Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deň matiek sa nezadržateľne blíži a matky (a otcovia) ho budú prežívať každý svojím spôsobom. Na každého však čaká množstvo prekvapení.... Sandy (Jennifer Aniston) sa spamätáva z rozvodu s manželom, ktorého ulovila podstatne mladšia. Snaží sa zachovať si nadhľad a nestratiť samú seba. Miranda (Julia Roberts) je známa televízna celebrita, ktorá svojej kariére obetovala rodinu. Stále viac si uvedomuje, že v živote síce dosiahla všetko, ale vlastne sa o to nemá s kým podeliť. Jesse (Kate Hudson) žije v harmonickom vzťahu, ale vďaka predsudkom svojich konzervatívnych rodičov s nimi vôbec nestýka a ich existenciu zatajila aj manželovi. Neohlásená rodinná návšteva jej tak môže spôsobiť isté komplikácie. Bradley (Jason Sudeikis) pred rokom zostal sám s dvoma dcérami v teenagerskom veku a práve sa potýka s problémami, ako im nahradiť matku a zároveň odolávať útokom zo strany množstva dobromyseľných mamičiek, ktoré o neho prejavujú záujem. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (28)

Trailer 1

Recenzie (142)

carly 

všetky recenzie používateľa

Príjemný film so skvelým obsadením a niekoľkými veľmi vtipnými momentami. Dejových línií nebolo toľko, ako v predchádzajúcich sviatočných počinoch, čo ale nie je na škodu. Dostali sme tak šancu trochu viac sa zoznámiť s jednotlivými postavami. napriek tomu som mala pocit, že tomu občas chýbal príbeh. Že to bol skôr len pohľad na vzťahy medzi matkou a deťmi. Č o nie je vôbec zlé a napriek tomu, že s Mother Knows Best na môj vkus trochu moc tlačili na pílu, film som si užila. a to hlavne vďaka hercom. Najsympatickejšia mi bola línia Kate Hudson a Sarah Chalke, aj keď práve v nej ma najviac sklamalo rozuzlenie. Oceňujem rôzne situácie, na ktoré poukázali, ako adopcia, strach zo sklamania, rozvod a noví partneri rodičov, smrť rodiča, či rasizmus a homofóbia tých, ktorí by vás mali podržať za každých okolností. Film zbytočne nezadrhával, mal skvelú hudbu a bol tam Hector. Aj Larry. Film splnil moje očakávania a to nie je žiadna maličkosť. ()

zdeny99 

všetky recenzie používateľa

Vyloženě snobský film zaměřený pro ženské obecenstvo. Honosné domy s obrovskými zahradami, značková móda a ženy na mateřské, které jsou od rána do večera zaneprázdněni prací na instagramu, tweetováním a povídám si přes skype, že si ani nevšimnou, že jejich dítě jí písek s psími hovínky... I když je film právě pro ženy, tak bohužel takto ukazuje dnešní společnost. Teď je jen názor, zda v tom uvidí, že tohle je špatně anebo naopak se v tom ještě více shlédnou a zasní se, že by tak také chtěly žít. [4665. hodnocení, 128. komentář, 58%] ()

Reklama

klerik 

všetky recenzie používateľa

Niežeby šlo o zázrak, ale na rozdiel od VALNETÍNA a NOVÉHO ROKA, to je omnoho menej šablónovité a menej sterilné. Hlavne asi preto, že ani tak nejde o romantický film ako skôr o komédiu (prirodzene, s príchuťou drámy i romantiky). Je tu celá "vývojvá rada" herečiek, ktoré kedysi hviezdili v hlavných úlohách sladkých gýčov, a teraz si svoje postavenie mám užívajú, a pozerá sa na to dobre... Nečakal som, že Marshall si ešte dokáže udržať takýto triezvy odstup... ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Tohle je neskutečný mišmaš různých témat, kde se nakonec nic nevyřeší a kde je všechno vlastně takové, jak to čekáte. Prostě obyčejná romance, která má hlavní výhodu v tom, že jsou zde skvělá herecká jména. Jason Sudeikis mě zaujal asi nejvíc. I to málo procent je asi hlavně z úcty ke Garrymu Marshallovi. ()

venison 

všetky recenzie používateľa

Žádné velké umění jsem od prvoplánové citově vyděračské komedie "Svátek matek" neočekávala.. Hlavní lákadlo pro mě byla ženská trojka - Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts - která se takhle zajímavě sešla na plátně.. U filmu jsem si krásně odpočinula, zarelaxovala, vypnula a mnohdy i pobavila, takže svůj účel to splnilo.. Nejvíce potěšila scénka s Julií Roberts a Hectorem Elizondo s odkazem a "Pretty Woman" :-) Rozhodně zapomenutelné, místy nemístné, ale jinak vcelku i milé - koukatelný průměr.. ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (5)

  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Georgia a trvalo od 18. augusta 2015 do septembra 2015. (MikaelSVK)
  • Zhruba v polovině filmu sedí Miranda (Julia Roberts) v restauraci, kam za ní přijde Lance (Hector Elizondo), který jí na závěr rozhovoru řekne, že „má teď tu správnou salátovou vidličku“. Jedná se o odkaz na film Pretty Woman (1990), kde si spolu zahráli. (J.A.K.)

Súvisiace novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (viac)

Reklama

Reklama