu na to, jeslti jde o pouhý Rodriguezův úlet nebo odkazování na El Mariachiho. ()

Gimli 

všetky recenzie používateľa

Jedna hvezdicka je za Johnnyho Deppa a hudbu. Jinak je treti dil mariachi trilogie naprosto nezvladnuty. Vypraveni je zmatene, pribeh zbytecne prekombinovany. Elegance a vtip prvnich dvou dilu jsou ty tam. Akcni sceny (snad krome napadu s okovy) jsou jen horsi verzi jiz videneho v El Mariachim a Desperadovi. Ztrata casu, penez a jedno velke zklamani. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Zas tak spatny to urcite neni, ale je skoda, ze se Rodriguez odchylil od stylu El Mariachiho a Desperada. Pribeh tu je totiz zbytecne prekombinovanej a misty az nesrozumitelnej, navic ta spousta postav tomu taky moc nepomaha a ke vsemu je jeste pozornost rozdelena mezi vic postav, takze Mariachi uz v podstate neni v hlavni roli. Daleko lepsi by bylo, kdyby Rodriguez vypravel pribeh, kteryho casti vidime jen formou flashbacku. Jinak ale se musi uznat, ze po filmarsky strance paradni, prestrelky jsou kurevsky vostry a Banderas a Depp jsou spravny borci. ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (21)

Reklama

Reklama