Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick O'Bannon (Bobby Campo) zabudne v jedinej sekunde na plánovaný pohodový deň s priateľmi na automobilových pretekoch - premkne ho totiž desivá predtucha, že dôjde k hromadnej havárii pretekajúcich áut, pod ktorých horiacimi troskami a rúcajúcou sa tribúnou zahynú v hrozných bolestiach aj jeho kamaráti a on sám! Sotva sa ako-tak preberie z tejto šialenej nočnej mory, prinúti svoju priateľku Lori (Shantel VanSanten) a priateľov Janet (Haley Webb) a Hunta (Nick Zano), ktorí si myslia, že mu zrejme preskočilo, aby z tribúny okamžite odišli – a len pár sekúnd po tom sa jeho hrôzostrašná vízia do bodky splní! Šokovaní priatelia nadšene oslavujú, že unikli istej smrti – netušiac, že to, čoho svedkami sa práve stali, je len začiatok nemilosrdnej naháňačky so Smrťou! Nickove hrozivé vízie nadchádzajúcich tragických udalostí totiž pokračujú - a tí, čo teraz prežili, rad za radom umierajú, jeden príšernejšou smrťou ako druhý. Nick vie, že musí nájsť spôsob, ako Smrť nadobro prekabátiť - inak ho postihne rovnaký osud... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (694)

teutates 

všetky recenzie používateľa

No neviem čo napísať, pretože toto pokračovanie neprinieslo žiadne oživenie a taktiež aj ta kvalita prevedenia mi pripadala dosť lacná... Final Destination vnímam ako len zašlú slávu prvých dvoch častí, ktoré sa ako tak dali. Celková myšlienka je fajn, ale v podstate to same dokola v trochu inej "deke"?! 4/10 viac určite nie... ()

Allien.9 

všetky recenzie používateľa

Ani třetí díl nebyl po "dějové" stránce nikterak famózní, ale obsahoval pár "pěkných" úmrtí (motor, posilovna) a atmosféra v úvodu / závěru se dala do slova a do písmene krájet. "Nezvratný osud 4" bohužel nedisponuje ani zajímavým úvodem (je mi líto, ale Nascar jednoduše nefunguje), ani vymazlenými a originálními "death is coming" scénami, o neexistující atmosféře, nesympatických postavách a slabých efektech se snad ani nebudu zmiňovat... Jedním slovem: mizérie. ()

Reklama

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Pointu nezvratného osudu si dost dobře pamatuju. Dvojka byla dokonce prvním filmem, který jsem měl na cdčku v podobě AVI souboru jako malej prcek a čuměl na tu první brutální scénu, která mě absolutně odrovnala reálností. Co ale dokázala tahle scéna, tady jsem se držel za hlavu. Absolutně a brutálně nesmyslný smrti, kde se klade důraz na to, aby z mrtvoly zbylo co nejmíň a pokud možno, bylo vidět co nejvíc. S koncem samozřejmě jakým? No jasný...je to nezvratnej osud a jelikož se osud nedá ovlivňit...je to docela jasný. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Nejdriv byla originalni jednicka, potom krvavejsi dvojka, dale zabavna trojka a ted tu mame po ctvrte to samy a uz to tak moc neslape. Smrti je tu sice dost, slusne vynalezavy i krvavy, ale az na par vyjimek proste nejsou napinavy, navic postavy jsou cloveku vicemene u prdele, takze i kdyz neni jasny, kdo chcipne priste, je to celkem jedno. Pribeh je absolutne to samy, co minuly dily a tentokrat tvurci sazej na to 3D. Ja to ve 3D sice nevidel, ale prislo mi, ze takovejch tech zaberu, kdy na cloveka neco leti, tu zas tak moc neni a kuli zamereni na 3D tu nejsou uplne vypilovany triky. Navic ty prodlevy mezi jednotlivejma smrtma nejsou vubec zajimavy, takze ve vysledku nic extra, ale na to ze se jedna uz o ctvrtej dil, porad si to udrzelo urcitou zabavnost, takze 3* budou tak akorat. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Po výbornej prvej časti a adekvátnej, hoci tootálne neoriginálnej dvojke (ktorá bola skôr remakom, než pokračovaním), prišla strašná trojka, ktorá ma fakt nebavila. Štvorka je bohužiaľ skôr ako trojka – príbeh je reprízou trikrát videného, mladučkí herci budú radi, ak sa raz stanú aspoň seriálovými hviezdičkami, Tony Todd nikde nie je a 3-D triky sú hnusné. Našťastie je to príjemne krátke (hodina 22) a niektoré mordy sú v dobrom desivé. Ale so šikovným a atmosférickým originálom to veľa spoločného nemá. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (30)

  • Než odejdou dělníci na oběd, tak jednomu z nich dojdou v pistoli hřebíky. Později ale na Nicka (Bobby Campo) pistole začne střílet. (Duoscop)
  • Kavárna, ve které se na konci filmu sejdou přeživší, se jmenuje "Death by Caffeine" (Smrt kofeinem) a na jídelním lístku má několik položek souvisejících se smrtí. (Duoscop)
  • V jednom záběru vidíme, že pistole na hřebíky má spoušť, která se musí zmáčknout. Později ale střílí tak, že se odráží od země. (Duoscop)

Súvisiace novinky

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

02.02.2011

Pokračování úspěšných hororů je téma, které z nás dostane jen nešťastný povzdech. Když jsme se konečně zbavili Saw (na jak dlouho?), je tu Paranormal Activity – na podzim očekávejte trojku. Nezvratný… (viac)

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (viac)

Reklama

Reklama