Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mysleli jste si, že masovému vrahovi Michaelovi Myersovi v poslední části série nazvané Halloween H20 sťali hlavu a tím ho definitivně zneškodnili? Omyl. V novém pokračování úspěšné horrorové série dali tvůrci legendárnímu vrahovi novou příležitost vraždit nevinné. Znovu v Haddonfieldu, Freddie Harris a jeho přítelkyně Nora, zakladatelé webové stránky www.nebezepecnazabava.com, vyberou šest studentů, aby se zúčastnili obzvláště nebezpečné hry. Účastníci mají podle plánu strávit halloweenskou noc v rodném domě masového vraha Myerse a k tomu v přímém přenosu na internetu. Zatímco většina účastníků považuje tuto hru za zábavu a rychlý zdroj slávy a peněz, Sára se přidává pouze neochotně kvůli svým kamarádům Jenovi a Rudy. Stmívá se a mrtvoly se začnou hromadit. Nakonec je právě na Sáře a jejím virtuálním společníkovi, aby vraha jednou provždy zničili. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (234)

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Scenáristicky absolútne retardované vrátenie Michaela do sveta živých na úvod ešte zďaleka nebolo to najhoršie. Nechce sa mi veriť, že ten istý Rick Rosenthal, ktorý natočil vynikajúci druhý diel má na svedomí túto nehoráznu sračku, ktorá si nezasluhuje niesť meno Halloween. Celá séria namiesto toho, aby ju ukončil "zmysluplný" (ehm) siedmy diel je zbastardená týmto nepodarkom, ktorý sa vyrovná akejkoľvek teen vyvražďovačke bez hlavy a päty..Bŕŕŕŕŕ. Moje hodnotenie celej série vychádza asi takto (od najlepšieho): H1,H2, H7, H4, H6, H5. Diely H3 a H8 nestoja za reč! ()

darm 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle si ale opravdu Jamie Lee Curtis nezasloužila ! A to, jak vrátili Michaela "zpátky do hry", je přinejmenším úsměvné. V celém filmu jde o to, že skupina studentů má v Myersově domě, který mimochodem vypadá úplně jinak než jak vypadal v originálním Halloweenu natáčet nějakou online show. Michael už vraždí naprosto bezdůvodně, nebo spíš jen proto, že se mu nějací teenageři prohrabují v domě, no ale co už s tím. Po hororové stránce je ten film ale není zas tak zlý, atmosféru to občas má a místy jsem se slušně bál. Jen se celý ten film neměl jmenovat Halloween, prvních 15 minut nemělo ve filmu vůbec být a celá halloweenská série měla skončit sedmým dílem. No jsem zvědav, co si tvůrci vymslí v připravovaném H9. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Nejakým nevysvetliteľným zázrakom sa v roku 1981 podarilo mizernému režisérovi béčkových televíznych seriálov Rickovi Rosenthalovi natočiť výborné pokračovanie Carpenterovho "Halloweenu". Bol to jeho prvý film. Po dvadsiatich rokoch sa ku tejto téme vrátil znova. Lenže tento krát je to úplna katastrofa. Scenár, v ktorom sa Michael Myerse objaví v internetovej reality show a vyzabíja celé jej osadenstvo je vyslovene hlúpy. Od hercov som nič moc nečakal, ale to čo tam predvádza Busta Rhymes je nechcenou paródiou na herectvo. Až mi ho bolo skoro ľúto, aký bol trapný. Hviezda prvých častí Jamie Lee Curtis sa v tomto snímku ukáže len nakrátko v úvodnej scéne pred titulkami. V poradí ôsme pokračovanie slasher-horrorovej série "Halloween" je jej najhorším dielom. * ()

CageDepp 

všetky recenzie používateľa

Původně jsem měl dvě hvězdy, ale jak jedu díl po díle tak jsem si Michaela dost oblíbil takže mě bavil i tady. A nějak jsem moc nevnímal trapný děj. A poprví se Michael setkal s motorovou pilou a elektřinou, ale ani to mu nějak neublíží. A taky se zde přesvědčíme, že Michael nezabijí svý fanoušky :-) to mě dostalo. Takže se nemusim bát :-) ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to celkom dobrý horor, ktorý je záverečným dielom tejto úspešnej hororovej série. Má iba priemerný príbeh o skupine mladíkov, ktorí sa rozhodnú zúčasniť reality show v dome Michaela Myersa, no netušia, že sa vrátil a nevítaných návštevníkov na pokoji rozhodne nenechá. Zo spracovania ale mám pomerne rozporuplné pocity, na jednej strane oceňujem, že sa takmer stále niečo deje, po slušnom úvode na psychiatrii síce nastane menej zaujímavá polhodina, ktorá má zoznámiť s nudnými postavami, ale potom sa už je stále na čo pozerať, začne sa dlhá naháňačka a navyše Michael Myers je v obraze dosť často, čo ma veľmi teší, ale zároveň úroveň filmu zhadzuje jeho teenagerské pojatie, keďže veľký priestor majú mladíci so svojimi hlúpymi rečami a činmi, všadeprítomné kamery sú v tématike Michaela Myersa dosť iritujúce a navyše sa film miestami snaží pôsobiť až extrémne cool ako kopačka z otočky od hláškujúceho černocha a podobne do seriózneho hororu rozhodne nepatria a kultu série to robí len hambu. Typické hororové prvky ako atmosféra alebo napätie funguje čiastočne len v úvodnej časti inak vôbec. A čo sa týka samotných vrážd, tak je ich tu dosť, takmer všetky sú priamo v zábere a rovnako ako v predchádzajúcom diely sú decentne krvavé, takže som určite spokojný. Najzaujímavejšie je asi pomalé zapichnutie stojana od kamery do krku. Herecké obsadenie je slabé, poteší iba malá úloha Jamie Lee Curtis v úvode, neurazia ani Tyra Banks a Sean Patrick Thomas, ale inak je to bieda. Réžia je v rámci série nedostatočná, ale v rámci obyčajných teenagerských vyvražďovačiel funguje a technická stránka je až na pár detailov bez problémov. Síce po predchádzajúcom diely došlo k zhoršeniu a to teenagerské pojatie kazí, čo sa dá, ale aj tak nie som výraznejšie sklamaný, priestoru pre Michaela Myersa a vrážd je tu dosť, takže aj na tento Halloween sa dá bez väčších problémov pozrieť. Objektívna kvalita filmu- 55%, film sa páči mne na 60%. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (23)

  • Severoamerické tržby dosáhly 30,4 milionu amerických dolarů, celosvětové pak činily 37,7 mil. (NIRO)

Súvisiace novinky

Freddy zas a znova?

Freddy zas a znova?

04.04.2006

Ani šest pokračování kultovního hororu Wesa Cravena Noční můra v Elm Street a tři roky starý crossover Freddy proti Jasonovi zřejmě nestačily zabijákovi z městečka Springwood. Podle slov Roberta… (viac)

Reklama

Reklama