Reklama

Reklama

Pekelná jazda 3

  • Česko Jízda do pekel 3 (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Rusty Nail (Ken Kirzinger), pomstychtivý vodič kamióna so záľubou v cudzom nešťastí a utrpení, znova rozbieha svoje zvrátené chúťky na najvyššiu rýchlosť. Keď sa niekoľko mladých amatérskych jazdcov rozhodne skrátiť si cestu na automobilové preteky Road Rally 1000, nevedomky rozpútajú desivú nočnú moru. Náhodné stretnutie s Rustym pre nich znamená smrteľné nebezpečenstvo, pretože psychopat každú svoju ďalšiu obeť prenasleduje, ponižuje a mučí s nekontrolovateľným potešením. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (78)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Hahá, tak v tomto prípade sa ja osobne rozhodne sťažovať nemienim. Ten Declan je ako na hojdačke, ale toto mu opäť vyšlo, neporovnateľný rozdiel oproti nudnému piatemu Wrong Turnu, takže nech kľudne pokračuje v tom, čo mu ide najlepšie - v GORE. Ako scenárista síce nestojí za nič, ale na tie úmrtia je radosť pozerať. Už to úvodné vzrušujúce zlikvidovanie dvoch feťáčikov dalo rezolútne najavo, že komu takýto štýl nesedí, ani sa nemusí unúvať pokračovať ďalej. Potom sa zoznámime s postavami, nasleduje krátka diaľničná hra na mačku a myš, a v druhej polovici fajnová jazda s mnohými neskutočne vynaliezavými masakrážami bezbranných teenagerov. Takže nič nové pod slnkom, ale mne to sedí ako uliate - je to krvavé, je to béčkové, je to zábavné. ()

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Dvojku jsem nějak vypustil, takže neposoudím, jak moc skokově se to událo, ale Joy Ride se posunul od fajn thrillerové road movie k hororové slasher/torture road movie. Posun k lepšímu? Pro mě určitě ne, i když naplut na trojku nemůžu. Bohužel jak již vyplývá ze zmíněného, napětí vystřídalo nemilosrdné kosení týnejdžrů, což samo o sobě neberu jako nic otravného, ale obecné je to prostě deklas v podobě výprodeje. Mrknout se na to dá, ale moc od toho nečekejte. 55% ()

Reklama

kaposlav 

všetky recenzie používateľa

Trošku sklamanie. Miestami diery v logike, ale ešte horšie na mňa vplývalo, že v poslednej dobe je taký trend vo filmoch z USA o snahu čo najoriginálnejšej vraždy formou mučenia. To by asi nebolo ono nevymyslieť niečo, kde môžu tiecť litri krvi a praskať kosti. Ešte prvá polovička filmu bola ako tak dobrá, ale potom to šlo dolu vodou, až som sa tešil na koniec, ktorého som sa nedočkal, lebo som skapíňal sklamaním, nudou, atď... Slabé 2* ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Americký snímek „Jízda do pekel 3“ nepřináší nijak skvělé nápady z hlediska děje, je to přímočaré, je to jednoduché, je to někdy až moc jednoduché. Ale na nic si nehraje. To je na něm docela fajn. Má to být akční béčko, které má přesah do hororu tím, že je tu maniakální vrah. A to se povedlo. Krev zde teče, těla jsou na kusy a vypadá to hnusně uvěřitelně. Takže fajn. ()

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Na intelektuální a řemeslné úrovni jako druhý díl. Dobře natočené, se zábavně brutálními vraždami a nesympatickými herci. Zajímavý nápad je používání různých částí kamionu k vraždění místní omladiny. Joy Ride 3 tak ve finále vypadá jako kombinace Spielbergova Duelu a Saw Jamese Wana. Celkově překvapivě dobře udělaný žánrový film a zcela jistě nejlepší film, pod kterým je podepsaný Declan O´Brien. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama