Reklama

Reklama

Kočičky

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedenáctileté Amy se začne líbit svobodomyslná taneční skupina a vzepře se proto konzervativním rodinným tradicím. (Netflix)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (82)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Film o holcickách, které predbihaji svuj vyvoj, protoze jim zivot nenabizi co by delali. O hypersexualizaci deti. Zaroven o vznikajicich kulturnich a socialnich pnutich v muslimské rodině žijící v Paříži .Chudíci holčičky jsou zblblé ze sociálních sítí, aby se líbili. Je to nepredvidatelne , ale Doucoure to nedovede do uspokojiveho zaveru. ()

gumolit 

všetky recenzie používateľa

Akože niektorí to ani nevideli a už hneď píšu o pedofilnom filme a hnuse a podobne.  No vážení mudrci točia sa aj horšie filmy s touto tematikou. Dospievanie mladých dievčat z nie moc dobrých rodín,  zrada tkz. kamarátov a nejaké tie tance. Nič pedofilne v zasranej show Česko Slovensko má talent ich zažijeme viac a nikto sa nesťažuje. Ale k veci. Film sa zdal v pohode, ale mňa nudil. Scéna so žehlenim vlasov či zničenie svojej rivalky mi prišli celkom dobré ale ako celok to moc nedrží.  Nejedná sa podľa môjho názoru o nič kontroverzné no k snímku sa viac nevrátim. ()

Reklama

Marigold 

všetky recenzie používateľa

Vy všichni pohoršení odpadáři, mám pro vás přátelskou radu, za kterou mi jednou poděkujete. Vyserte se na hodnocení nezávislých filmů. Nemáte na to buňky, podobně jako prase nemá buňky na algebru. Nejste schopní pochopit ani elementární významy. V případě Cuties třeba to, že se nejedná o žádnou obhajobu multikulturalismu, nového světa, pedofilie a dalších zvrhlostí, které jsou jen ve vaší hlavě. Je to úplně jednoduchý a archetypální příběh o vzpouře a volbě mezi dvěma světy, které mají na jedné straně podobu "senegalských svatebních šatů" a na straně druhé kurvího kroje z luxusních hudebních klipů. Cuties vypráví o dvou krajnostech a k oběma je film různým způsobem kritický, protože se negativně podepisují na těle a myslí hlavní postavy. Ta nakonec musí projít tradiční trajektorií "coming of age" - k uvědomění, že žádná kulturní uniforma nepřináší vykoupení a odpověď na otázku "kdo jsem". Jinak je to hezky natočený, osobní, scenáristicky malinko naivní indie bijáček. Kdo tam vidí pedofilii, sionismus, neomarxismus a co já vím ještě by měl vyhledat nejbližšího veterináře a nechat si komplet vyměnit mozek. Jo a milí blbečci, není to film Netflixu, Netflix ho koupil už natočený po uvedení na Berlinale a Sundance. Tak si opláchněte přirození vlažnou vodou. Muck. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

90 percent hejtu tohoto filmu je spôsobeného ľuďmi, ktorí ho nevideli; to je pravda. Kto za to môže? Ľudia na nete, ktorí čítajú iba nadpisy, neonacisti a konšpirátorskí mrzáci typu Karlos80, ktorí využijú každý druh klamstva k burcovaniu plebsu voči liberálnemu zriadeniu, veriaci, konzervy. Kto môže za tých zvyšných 10? Netflix, s chybnou reklamou, za ktorú sa ospravedlnil príliš neskoro a potichu, a správne; režisérka. Prečo by umelecké stvárnenie nemalo mať hranice? Čo chce povedať rozumiete (vy, čo ste si ten film naozaj pozreli) pri prvom tanci a všetky ostatné detaily na jedenásťročné rozkroky v elasťákoch, sú už len zbytočným znechucovaním diváka, ktorý predsa dávno pochopil. A bolo to úmyselné; vo svojej podstate sú Cuties zručne natočenou sociálnou drámou; autorka musela vidieť zbytočnosť vlastnej kontroverzie a aj tak ju ďalej silila. A čo vlastne chcela povedať? Že popkultúra sexualizuje deti? Áno, v istej miere to robí, rovnako ako napríklad médiá dvíhali preferencie krajnej pravici, keď niekoľko rokov o utečeneckej kríze informovali desaťnásobne viac, ako o všetkom inom. A čo s tým máme teraz akože robiť? A ten záver mal aj nejak vyznieť, alebo návrat k slušnému životu v ortodoxnej, polygamnej, moslimskej rodine, bol iba ďalším dvihnutým prstom? Poukázať na problém vie každý. Tomuto druhu protestu ja hovorím prd do vetra. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

VAROVANIE: MOJE KOMENTÁRE SÚ PRE VäČŠINU UŽÍVATEĽOV URÁŽLIVÉ!!! Bolo by veľmi jednoduché filmu nadeliť odpad, pretože drvivá väčšina záberov ktoré film obsahuje spôsobila že pravdepodobne žiadne pedofilné boxerky na jeho konci nezostali suché. Ťažko vybrať ten najväčší hnus, ale zrejme to bol post Amy na IG a scéna predtým, keď sa chcela vyzliecť pred svoji strýkom, aby jej nechal telefón. Kto však film pozrel celý ako ja (teda celý, zvládol som ho s preskakovaním mnohých scéna za zhruba 50 minút) vie že obsahoval dva dobré momenty. Keď sa mama Amy dozvedela že jej otec si našiel ďalšiu ženu a jej mama pre ňu ochotne chystala najlepšiu izbu a nakoniec samotný záver, keď si Amy uvedomila že cesta ktorou sa vybrala nakoniec predsa len nie je pre ňu a vrátila sa ku svojim koreňom. Ťažko povedať či presne to bolo zámerom režisérky, poukázať práve generácii mladých prisťahovalcov že niektoré ich tradície nie sú vôbec zlé a že sa nemusia za každú cenu prispôsobovať trendu, ktorý decimuje západnú civilizáciu a zároveň poukázať na konflikt odlišných kultúr. V každom prípade dalo sa to natočiť aj tak aby tie deti nevyzerali ako k*rvy... ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (3)

  • Scénář byl napsán už v roce 2017. (Bragha)

Reklama

Reklama