Reklama

Reklama

Meg 2: Návrat do hlbín

  • Česko Meg 2: Příkop (viac)
Trailer 1

Pripravte sa, že vám stúpne adrenalín na maximum! Do hlbokého oceánu sa znova ponorí Jason Statham a spoločnosť mu tentoraz bude robiť aj Wu Jing, legenda ázijských akčných filmov. Spoločne povedú tím odvážnych výskumníkov, ktorých cesta na morské dno nedopadne celkom podľa plánov. Chaos prepukne vo chvíli, keď do ich misie zasiahnu aktivity podmorských baníkov. V stávke sa ocitnú životy všetkých zúčastnených a naši hrdinovia budú musieť bojovať nielen s ľudskými nepriateľmi, ale aj viacerými prerastenými žralokmi. Nalaďte sa s filmovou novinkou na vlnu vzrušenia a ponorte sa za neľútostnými predátormi do hlbín vlastného strachu! (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (335)

dyfur 

všetky recenzie používateľa

.....išlo tam o život (akože), ale mne to bolo jedno.....nudné .....J.S. ako vždy - bol tam....ostatní dosadení dľa súčasného vzorca .............ale hlavne triky - pôsobili nechcene komicky = slabota a to je rok 2023 a film s  veľkým rozpočtom....možno viac peňazí pre "trikárov" a menej pre hercov.....na nudné poobedie v TV ok..... ()

ledzepfan 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem to mnohem horší.. S troškou dobré vůle se dá napsat, že je to fajn pitomost na odreágování. Ze začátku mi bylo skoro líto, že jsem na to tenkrát nešel do toho kina, ale ke konci už to bylo pocitově příliš dlouhé a úmorné (což při 116minutách není úplně dobrá vizitka filmu). Že mě to nenasralo a, že mám vpoho den, tak za 3 ať nežeru. ()

Reklama

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Hloupé a to tak, že hodně. Naštěstí stále zvláštním způsobem zábavné. Tam, kde byl první Meg i přes svou hloupost, napínavý nebo něco budoval, nyní vrší atrakci za atrakcí. Potápí se tu v ponorkách, chodí se v 6 kilometrové hloubce, v podvodních laboratořích, bojuje se v laboratoři, která vypadá jak ropná stanice a tak to pokračuje, až se dostaneme na exotický ostrov. Žraloci jsou tentokrát 3 a vzhledem k tomu, že si nějaký čínský investor řekl, že to je málo, je zde chobotnice, ryboještěrky, mexický mafián a zvláštní zabijácké komando. To vše zabalené ve slabém vizuálu a okořeněné vtipným černochem (který není vtipný). Meg 2 je neskutečný mišmaš, který se z vrchu hlouposti směje i poslednímu Rychle a zběsile, ale při vypnutí veškerých mozkových závitů, to pořád dokáže zabavit, přestože je Vám úplně jedno, co vše se ve filmu děje. 50% ()

movieband 

všetky recenzie používateľa

Tohle ne. Jednička byla fajn popcornovka, na kterou se čas od času znovu rád povídám. Příkop ale upadne v zapomnění. Dvojce žraločího dobrodružství se určitě nedá upřít fajn nápad s vytěžováním mořského dna. Ani efekty tu nejsou mimo. Bohužel celé stathamovo přepálené dobrodružství postrádá dušičku. A když se i nejdrsnější plešoun tváří stylem "doufám, že mě tentokrát ta sardinka sežere", tak je někde problém. První díl byla sranda, a člověka to bavilo. Tady se přiznám, usnul sem před koncem. A to je u mě většinou signalizace opravdu špatného filmu. Takže závěr? Přepáleně přepálená nuda, která chce být zábavnější, větší a agresivnější. Bohužel nikdo z účinkujících tenhle cíl při natáčení pravděpodobně neměl. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Poďte ho smelo objať. Pošteklite ho. Ľudí fakt miluje.“ Jednotka ma nečakane bavila, takže som sa na dvojku tešil. Zaujala ma zmena na stoličke režiséra, ale asi nad tým zbytočne premýšľam, pretože veď koho iného najmete na natočenie vysokorozpočtového rodinného hororového blockbustru, ak nie tvorcu nízkorozpočtových anglických umeleckých folk hororov? Zarazilo ma, že „megovia“ sa do toho naplno oprú v podstate až 20 minút pred koncom (a aj potom majú skôr len väčšie cameo, keďže na scénu prichádzajú nové hrozby a to ako ľudské, tak zvieracie): nejak extra mi to ale nevadilo, lebo postavy boli síce hovadské, ale istým zvrhlým spôsobom ma bavili a páčilo sa mi striedanie prostredí, pričom v niektorých okamihoch mi snímka dokonca pripomenula moje obľúbené vecičky Zradná hlbočina, Pod vodou s Kristen Stewart a samozrejme Deep Star Six. Pri hercoch som nemal problém ani tak v tom, aké príšerne klišé postavy museli hrať, ale to, že boli prinútení skĺzavať k trápnemu humoru, takže pôsobilo divne, keď nejaký borec po namakanom akčnom kúsku urobil niečo detsky vtipné. Snímka je v prvej polovici prekvapivo komorná. Nevyzerá ako niečo, čo stálo 129 miliónov dolárov. Jednotka stála len o jeden milión viac, ale v skutočnosti akoby stála 200 a dvojka 85. Dokonca plus-mínus absentuje „avatarovský“ rozprávkový podmorský svet z jednotky. Vo finále sa filmári utrhnú z reťaze a spravia z toho čosi medzi Jurskými parkami/svetmi a Kongom: Ostrovom lebiek. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (17)

  • Hlavní natáčení započalo dne 4. února 2022 v Leavesden Studios ve Velké Británii. Dále se točilo v Číně, Hong Kongu a Thajsku. (fiLLthe3DD)
  • V júli 2023 Ben Wheatley uviedol, že sa viedli interné diskusie o potenciálnom treťom filme. Všetko však závisí od komerčného úspechu tohto filmu. (Arsenal83)
  • Jason Statham vyjadril sklamanie, že film neobsahuje toľko krvavých scén, ako mohol. Takéto rozhodnutie bolo učinené aj s ohľadom na vekovú dostupnosť filmu. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (viac)

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (viac)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

12. Filmový víkend ČSFD (4.-6. srpna)

27.06.2023

Drazí filmoví fanoušci, rádi bychom vás pozvali na již 12. ročník Filmového víkendu ČSFD, který se letos uskuteční od pátku do neděle 4. - 6. srpna na už tradiční lokaci čerstvě zrekonstruovaného… (viac)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (viac)

Reklama

Reklama