Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajný detektív Dutch Van Den Broeck (Harrison Ford) sa stretne s emancipovanou senátorkou Kay Chandlerovou (Kristin Scott Thomasová) pri leteckom nešťastí, kde tragicky zahynuli ich životní partneri. Obaja sa vybrali na tajný výlet, pričom namiesto na Floride skončili v ľadových vodách oceánu neďaleko Washingtonu. Dutch a Kay sú zúfalí nielen od žiaľu, ale aj zo zistenia, že obaja boli rafinovane podvádzaní. Detektív sa ako posadnutý snaží vypátrať všetky detaily o tajnom živote svojej manželky a zdrvená senátorka, ktorá vždy pôsobila ako silná žena,  sa všemožne snaží nedať svetu najavo svoju bolesť. Spoločné nešťastie je spoľahlivým základom ich vzájomnej sympatie a vrúcnej náklonnosti. Obstojí však citový vzťah, ktorý vzišiel z krutého náhodného stretnutia, v tvrdej skúške rozumu? Senátorka Chandlerová chce totiž znovu kandidovať a aféra s Dutchom jej preferencie určite nezlepší... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (95)

Cement73 

všetky recenzie používateľa

Harrison Ford mi do tohto filmu pasoval asi ako päsť na oko. Kristin Scott práve naopak sa v roli nešťastnej senátorky citila ako ryba vo vode. Celkovo táto romantická somarinka mi veľa nehovorila o to viac, že v snahe neurobiť príliš jednoznačný záver sa scenárista snažil nejkým spôsobom zamiešať dej primiešaním úplne zbytočnej prestrelky... No proste slabota ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Prvních 20 nebo 30 minut je docela fajn, jakmile se Ford dozví pravdu o svoji ženě jde to do prdele. Film se vleče, dialogy jsou bídné, dramaturgie nulová a postava Forda je neskutečný kokot. Manželství je naprosto dementní a zbytečná instituce kde dva lidi předstírají štěstí, přitom má ale většina z nich poměr a žijí ve lži. Tady je aspoň zadostiučinění, že oba skončí na dně zálivu. Právem zapomenutá nuda.40%. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

„A toto je čo?“ – „Haineken.“ Auč. Zvláštny a nie príliš vydarený žánrový mix drámy, romantického trileru a zákulisnej politickej tragikomédie (!), ktorý by zrejme nefungoval ani keby režisér Pollack namiesto šarmantného Forda siahol po svojom dvornom Redfordovi, ktorý by sa do úlohy možno hodil predsa len viac. Herecké obsadenie je inak samo osebe fajn (Dutton, Coyote) a niekoľkým scénam nemožno uprieť poetickú krásu obrazu a emócie. Ale Kristin Scott Thomas fakt nie je moja obľúbená herečka a veľké škody pácha i nezvládnutý scenár, biedna réžia a strašná minutáž. ()

WANDRWALL 

všetky recenzie používateľa

Role pro H. Forda už nejsou. Tedy takové, pro něž ho někdo vyhledával. Já mezi ně nepatřil, protože mi ráz těchto filmů připadá velice prostý a přece splňuje tu část požadavků masového publika, aby se jim předkládaly filmy ala TOVÁRNA NA SNY dělá pro Vás a to, co VY chcete, co ještě pochopíte...***(4.10.2010). ()

gabin(a) 

všetky recenzie používateľa

Doufám, že už nic horšího od Sydneyho Pollacka neuvidím! To bylo táááák blbý! Nemám ráda Forda a Kristin Scott Thomasová mi přijde taková mrtvolná. Vůbec to mezi nimi nefungovalo, celé to bylo jakési natahované, tam, kde by normální lidi mluvili a povídali si, oni HOVOŘILI :-) nebo na sebe jen čuměli. Natahovaný "děj" a k tomu reklamy, byla jsem pěkně naštvaná, že jsem na to koukala, ale byla jsem tak vyšťavená z práce, že jsem nebyla schopná kromě nějakých domácích prací dělat nic jiného. Vlastně mě u toho udržely vtipné i když cynické komentáře mého manžela a nakonec jsme perlili oba a nasmáli se fakt hodně. Což je při filmu o mrtvých z letecké katastrofy pro film hodně špatné vysvědčení. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (12)

  • V poslednej scéne na letisku Harrison Ford (Dutch van den Boreck) dostane bozk na ľavé líce, kde mu ostane jasný odtlačok od červeného rúžu. Následne sa obráti a rúž okamžite zmizne. (Arsenal83)
  • Cullen (Peter Coyote) a Peyton (Susanna Thompson) sedeli na sedadlách 3A a B, ktoré sú na ľavej strane lietadla, no ich telá v ponorených troskách sú bezpečne pripútané na sedadlách napravo od uličky. (Arsenal83)
  • Celosvětová premiéra proběhla 3. října 1999 v New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama