Reklama

Reklama

24 hodín

  • Slovensko 24 hodín strachu (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Někteří zločinci ovládají své řemeslo tak dokonale, že za sebou zanechávají pouze vyděšené oběti neschopné vypovídat. Mezi takové patří i Joe (Kevin Bacon) a Cheryl Hickeyovi (Courtney Love), kteří s Joeovým bratrancem Marvinem vymysleli bezchybný plán, jak vymámit peníze z bohatých rodin. Drze, brutálně a hlavně úspěšně vydírají bezmocné rodiče. Ale tentokrát si vybrali špatnou rodinu. Rodinu, která se rozhodla, že vezme záchranu dcery do svých rukou... (Magic Box)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (76)

Dale 

všetky recenzie používateľa

Podľa zbesilého šibrinkovania kamery predpokladám, že kameraman aj režisér išli na rovnakom matroši ako scenárista a zrejme aj Bacon, ktorý bol hrozne nepresvedčivý ako záporák. Aspoň to lietadlo na diaľnici prinieslo trochu vzrušenia, inak príšerný B-čkový triler, ktorý nezachránila ani ako vždy nádherná Charlize. 30% ()

Lottr 

všetky recenzie používateľa

Baconovi záporná role opravdu sedla a Charlize Theron je skoro stejně hezká jako Scarlett Johansson. Ale tohle bohužel kvalitu filmu nedělá. Příběh je strašně jednoduchý a už asi stokrát ohraný. A ani ten akční závěr k tomu všemu příliš neseděl. Docela podprůměrná podívaná, dobrá tak na pokrácení času na noční v práci :) ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

V kine určite veľký prúser, na dvd mierny podpriemer, ako film týždňa na nejakej komerčnej televízii rozčarovanie, ale ako malý filmík na neskorý večer sa tento akože triler dá pozreť bez ujmy na zdraví. No a keďže spadám do poslednej diváckej kategórie, dávam mu vysoko nadhodnotených 60%. Asi iba zo súcitu. Jeho akčný záver mu bohužiaľ veľmi ubližuje, ako taká atmosféra je v čudu a celkový dojem z 24 Hodín je u mňa podobný asi ako pri ľubovolnom kanadskom televíznom filme. ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

Nelekněte se vypočítavého názvu – nejde o ten seriál, ale zdlouhavý a překombinovaný thriller s Charlize Theron, Courtney Love či Kevinem Baconem v hlavních rolích, v němž rodině lékaře unesou astmatickou dcerku, ale on, ani manželka se nemíní vzdát. DVD: Před filmem trailery na čtyři jiné filmy, v bonusech na dalších pět a na tento film, a také alternativní konec (0:54) a film o filmu (19:44, rozhovory s herci a tvůrci, proložené záběry z filmu i z natáčení) – s CZ titulky. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Koukám, že jsem býval pěkně nekritický týpek, když jsem i k tomuto filmu kdysi dávno choval nějaké sympatie. Na tři hvězdičky, kterými jsem ho původně ohodnotil totiž neměl ani náhodou. Celý scénář na mě působil poněkud naivně, Stuart Townsend mě vůbec nebavil a logika místy silně pokulhávala. Hlavnímu záporákovi připravil scénárista dvě základní výhrůžky: "Když mě zastřelíš, tvá dcera zemře." a pro intimnější chvíle: "Když mi ho uřízneš, tvá dcera zemře.", a na tom se podle mého celovečerák postavit nedá. Dva kousky hlavně za Kevina Bacona A Charlize Theron. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (11)

Reklama

Reklama