Reklama

Reklama

Boys from County Hell

Trailer 1

Obsahy(1)

Posádka odolných silničářů vedená hašteřícím se otcem (Nigel O'Neill) se synem (Jack Rowan) musí přežít noc, když náhodou probudí starého irského upíra. (JasonCZ)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (26)

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Silničáři staví novou silnici v místě kde je mohyla pod , kterou je údajně pohřbený upír starší než Drákula. Tak ji zničí a on se dostane na svět a začne ´´zabíjet,, . Bohužel on sám je tam tak 10 minut a jediné co si z filmu zapamatuji je to, že dokáže lidi vysávat na dálku což je sice pěkné , ale je mu to k hovnu jelikož za celý film zabije rovných 0 lidí. Humor to taky nezachrání nezasmál jsem se ani jednou.  40 procent ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Jeden by aj otehotnel, kým dôjde na zápletku, ale potom to chytí celkom pohodové tempo. Po “Jakubovej žene” ďalšia (odľahčená) upírčina, ktorá sa neberie vážne, no tentokrát - “akože” so zmysluplnejším príbehom, než propagáciou násilia. Ono nie, že by nedošlo na nejaké tie zahryznutia, no že by zrovna tiekli potoky krvi, to rozhodne povedať nemôžem. Škoda, kombináciou toho najlepšieho z oboch spomínaných filmov, by sa dosiahlo ďaleko lepšieho výsledku, než oba snímky dokázali osve. Ale na jeden krát dobre, to zas nie, že nie .. ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

K tomuto filmu som pristupoval s určitým rešpektom. A to preto, že posledný upírsky film( Jakob's Wife ) čo som videl, nedopadol vobec dobre. Tu všetko, čo vieme o upíroch je nám na nič. Lebo legenda vraví, že Briam Stoker čo napísal Dráculu sa inšpiroval práve historkou, ktorú počul o upírovi  Abhartachovi. Samozrejme je to kravina, ale aspoň na tých dialógoch, sa da pousmiať. Upír, ktorý saje krv na diaľku je originálne, ale už celé to prevedenie, je do cela nudné a fádne. Veľa sa toho tu nedeje a krvi na upirsky film je dosť málo. Čakal som hlavne, kedy a či sa vobec  ukáže hlavný upír. No ukázal i keď to bolo už skoro celkom na konci a na chvilku, ale i to málo za to stálo. Na nom sa pohrali a bolo to vidieť. ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pekne natočené, dobre sa nato pozerá a preto obrovská škoda, že to takto zabilo potenciál. Hororové komédie mám veľmi rád, tuto to však nebolo poriadne ani jedno. Hlavne ma mrzí komediálna stránka, kde sa počas filmu zasmejete naozaj len výnimočne. Upír vyzeral celkom dobre, škoda, že ho bolo tak málo. Hudba vo filme super. U mňa za 2*, zabitý potenciál. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Sympatický komediálny horor ktorý mi zo začiatku vďaka turistom pripomenul An American Werewolf in London ale to bol len úvod. Následný dej sa odohráva medzi domácimi kde prevláda ich denná rutina a existenčné problémy typické pre dediny v Írsku a z toho vyplývajúca zábavnosť filmu kde tá hororová časť je akorát tak pre deti. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama