Reklama

Reklama

Terrifier

Trailer 1

Počas Halloweenskej noci dostane polícia oznámenie o tom, že istý muž v obleku klauna zavraždil dve osoby. Zdá sa, že ide o žart, ale v skutočnosti sa v meste prebudil vraždiaci klaun s menom Art, ktorý je pripravený zničiť každého, kto sa mu postaví do cesty. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (162)

tron 

všetky recenzie používateľa

Vôbec sa mi do toho nechcelo, ale nakoniec prekvapivo dobrá a ostrá klaunská šleha do vášho červeného šašovského nosa. Snímke dominuje znepokojivá atmosféra, mrazivé scény (úvod v pizzerii je možno ešte nepríjemnejší, ako neskoršie jatky), sympatický kasting, ústredný drasticko-brutálno-megapsycho klaun a viacero fakt až nečakane drsných efektov (minimálne na pílenie len tak nezabudnete). Odporúčam aj solídny kraťas z r. 2011, podľa ktorého celovečerák vznikol. ()

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

Po všech těch áčkových sračkách co jsou poslední dobou v červených číslech, nemůžu u Terrifier jinak, než za plný počet ! Herecké výkony, logiku v chování a podobně, asi nemá cenu řešit, ale vidět to třeba ve svých 15 letech, tak zaručeně neusnu minimálně týden. Retro atmosféra, je zde opravdu dokonalá, o klaunovi ani nemluvím, těžkej psychouš. A to Gore ? Je fakt, že občas některé scény vypadaly až skoro komicky, ale stále to bylo dost nechutný a scéna rozříznutí ženský ruční pilkou od rozkroku až po hlavu, bylo to nejhnusnější, co jsem za poslední dobu viděl. Doufám, že toto není poslední film Damiena Leoneho, protože ten chlap fakt umí. Pro fanoušky těžkých prasáren povinnost. Vypnout a bavit se. (Edit - druhý díl oznámen na rok 2022. Edit - 31.10. 2022 - Terrifier 2 - 4* Edit - Třetí díl). ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všetky recenzie používateľa

Koukám na hodnocení na CSFD a říkám si: "Že by konečně dobrý horror?" Už po 5 minutách amatérského přehrávání dvou kurev, mi bylo jasné, že něco není v pořádku. Následně záběry v restauraci a krev, vypadající jako malinový koktejl, mi to jen potvrdily. Jediné, co bylo věrohodné, tak ten posraný hajzl. Ségra to po 30 minutách vzdala s dovětkem: "až skončí ta sračka, zavolej mne, podívám se na poslední díl "The Alienist". Já Terrifier bohužel protrpěl až do konce! Ztratil jsem naprosto zbytečně dalších 84 minut mého života! ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Počas Halloweenskej noci dostane polícia oznámenie o tom, že istý muž v obleku klauna zavraždil dve osoby. Zdá sa, že ide o žart, ale v skutočnosti sa v meste prebudil vraždiaci klaun s menom Art, ktorý je pripravený zničiť každého, kto sa mu postaví do cesty. - Dosť zábavný horor, ktorého release date bol naťahovaný ako keby malo ísť o záležitosť, ktorá zborí celú hororovú scénu. Záporák nemá takmer žiadny charakter a naviac je nemý, ale zase je to celé vynahradené tým, že je brutálny a so svojimi obeťami sa rád zahráva. Krvi a gore je tu dosť a budova, v ktorej sa najväčšia časť odohráva, je dostatočne strašidelná. Je tu strašne vela klasických hororových stereotypov, čo mi v tomto prípade imponuje, pretože už ten old school vizuál ukazuje, že tvorcovia chceli potešiť hlavne fanúšikov béčkových hororov a mne radosť rozhodne urobili. EDIT: 13.10.2020 - Po dva a pol roku som si to pozrel znova a napriek krátkej stopáži som sa u toho vôbec nebavil. Zachraňujú to len pekne natočené vraždy, ale inak to je až prekvapivo amatérsky spracované a sám som prekvapený, že sa mi to pôvodne celkom páčilo. + herečka z The Bye Bye Man ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Terifájer je v podstate hardcore slasher porno dovedené k dokonalosti. Máme tu absolútne fascinujúco odporného vrahúnskeho zmrdklauna s čiernymi zubami o ktorom nevieme úplne nič, okrem toho že jeho jedinou záľubou je dôkladná devastácia ľudských tiel a možno ešte rovnako dôkladné obsieranie záchodov. Potom je tu poctivé hnusné gore, ktoré svojou renesančnou náturou poteší každého komu nevonia CGI krv. Pomyselným "vrcholom" filmu je bezpochyby vertikálne rozrezanie zavesenej ženštiny pílkou. No a treťou základnou zložkou filmu je úplná absencia toho čomu hovoríme dej. Od začiatku až do konca je to iba nekonečná naháňačka s vrahom ktorá dokonca ani nemá žiadneho hlavného hrdinu, iba hromadu mäsa na porážku. Môžeme v tomto ohľade argumentovať že film s punkovou vervou bojuje so zažitou štruktúrou vyprávania, ale za mňa sa prosté jednostranné vybíjanie obetí bez nejakej podpory čohokoľvek stáva dosť mechanickou nudou s nulovou pravdepodobnosťou znovupozretia. Celkové spracovanie je inak veľmi dobré, aj keď sa ani pri všetkej tej svojej vyhranenosti a bojom s konvenciami nevyhne úplne tradičným chybám ako to že nikto nie je schopný klauna doraziť keď sa mu ho podarí zraziť na zem a miesto toho len uteká aj keď vie že nemá kam. Takže nakoniec je to plus mínus za tri. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (11)

  • Jenna Kanell (Tara Hayes) trvala na tom, aby byla svázaná i mezi scénami, aby se doopravdy cítila v nesnázích při natáčení. (Polgedney)
  • V jedné scéně ke konci filmu se Art (David Howard Thornton) projíždí na malé tříkolce. Je to odkaz na hororovou sérii Saw (od roku 2004), kde na tříkolce jezdí loutka klauna, kterého ovládá John Kramer (Tobin Bell). (noelcoward73)
  • Ve filmu zazní celkem 20x slovo „fuck“. (noelcoward73)

Reklama

Reklama