Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ďaleká budúcnosť. Pri prenose zmrznutých ľadových objektov zo spustošenej Zeme sa z jedného z ľadovcov vynorí Jason Voorhees a posádka lode má po chlebe. Desiaty diel hororovej série Piatok trinásteho. (POMO)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (338)

DaliX 

všetky recenzie používateľa

Tak oproti tomuto je aj nový remake Piatok 13-teho geniálnou vyvraždovačkou. Čo to má znamenať? Keď už nie je nijaký námet o Jasonovi tak ho jednoducho vyšleme do vesmíru, veď ono to vlastne nejako dopadne. A dopadlo, Jason na konci umrel. Alebo nie? Keďže je to tak premárnený film nemá zmysel sa nad tým ani zamýšľať, Jason patrí na zem a nie do raketoplánu a takýto osud by mu určite neprial ani sám Freddy Krueger. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

„Jason X“ nefunguje jako horor, což si tvůrci uvědomili a vložili do toho humor, případně hodně cool scény, jako třeba Jasonova finální přeměna. Musím říct, že jsem mi to zamlouvalo, protož jsem měl pocit, že sleduji béčko, které si na nic nehraje a dělá přesně to, co podobné filmy dělat mají. Baví. Je to ujeté je to místy dost praštěné a nemá to smysl vztahovat k předchozím devíti dílům, ale stejně to prostě baví. ()

Reklama

mzss1 

všetky recenzie používateľa

(55%) JASON X je v podstatě oživení po 8 letech této slavné hororové legendy, postavy Jasona Vorheese. Takže se to asi dá brát jako součást série (v pořadí 10.díl). Obával jsem se, že to bude pěkná sračka a slátanina. Ale naštěstí to nedopadlo tak zle. Je to taková sci-fi blbina, která neurazí, nenudí a svým způsobem i zabaví. Líbilo se mi i zpracování a nápady v daleké budoucnosti. Sice by to chtělo větší rozpočet, ale i tak to v rámci možností ušlo. První cca 2/3 jsou docela dobré. Jason tu nekompromisně vraždí, sem tam se objeví nějaká ta odlehčená scéna. Jen poslední cca 3/3 mě už totálně nebavila. Jakmile nastoupila androidka do akce, tak už šlo vše mimo. I ten Jasonův takzvaný upgrade. I se to ke konci zhoršilo efekty a scény ve vesmíru, ale co, dodíval jsem to bez újmy na zdraví. Nakonec dávám optimální 3* a snesitelný průměr. ()

fcreading 

všetky recenzie používateľa

10-ty diel Piatku 13-teho už nenesie podtitul 13 ale Jason X a oto viac poteší že sa to odohráva vo vesmíru, je to čistý priemer a už tá atmosféra z predchádzajúcich dielou sa vytratila, herci akoby ani nechceli hrať sú totiž otrasný a samotné brutálne scénky tu sú asi tak 3. Ako zábavka to postačí, ale iba pre tých, ktorý sú fanúšikom Jasona a medzi týma patrím aj ja takže 60 percent. ()

Eddard odpad!

všetky recenzie používateľa

Hm... co takhle menší parafrázi Jirotky? Když se vám daří delší dobu sledovat samé dobré filmy, prokázal by vám osud velkou službu, kdyby vám pod nos přihrál nějakou prvotřídní stupiditu, abyste si těch kvalitních filmů nepřestali vážit a nezačali je považovat za samozřejmost. Tak já teda děkuju televizi Nova a tvůrcům tohohle snímku. Máte to u mě ;-) 0% ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (20)

  • Jason X byl prvním filmem série, jehož rozpočet přesáhl 10 milionů amerických dolarů. Současně však v USA vydělal z celé filmové série nejméně. (gogos)

Súvisiace novinky

Carpenter je Psychopath

Carpenter je Psychopath

18.05.2005

Legendárny John Carpenter (na obr.) sa po štvorročnej odmlke vracia na scénu. Jeho najnovším filmom bude thriller PSYCHOPATH o bývalom agentovi CIA, ktorý je povolaný späť do akcie, aby zastavil… (viac)

Reklama

Reklama