Reklama

Reklama

Epizódy(4)

Obsahy(1)

Sandokan (Kabir Bedi) sa opäť vracia do rodnej krajiny, aby zachránil Suramu, kráľovnu Assamu a jej kráľovstvo spod nadvlády čarodejnice Black Raja. Keď však dôstojník indickej pechoty zabije anglického guvernéra a nafinguje tento krutý čin ako dielo Sandokana, stane sa hrdý bojovník prenasledovaným vrahom. Prekrásna kontesa Lady Dora Parkerová, ktorá práve prišla do Indie, sa rozhodne pomôcť neohroziteľnému tigrovi z Malajzie. V hlavných úlohách sa nám predstavia aj talianska speváčka Romina Powerová a Franco Nero. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

Kakho-oto

Kakho-oto (hodnotenie, recenzie)

Toto pokračování Sandokana jsem neviděl. Když ale srovnám seriál Sandokan z poloviny 70. let a moderní pirátské filmy o pirátech z Karibiku (pro mě spíše nepovedené komedie), tak mně připadne lepší (a to mnohem!) Sandokan... Opravdu si nemůžu pomoct.

 (hodnotenie, recenzie)

Hele, trapná a snědá opice jménem Sandokan nemá na plátně co dělat. Zbytečně jen straší děti. Možná po něm slintá několik stařenek, ale to je všechno. Snad by mohl být jen fackovacím panákem na lodi pirátů z Karibiku nebo vrátným v krematoriu. Fuj.

Reklama

Reklama