Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi Petersonovi sa do rúk dostane nový prototyp mobilného telefónu, na ktorý mu prichádzajú čudesné správy predvídajúce budúcnosť a prikazujúce mu, čo má robiť. Podľa jednej SMS sa preto vyberie do jedného pražského kasína, kde vďaka znalostiam budúcnosti vyhráva veľké sumy. Tam si ho všimne bývalý agent FBI John Reed, ktorý šéfuje ochranke kasína. Reed chce prísť na to, kto jeho šéfovi „kradne“ peniaze. Stretnú sa s agentom FBI Daveom Grantom, ktorý má na starosti vyšetreniu prípadu. Ten je zložitejší oveľa viac, ako sa spočiatku zdá. Grant popíše predchádzajúce udalosti a všetci sa usilujú rozlúštiť záhadu, kto rozosiela záhadné správy... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (110)

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Slábe 4*, veľmi slabé, ale mohli byť silné 4* avšak film s podobnou tématikou som videl vcelku nedávno, takže ma to vykrádanie dosť sklamalo. Inak film nebol zlý, v podstate mu nič nejak výrazme nechýbalo okrem originality. Akurát Burns na mňa pôsobil možno trochu nepresvedčivo. Nechcem prezradiť ďalej aby som nespoiloval. Môžem vám akurát sľúbiť svižný akčný thriler s zaujímavým začiatkom, lacnou pointou a tipickým americkým gýčom na konci. Ale keď nad tým rozmýšlam boli tam aj dobré nápady. Proste slabé 4. ()

peto580 

všetky recenzie používateľa

Fakt ma to prekvapilo. Pozeral som to v TV a dokonca po slovensky (GRRR). Priznám sa že predtým som si pozrel recenzie a komentáre a nebol som moc nadšený. No výsledok bol prekvapivý. 4* pretože film si nezaslúži tak nízke hodnotenie. Malo to svoje chyby a medzery ale celkovo to vyznelo fakt na žánorový lepší priemer ()

Reklama

Radiq 

všetky recenzie používateľa

Nebylo to špatný do té doby, než zjistili, kdo posílá ty sms. Pak se to totiž úplně, ale úplně dosralo do sraček sranejch v žumpě armádou zesranejch fekálistů s průjmem. Prostě nesmysl. Ta ženská je tam taky jenom do počtu, aby se neřeklo, že tam žádná nehrála. Její význam je totiž úplně zbytečnej. Praha tam poznat jde a já jenom děkuju tomu, že tam nebylo vidět jedinýho pražáka, protože pak by to byl odpad... ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

S lepšou reklamou by tento film skončil v súboji o tržby v našich kinách určite na slušnej pozícii, najmä keď sa pozrieme aké úbohé snímky do nich v súčasnosti tuzemskí distribútori pchajú. Na technickom spracovaní a nenáročnom príbehu by si divák určite zgustol, najmä na väčšom plátne by mal film určite lepší šmrnc. Spočiatku totálny scenáristický chaos sa po polhodinke našťastie trošku ukľudní a konečne to celé začne vyzerať ako pozerateľná namotávačka na námet typu mačka-myš, kde však tento námet je len ďalšou do zbierky menej dôležitých. A film The Game od Finchera je na svojom tróne v tejto téme zdá sa naďalej nedotknut(eľn)ý. Napriek faktu, že sa jedná o čistokrvne béčkový film, je akcia a hi-tch spracovanie naozaj na dobrej úrovni. Celkom slušné a nápadité momenty behom chvíle zhadzujú do sivého priemeru nezmyselné omyly a kiksy v scenári (napríklad aj to, že všetci ľudia v Prahe hovoria plynulou angličtinou je predsa samozrejmosť). Pokiaľ svetová kríza zasiahla herecký segment, tak mi je jasná aj účasť toľkých hviezd. Lahôdkou je ale Ving Rhams ako lúšti sudoku a následne si láme jazyk nad výslovnosťou ulice Křižovnická. 70%. ()

LIVINGDEAD 

všetky recenzie používateľa

S filmem "OKO DRAVCE" tato hovadina nemá nic společného!!! Oko Dravce byl trhák a tohle je béčkový nudný odpad.ˇFilmových triků jako šafránů, akčních scén je možné napočítat na jedné ruce a ke všemu hlavní roli obsadili prasečím rypáčkem - Shanem Westem. Naprosto nudný a zbytečný film!!!! Brrrrrrrrrrrrrrrr ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (4)

  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)
  • Na konci filmu, kde počítač hlásí, že se vypíná, je záběr na zhasínající se panely počítače. V dálším záběru však panely opět svítí. (7ynek)
  • Jednou z chýb vo filme je aj scéna, v ktorej Edward Burns cúva s autom Renault Kangoo, pričom sa pozerá dozadu cez plece. V nasledujúcom prestrihu však môžme vidieť, že auto má zamaľované zadné okná. (genetique)

Reklama

Reklama