Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scooby-Doo, nemilosrdný psí bojovník proti zločinu, prichádza spolu so svojimi priateľmi Fredom (Freddie Prinze Jr.), Daphne (Sarah Michelle Gellar), Shaggym (Matthew Lillard) a Velmou (Linda Cardellini), aby sa vypravili na Strašidelný ostrov a vypátrali pôvodcu nadprirodzených úkazov, ktoré desia celé miestne prázdninové letovisko. Najme si ich samotný majiteľ ostrova Emile Mondavarious (Rowan Atkinson). (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (202)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Určujúcim faktorom kvality tejto adaptácie je jej vernosť predlohe. Tá je skoro dokonalá. Takže casting je výborný, je to infantilné, deti sa výborne pobavia a docenia takmer až burtonovsky ladený vizuál. My odrastenejší doceníme aj zástup teenagerov s vymytými mozgami, opúšťajúcimi ostrov, ktorí symbolizujú absolventov stredných škôl. Takže treba si ich dať do súvislosti s našou free partičkou, ktorá žije bohvie z čoho, asi im dobre platia za riešené prípady a žijú podľa známeho hesla "We dont need no education!". Škoda, že z toho nevznikla nejaká poriadna séria a zaseklo sa to na nepodarenej druhej časti, potenciál tu bol. Mimochodom dobová Cinema aj Premiere hodnotili osemdesiatimi percentami. ()

rakovnik 

všetky recenzie používateľa

Film jsem sledoval z pouhé nudy, ale tu jsem jím bohužel nezahnal. Nápad není špatný, vizuální provedení také není úplně hrozné. Ale u komedie, kde jsem se ani jednou nezasmál, je něco špatně, a to nezáživný, nevtipný a někdy naprosto nevkusný scénář. Potěšily snad jen spořeji oděné mladé ženy a Rowan Atkinson (i když netuším, proč roli zde bral). ()

Reklama

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Fanúšik predlohy si príde na svoje - casting sa maximálne trafil (drevený Fred, uletený Shaggy, kráska Daphne...), poctivo sú tu prenesená trademarky/klišé zo seriálu (pohyblivé oči na obraze, sekundové prezliekanie Scoobyho do kostýmov, Scoobova pantomíma, chili-papríčky ...) - no má to aj svoje chyby. Dve veľké. Po prvé občas robí príliš veľké kompromisy s detským divákom (prdiaco-grgacia scéna), no a podobný problém je, že sa film odohráva v súčasnosti - pomohla by mu štylizácia do šesťdesiatych rokov. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

"Scooby-Doo" je americký animovaný seriál o partičke, ktorá vyšetruje rôzne záhadné, strašidelné prípady. Dve dievčatá (Daphne, Velma), dvaja chalani (Fred, Shaggy) a jeden veľký hovoriaci pes (Scooby-Doo). Tento seriál sa prvý krát objavil na obrazovkách v roku 1969. Získlal si svojich verných divákov. Americký režisér Raja Gosnell sa podujal v roku 2002 natočiť celovečernú hranú verziu. Kino film "Scooby-Doo" sa mu celkom vydaril. Je to pohodová rodinná zábava. *** ()

jhr 

všetky recenzie používateľa

Celkem zábavná oddychovka která rozhodně nenudí i když je to plné infantilního humoru tak se nedá říct že by to nějak vadilo naopak je to docela vtipné a Sarah Michelle Gellar je tady opět nádherná a herecky jednoznačně nejlepší z celé party ale i ostatní jsou ve svých ujetých rolích naprosto kouzelní! ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (24)

  • Pří výrobě filmu byly použity všechny zvuky, které studio mělo. (Pumiiix)
  • Shaggy je v tomto filmu přísný vegetarián. (Pumiiix)

Súvisiace novinky

Superman versus zombíci

Superman versus zombíci

16.10.2007

Pokračování Singerova Superman se vrací se odkládá na neurčito. Bylo to víceméně zřejmé už ve chvíli, kdy Bryan odešel do Německa natáčet válečný thriller Valkyrie a Warneři se naplno vrhli do… (viac)

Reklama

Reklama