Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračovaní úspešnej série filmových paródií Scary Movie si tentoraz tvorcovia vzali na mušku hororovú filmovú sériu Paranormal Activity.
Mladým manželom, Danovi a Jody Sandersovcom, sa narodí prvé dieťa. Namiesto toho, aby sa tešili z nového prírastku v rodine, majú celom iné starosti, pretože v ich dome začali šarapatiť nadprirodzené sily a život im ničia paranormálne javy. Keď ich táto hrôza začne prenasledovať už aj mimo domu a ohrozí Jodinu baletnú kariéru a Danov výskum opíc, rozhodnú sa manželia skoncovať s dotieravým démonom raz a navždy. Do domu si privedú psychotronikov, psychiatrov a iných psychopatov, ktorí však ešte zhoršia už aj tak príšerný všadeprítomný chaos... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (620)

SaNcHeZ_cz 

všetky recenzie používateľa

What the actual fuck?! Tohle je restart série? Počtvrtém díle se rozhodl někdo, že udělá částečný restart série a jak to dopadlo? Místo trapné parodie která se utápí ve vlnách břečky a absurdity dostaneme naprosto zbytečný, blbě natočený, nudný, nevtipný a totálně odfláklý tekutý výměšek. Ta jedna jediná hvězda je za to, že se tam několikrát alespoň trochu přiblíží tomu, co by se dalo označit za lehce úsměvné. Rozhodně nejslabší díl série, která měla po docela ještě snesitelně špatném čtvrtém díle skončit. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Konečne ďalší skvelý diel a konečne už bez trápnej Anny Faris. Ashley Tisdale je omnoho viac sexy a to predviedla aj v tomto filme. Naopak som rád že viac priestoru dostal Simon Rex. Scary Movie 5 je pomerne výpravný a odohráva sa v mnohých rôznych prostrediach, pričom paroduje nielen horory ako (predovšetkým) Mama, Paranormal Activity, alebo nový Evil Dead ale z nejakého dôvodu tiež veľmi obsiahlo cituje z filmov úplne iných žánrov, ako Inception, Čierna labuť alebo nová Planéta opíc. ()

Reklama

Litsarch 

všetky recenzie používateľa

Je to sice blbůstka na jedno kouknutí, ale jakožto hororový fanda jsem se bavil skvěle. Ano, vtipy jsou sice předvídatelné, ale úvodní parodie na Paranormal Activity mě prostě dostala. :D K tomu narážka na film Chata v horách, parodie na Mama, Sinister, Evil Dead, Black Swan, skvělá na knihu Padesát odstínů šedi a další kvanta. Já prostě nemohl. :D Chtěl jsem film pro relax a toto je super. Nic přeborného, ale svůj účel stupidní parodie to plní. A když už nic, tak kočka s lízátkem musí odrovnat každého. :)) "Kdo si myslíte, že by vám chtěl ublížit? Žárlivý kolega, kamarád z facebooku, kterého jste ignorovali? Možná jste adoptovali dítě z Afriky, pojmenovali jste ho Ika a slíbíli, že mu budete dávat 2x denně najíst.. Ale zapomněli jste na to!" ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

TOTÁLNA KRAVINA, ktorú ani nemám chuť komentovať, ale keďže nie som odporca tejto parodickej série a svojho času som ju mal celkom rád, tak musím vyjadriť nechuť až odpor, ktorý sa dostavil s jej piatym pokračovaním. Upadajúci trend bol síce značný už od začiatku (Scary Movie (5*) / Scary Movie 2 (4*) / Scary Movie 3 (3*) / Scary Movie 4 (2*), ale že päťka klesne až na absolútne dno som teda vážne nečakal ani po tej nude, ktorú naservíroval trailer. Aktuálny materiál na parodovanie bol pritom zvolený priam ukážkovo, či už známe hororové kúsky Mama (v podstate celý dej je variácia na Mamu, tak ako bol kedysi prvý Scary Movie variáciou na Scream), Evil Dead, Paranormal Activity, v jednej nepodstatnej scéne aj Sinister alebo známe filmy Black Swan a Rise of the Planet of the Apes, prípadne pár narážok prekvapivo aj na The Help a Inception, ale nevykúzliť zo scén ani jeden fungujúci vtip je až trestuhodné. Druhotriedne hollywoodske rádoby hviezdičky ako Charlie Sheen, Lindsay Lohan, Ashley Tisdale alebo Simon Rex (už sa nečudujem prečo od toho zutekala ikona série Anna Faris) sa síce pokúšajú o vtip snáď 8652x počas filmu, ale absolútne všetko vyúsťuje do totálne trápnosti až nevkusu. Navyše dielo skazy dokonáva aj samotný režisér, ktorý celý film natočil pravdepodobne s mariškou v ústach, lebo inak si neviem vysvetliť zmysel asi štyridsiatich scén, ktorú sú pustené v zrýchlenom režime, prípadne zvolený strih, ktorý scény usekne ani nie stotinu po vyznení (ehm) vtipu hneď na to nadväzuje ďalšia nezmyselná päť sekundová „vtipná“ scéna a takto nesúrodne sa pokračuje pomaly po celý film so scénami nahádzanými na seba bez ľadu a skladu. Nie, nie, nie a ešte raz NIE! Druhý krát to už nechcem zahliadnuť ani len jedným okom. Pri takých blbostiach ako 30 Nights of Paranomal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo sa nad tou trápnosťou dá mávnuť rukou, keďže to sú skrz naskrz amatérske počiny s minimálnym rozpočtom. Ale že v dnešnej dobe niekto so všetkou serióznosťou vyšle do kín toto? Ani sa nečudujem tomu prepadu. Ďakujem neprosím, sériu radšej ukončiť. Bratia Wayansovci našťastie presedlali k novej rozbiehajúcej sa paródii A Haunted House (3*), tam to ide aspoň o niečo lepšie. CELKOVO: 1* - aj to len z čistej ľútosti a za to, že som sa asi 2x v duchu pousmial (od zasmiatia to malo však na míle ďaleko). ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Tak už to začíná trochu drhnout a upřímně řečeno série Paranormal Activity kterou si tohle pokračování bere na paškál především mě nikdy moc nebrala, ale po takovým nijakým úvodu se to přeci jenom aspoň trochu rozjede i když je to z větší části založený na podobných fórech jako předchozí dvě pokračování tak je to pořád přeci jenom o trošku lepší než mizerný druhý díl a i za to nejslabší možná trojka a taky za to, že už je konec.50% ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (27)

  • Věta, která probouzí zlo, "Gort klaatu barada nikto" je věta z filmu Den, kdy se zastavila Země (1951), která má zastavit mimozemského robota Gorta od zničení Země. (Thommy91)

Reklama

Reklama