Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozprávka o tom, čo všetko sa môže stať, keď vám sudičky nenadelia do kolísky ani kvapôčku šťastia... Ku kolíske dieťatka chodia tri sudičky. Jedna ho obdarí výnimočnými vlastnosťami, druhá mu postaví do cesty mnohé prekážky a tretia mu poradí, ako napriek všetkému môže v živote nájsť svoje šťastie. Čo sa však stane, ak jedna zo sudičiek nesplní svoju úlohu? V rozprávkovom príbehu plnom napätia, humoru a prekvapení sa o tom na vlastnej koži presvedčí láskavá a múdra dievčina Johanka. (STV)

(viac)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (220)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Popoluška trochu inak a bez holubov, miesto nich má sympatickú a vtipnú sudičku v ľudskej podobe v podaní Emílie Vášáryovej. Škoda, že tá si už nemôže zahrať princeznú, a pri jej páde zo stromu som zatajil dych. Aj ďalších pár rozprávkových trikov pomohlo na osvieženie príbehu, ktorý po stý krát prevaril to isté. Naozaj sa zdá veľmi ťažké vymyslieť v rozpravke niečo nové, čo ešte vo filme nebolo. Výprava ale nešetrila, kostýmy a celý film nevyzerajú lacno a môže to byť štart pre pár hviezdičiek ako speváčka Kristína v úlohe princeznej Kristíny. Nie som celkom nadšencom zhody mien filmovych postáv a hercov, pokiaľ to nie je zámer. Trochu to kazí filmový svet vo filme. –––– Johan, kam ideš? Skontrolovať kone? Počkaj, ja z teba ešte urobím chlapa! ()

Elyssea 

všetky recenzie používateľa

Z letošních nabízených pohádek mi Johančino tajemství nakonec sedlo nejlépe. Musí se totiž prokousat úvodní třetinou, ve které si zvyknete na otřesný český dabing (podle mě na něj zvlášť dojíždí sudička Emílie Vašáryové), a přežijete jediný hloupý pokus o vtip s koněm. Pak už je to vcelku klasický příběh na kterém je nejhezčí to, že se postavy chovají vcelku rozumně a že to Johance s princem dohromady sluší. ()

Reklama

kocik1 

všetky recenzie používateľa

Co mě na letošních pohádkách potěšilo, je absence jekotu a pitvoření. To, řekla bych, je krok správným směrem. I výpravnost, která byla Johančinu tajemství dána do vínku, dávala naději na pěknou podívanou. Jenže i když naděje umírá poslední, tady pošla stejně rychle jako Vávra po Maryšině kafi. "Ene bene!", jak pravila chudák Vašáryová, mlelo se to tam požehnaně. Takový mišmaš hloupostí, jaký dokázaly splácat Zuzana Lišková a Magdaléna Glasnerová, by věru neuvařil ani pejsek s kočičkou. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia maximálne nudná a zbytočná rozprávka zo slovenskej produkcie, ktorá absolútne nemá ducha a šarm a človeka len maximálne nudí. Jediné čo človeka baví je Emília Vášáryová ako "víla babralka" no inak je toto maximálne chrápadlo a jediné čo sa dá, je robiť si z toho sranda a vnímať to ako reklamu pre slovenskú speváčku "Kristínu." Ale musím uznať, že je lepšou princeznou ako bola Celeste Buckingham. ()

jh666 

všetky recenzie používateľa

Tak poslední letošní vánoční pohádka za námi. Nebudu lhát, z pohádek na ČT1 byla nejslabší, ale rozhodně to nebyla taková tragédie jako Tři bratři nebo loňská pohádka Kdyby byly ryby. Hlavně první polovina pohádky je na tom špatně, tak je hodně nudná. Druhá polovina funguje o něco lépe, ale asi nejlepší věcí na této pohádce závěrečná písnička od Kristíny. 60 % ()

Galéria (56)

Zaujímavosti (16)

  • Hudbu k záverečnej piesni filmu, „Na bieleho koňa“ zložil Martin Kavulič, text napísal Kamil Peteraj a spieva ju Kristína, ktorá vo filme vystupuje v úlohe princeznej, ktorá sa zhodou okolností volá tiež Kristína. (Zdroj: rtvs.sk)
  • Vo filme hrá kôň, ktorý vystupoval aj v americkom veľkofilme Príbeh o rytierovi (2001), kde sa na ňom viezol priamo Heath Ledger. (Zdroj: rtvs.sk)

Reklama

Reklama