Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Áno, je to tak. Náš dobrý známy, úspešný vede a pedagóg, ale v osobnom živote muž s neprehliadnuteľnou nadváhou, má pred svadbou. Snúbenica Denise je milá, pôvabná a úprimne sa teší, že sa už čoskoro stane pani Klumpovou. Rodina ženícha je právom šťastím celá bez seba. Maminka doslova žiari šťastím, z otca už nie je vyhlásený mrzutec, babička omladla predstavou, že doma to zasa zaiskrí sexom, brat Ernie nevyvoláva hádky na každom kroku a Ernie junior sa nemôže dočkať svadobnej hostiny, pretože aj jemu nadmieru chutí. Je tu však stále Buddy Love, alter-ego sympatického Shermana Klumpa. Sám ho pred rokmi „stvoril", lenže z dobrého sluhu sa už vtedy stal zlý pán, ktorým aj zostal. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (274)

Filipes 

všetky recenzie používateľa

Jo smál jsem se...ale pasáží kdy u mě tenhle děj probíhal nebylo tolik abych přidal na hvězdičkách. Pan Murphy ví jak vydělávat peníze a věřím, že se američané baví...ale meze jsou meze. Možná, kdyby se ponechali scény s Klumbs family a se Sharmanem a Janet a všechno ostatní se vystřihlo, tak by to možná bylo alespoň na tři. Sheeeeermaneeee ()

anli odpad!

všetky recenzie používateľa

Dalsi priklad toho,jak se nema delat pokracovani uspesne komedie.Opravdu oplzly,nevtipny a nechutny scenar i rezie-bez spetky vtipu a zabavnosti.Reziser byl asi pod vlivem a Eddie Murphy ma proste svoji slavu za sebou a mel by delat reklamu na policejni slozky(a pripomenout tak svoji zaslou slavu)a uz netocit filmy-teda opravdu prosim za divaky na celem svete.Jasna a cista nula. ()

Reklama

mcclane412 odpad!

všetky recenzie používateľa

Nejsem si úplně jistý jestli se dá vyjádřit slovy, jak trapný je to film, tak to zkusím vyjádřit seznamem věcí, které bych dělal radši, než se na to znova podíval: skočit šipku do prázdného bazénu; strčit ho do robotické dojičky na které je napsáno, že se vypne automaticky po nadojení 5 litrů "mléka"; přijít před Gerarda Butlera a říct „This is madness!"; sject Mount Everest na saních; podívat se na to znovu se svěrákem na koulích (aspoň bych samou bolestí nemohl přemýšlet nad tím jaká je to sračka); ...... ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $84miliónovTržby USA $123,309,890Tržby Celosvetovo $166,339,890║ Ako keby nestačilo čo za humusárny napáchali v prvom filme a tu ešte pritvrdzujú, ale aspoň že tie niektoré vtípky boli trošku vydarenejšie, ináč to za moc nestojí. /35%/ ()

Izz odpad!

všetky recenzie používateľa

Ne,první Zamilovaný profesor nebyl dnem americké komediální zábavy.Tohle je tak strašné,že člověk,který dvojku neviděl,si nemůže ani přibližně představit ty pocity znechucení a nesmírné trapnosti nade vším,co se v tom filmu děje.Opravdu a bez jakékoliv nadsázky nejhorší film,se kterým jsem kdy měla tu čest a tak trochu z masochismu se po jeho zhlédnutí snažím nakoukat všechny Murphyho filmy,abych se ujistila,že tohle je opravdu dno. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (6)

  • Eddie Murphy v tomto filme zahral celkom 8 postáv. (Jakub225)
  • Natáčelo se od 5. října 1999 do 15. února 2000 v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama