Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitný agent DEA, James Barker (Michael Jai White), zavinil pri poslednom protidrogovom záťahu smrť matky a jej dvoch dcér. Sužovaný posttraumatickým syndrómom sa vracia k manželke a dcéram, aby sa tu s pravidelnými nočnými morami a halucináciami nejako vyrovnal. V tom istom čase je z väzenia prepustený kriminálnik Johnny (Mickey Rourke), ktorému práve odpustili zvyšok trestu za bankovú lúpež. Johnny má len jediný cieľ, dostať sa k peniazom z lúpeže. Stačí si len vyzdvihnúť vytúžené milióny skryté v dome, kde kedysi býval a začať nový život. Je tu však jeden malý háčik, dom má už nových majiteľov – bývajú tam Barkerovci... (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (18)

JokerBaby 

všetky recenzie používateľa

Herec Michael Jai White  ako hlavný hrdina -  má v skutočnosti  čierne pásy v siedmich druhoch bojových umení. V tomto filme si zabojuje proti škaredému buldogovi :  Mickey Rourke . Film má veľmi jednoduchú a zvláštnu zápletku . Bol som z nej prekvapený. Dej :  Agent rýchleho nasadenia proti organizovanému zločinu má traumu z poslednej akcie. Bodka/ / Strašne kvôli tomu  trpí film na kvalite - kvoli  tej  jeho traume  /.  DEJ 2 :  :  Mickey Rourke - sa vracia z väzenia po dlhých rokoch a chce začať nový život -  užívať si . Na to ale potrebuje peniaze. Má niekde neaké ukryté a potrebuje si ich vyzdvihnúť. Samozrejme nakradnuté. Na neštastie pri tom ako si chce peniaze vyzdvihnúť stretne psychicky rozbitého agenta . Film má slušný začiatok a akčný koniec. Ostatné je škoda -  dosť slabé.  Ale film celkovo pobaví dá sa. ()

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Užvaněný tupý home invasion béčko, který je plný zbytečnýho žvanění a nudný dějový vaty. Kdyby ty kraviny o tom, že má hlavní hrdina posttraumatickou stresovou poruchu vystříhali, nic by se nestalo. Za něco stojí jen ta úvodní přestřelka, která je na film podobný úrovně docela v pohodě. Ale jinak je to bída, kterou si nikdo ze zúčastněných za rámeček nedá. ()

Reklama

beso74 

všetky recenzie používateľa

Ďalšie lacné akčné béčko, ktorému chýba predovšetkým akcia. V podstate tu ide o home invasion - skupinka priblblých lupičov sa snaží dostať do domu, kde sú ukryté prachy z bankovej lúpeže. Karty sú rozdané celkom sympaticky - Rourke je ten, čo chce peniaze a White zase musí chrániť svoju rodinu. Lenže prvý menovaný sa vytratí asi po 15-20 minútach a za nim hneď aj druhý a divákovi ostanú oči pre plač pri sledovaní jednej z najotravnejších teen party. A popri tom počúvať trio grázlov ako sedia v aute a čakajú na vhodnú príležitosť na vniknutie do domu. Samozrejme, vniknú vtedy, keď je tam najviac ľudí, spôsobia menšie jatky a vyliečia White z jeho posttraumatického syndrómu. Pribehne domov, všetkým vykrúti krk a konečne sa zoči-voči stretne aj s milým Mickym, s ktorým si to rozdá vo finálnom strete. ten však skončí skôr ako začal, White svojho súpera prevalcuje s  jedným prstom v nose a s druhým v riti. Zhrnuté a spočítané, jedna mdlá akcia na začiatku, podobná na konci, medzitým vata v podobe party, PTSD, kecania v aute. Výsledné hodnotenie: Tesne nad hranicou odpadu, ale fak(t), veľmi tesne. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Uf, no bolo to zlé, nebudeme si klamať. Príbeh je tuctový a milión krát videný, postavy sa správajú ako tupci(osobitne vyzdvihujem borcov v prestrelkách a partiu vlámačov, ktorá tak dlho čaká na najvhodnejšiu chvíľu na vlámanie sa do vnútra až sa rozhodnú ísť dnu presne vtedy keď je v ňom najviac ľudí). Jai White nie je vyslovene zlý herec a Rourke vlastne tiež, aj napriek tomu, že mu po nespočetných plastikách ostalo mimiky ako šafránu a minimum tváre Mickeyho Rourka spred dvadsať rokov. Tak ako píše užívateľ beso, najviac Commandu chýba akcia, keďže tá amatérska prestrelka v úvode a päťminútová sekvencia v závere s 5 sekundovým súbojom Jai Whitea a Rourkea (ktorý je úplnym výsmechom) je na hodinu a pol predsa len dosť málo. Podobné akčné béčko s klaďasom Jai Whiteom a záporákom Rourkeom by mohlo bezproblémov fungovať, keby sa k nemu dostal režisér, ktorý by vedel čo s námetom a ako dobre natočiť akciu. A Asif Akbar tým režisérom teda rozhodne nie je. 15% a údesne dlhá nuda. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Tak, že film má 93 minut zhruba (nevím proč tady na csfd není stopáž asi je strašně těžké to opsat z imdb například)  z toho tak 50 minut se nic neděje. Agent protidrogové jednotky zabije při zátahu omylem tři ženské díky tomu chytí ptsd a snaží se s tím vyrovnat mezitím jeho dcera objeví v jejich baráku peníze a utrácí je do toho vychází z vězení chlápek co si je tam schoval a chce je zpět. Teď přijde to nejlepší pošle tam své 3 kumpány jeden se zhulí a začne tam střílet všechny na počkání jedna dcera zavolá otci (tomu agentovi) a ten tam přijde a vystřílí je. Bohužel (bohudík) Rourke tam nic nepředvede jen na začátku zmlátí jakési vězně, projede se na motorce, ubodá spoutaného chlápka a to je vše a celkově záporáci rychle umřou. Ta 1 hvězda je za scénu kdy ten zhulený zastřelí kluka co močí a ten ho počurá to je tak blbé, že mě to pobavilo.  Globálně je to lepší než předchozí Rogue Hostage s Michael Jai Whitem a o třídu lepší než ty filmy s Willisem z poslední doby. 20 procent ()

Reklama

Reklama